Speel La Rouge Slot

La Rouge van Old Skool Studios spelen? Probeer La Rouge gratis uit en lees onze expert review. Casino bonussen voor november 2022.

La Rouge Review

La Rouge is een 5 rollen, 20 lijnen slot met een klassiek Hollywood film noir thema en een kunststijl ge├»nspireerd door Frank Miller’s Sin City. De Starlite Bonus is een kiesspel met 5 verdiepingen en een klassiek swingend jazznummer. Spelers navigeren door de verdiepingen van het bonusniveau met behulp van de Starlite Lift om het beste feest van Hollywood te vinden.

Biedt tot 20 Free Spins met extra gestapelde Wilds en Free Spins trigger prijzen. Deze spannende feature begint met een Multiplier Movie Theatre mini-game die tot 10X multiplier en re-triggering toekent. Schilder de stad rood of zwart voor een 50/50 kans op verdubbeling van uw winst.

Video Slot ‘La Rouge’ van de game provider Microgaming is een 5*3 spel met 20 betweys. Slot heeft RTP=95.02% en MED niveau variantie. Belangrijkste spelkenmerken zijn: Wild, FreeSpins, Bonus Game, Multiplier, Risk (Double) game, Bonus symbolen.