Lucky Twins (Microgaming) spelen

Lucky Twins (Microgaming) Slot (Games Global) Speel gratis + Slot Review. Lijst van casino’s waar je voor echt kunt spelen November 2022.

Lucky Twins (Microgaming) Review

Men zegt dat als je een tweeling bent, je een vriend voor het leven hebt – en deze Lucky Twin slot van Microgaming kan zeker je vriend zijn met winsten tot 25.000 munten voor het grijpen!

Een tweeling hebben in China wordt gezien als een teken van groot geluk omdat het betekent dat je je niet hoeft te houden aan het één-kind beleid dat volgens velen zal leiden tot een toekomstige verwende en teruggetrokken bevolking – maar genoeg over de Chinese politiek en op naar de leuke dingen!

Onze identieke tweelinghoofdrolspelers zijn twee prachtige jonge Aziatische meisjes die schattig gekleed zijn in de outfit van het kerstmannetje en een dienblad met goud bij zich dragen, en je zou wel eens kunnen denken dat Kerstmis vroeg is gekomen als het op hen begint te sneeuwen om elke overwinning waar ze deel van uitmaken te vieren. Ze zullen je helpen veel winsten te vieren, want de tweeling is het Wild-symbool van het spel en ze kunnen een heleboel andere symbolen vervangen in dit Aziatische thematische spel om je meerdere winnende prijzen te bezorgen.

Winnende lijnen kunnen bestaan uit Wilds en symbolen of slechts 3 tot 5 van alle prijssymbolen, en de soorten prijzen die u kunt winnen omvatten tot 25.000 munten voor het speciale Lucky Twins-logo dat u zal verblinden met zijn gouden schittering.