Keno (Playtech) Spel. Spelinformatie + Waar te spelen

Op zoek om Keno (Playtech) van Playtech te spelen? Spel details + Analytische beoordeling en SlotRank. Casino bonussen voor december 2022.

Keno (Playtech) spelbeoordeling

Keno ondersteunt een reeks muntaanduidingen, waardoor het een spel is dat geschikt is voor low rollers, mid rollers en high rollers. Het doel van dit spel is om de ballen precies op de gekozen getallenreeks te laten vallen. Hoeveel de speler wint hangt voor een groot deel af van hoeveel nummers overeenkomen.

De speler kan het Keno-aanbod van Playtech gratis of voor echt geld spelen. Spelen voor de lol is een goede optie als de speler nieuw is met Keno omdat het hem een kans geeft aan het spel te wennen. Zodra hij het spel goed kent, kan hij overgaan tot het spelen voor echt geld.

Om voor echt geld te spelen, moet de speler eerst de reeks nummers kiezen waarop hij de ballen wil laten landen. Dit doet hij door te klikken op de nummers die op het scherm verschijnen. Terwijl hij de nummers kiest, verschijnen de mogelijke uitbetalingen voor de verschillende getallenreeksen waarop de ballen landen aan de linkerkant van het scherm onder de kolom Uitbetalingen.

Zodra de speler de nummers heeft gekozen, is de volgende stap het kiezen van de muntwaarde om de inzet te plaatsen. De muntwaarden die beschikbaar zijn voor het Keno-spel van Playtech zijn 0,10, 0,20, 0,30, 0,40, 0,50, 0,75, 1, 2, 3, 4, 5, 10, 15, 20, 25, 50, 75 en 100. Zo’n breed scala aan muntwaardes geeft de speler een zeer goede kans op verschillende winsten, van bescheiden winsten tot grote winsten. Zodra de speler de muntwaarde heeft gekozen, kiest hij in welke modus hij wil spelen – één set ballen die op de getallen valt (hiervoor kiest hij de Play One optie) of 5 sets ballen die op de getallen vallen (hiervoor kiest hij de Play Five optie).