Lucky Leprechaun (Microgaming) gokkast spelen

Op zoek naar Lucky Leprechaun (Microgaming) van Games Global? Probeer de Lucky Leprechaun (Microgaming) slot gratis demo spel en lees onze review voordat je voor echt speelt. Casino bonussen voor december 2022.

Lucky Leprechaun (Microgaming) Review

Ontwikkelaar Microgaming besloot hun geluk te testen met de Lucky Leprechaun slot. Dit spel is zo Iers als het maar zijn kan, gouden munten, de leprechaun, het klavertje vier, noem maar op. Je geluk testen kan leiden tot een gelukkig resultaat, en de reis om daar te komen zal leuk en spannend zijn. In Lucky Leprechaun kun je profiteren van Wilds, de Free Spins modus met een progressieve vermenigvuldiger en het Trail O’Fortune Bonus Game. U kunt onze gedetailleerde recensie van deze videoslot hieronder lezen.

Lucky Leprechaun – Slot Vooruitzichten

Ook al wordt het Ierse thema veel te vaak gebruikt, toch is Lucky Leprechaun een degelijke slot. Graphics en animaties zien er goed en soepel uit, met als resultaat een gepolijst spel, maar verwacht niet dat je “verblind” wordt door iets anders dan gouden munten. De hele beproeving speelt zich af op een grasland in de bergen, dus je zult je eerder een herder voelen dan een speler.

In het midden van het scherm zie je de “gebruikelijke” 5×3 lay-out met 20 betaallijnen, wat tegenwoordig vrij standaard is. In de Lucky Leprechaun slot kun je inzetten van £0,2 tot £100 per draai. De volatiliteit in dit spel is gemiddeld, terwijl de maximale winst wordt beperkt tot x5000 van uw inzet, wat behoorlijk is, maar beter had gekund. De RTP in Lucky Leprechaun is vastgesteld op 96,33%, wat boven het gemiddelde van de industrie ligt.

Er zijn 9 reguliere symbolen en een reeks bonus symbolen in de Lucky Leprechaun slot. Lage waarde reguliere symbolen omvatten A-10 royals, terwijl de premie reguliere omvatten een rokende pijp, 3 glazen met bier, een viool, en een gelukkige leprechaun zelf. Om in dit spel te winnen, moet je minstens 3 gelijke symbolen op een betaallijn per draai laten vallen, de uitbetalingstabel is hier dynamisch, dus hij verandert op basis van je huidige inzet. Voor 5-one-of-a-kind winnende combinaties krijg je van x3 tot x40 van je inzet, als je £1 per draai inzet. Alle winsten betalen van links naar rechts, en elke winst wordt vermenigvuldigd met de inzet per lijn.

Bonusfuncties in Lucky Leprechaun

Tijdens het basisspel in Lucky Leprechaun kun je alleen profiteren van Wilds. Wilds in deze slot worden voorgesteld als het logo van het spel, ze kunnen voor elk ander symbool staan, naast de scatter en de bonus. Als u 5 wilds op de betaallijn laat vallen per spin, krijgt u x50 van uw inzet als u £1 per spin inzet. Wilds kunnen ook gestapeld vallen tijdens zowel het basisspel als de Free Spins-modus, wat betekent dat ze tot 3 posities op hun respectievelijke rollen kunnen bedekken. Om de Free Spins modus te activeren, moet u 1 scatter op de vijfde rol laten vallen, u krijgt dan 5 gratis spins en de progressieve globale vermenigvuldiger zal actief zijn tijdens deze bonus, zijn initiële waarde is ingesteld op x2, u krijgt ook een x1 van uw inzet. De scatter in deze slot wordt voorgesteld als een gouden munt met een klavertje vier. Tijdens de Free Spins modus wordt de gelukkige kabouter wild, zodat je tijdens deze bonus 2 wilds kunt laten vallen in plaats van 1. A-10 royals kunnen vallen met een groen/gouden klavertje vier eraan vast; voor elk gevallen symbool met het groene klavertje vier krijg je een extra gratis spin; voor elk gevallen symbool met het gouden klavertje vier verhoog je de waarde van de progressieve globale vermenigvuldiger met een x1, de waarde van de progressieve globale vermenigvuldiger kan niet hoger zijn dan een x5. Om de Trail O’Fortune Bonus Game te activeren, moet je 3, 4 of 5 bonussymbolen per spin ergens op de rollen laten vallen, je krijgt dan respectievelijk 4, 5 of 6 bonus spins; elk extra bonussymbool verhoogt de vermenigvuldigers in dit bonusspel. Het bonussymbool in dit spel wordt voorgesteld als een pot vol gouden munten. Na elke bonus spin, zal je het wiel draaien en langs het parcours bewegen als je een smaragd ontdekt op je weg naar de top, dan krijg je een extra bonus spin. Tijdens deze bonus zijn er 2 sluiproutes (regenboogbruggen) beschikbaar en kun je een x1000 van je inzet winnen als je het einde van het pad weet te bereiken. Je kunt het Trail O’Fortune Bonus Game niet activeren tijdens de Free Spins modus als je de Free Spins modus en het bonusspel tegelijkertijd activeert, dan wordt het bonusspel eerst gespeeld.

Samenvatting

Gokkasten met een Iers thema blijven populair onder spelers. Lucky Leprechaun brengt niets nieuws in het genre, maar het is nog steeds een leuke slot om te spelen. Dit spel is zowel visueel als technisch opgepoetst. Graphics en animaties zien er glad en schoon uit, je hebt ook genoeg bonusfuncties om je mee te vermaken, en ook de technische balans van het spel blijft niet achter. Al met al lijkt Lucky Leprechaun misschien een gemiddelde slot met een Iers thema, maar als je dit spel beter leert kennen, zul je er veel plezier aan beleven, dus overweeg het eens te proberen.