Speel Kaiju Slot

Op zoek om Kaiju van ELK Studios te spelen? Probeer het Kaiju demospel en lees onze recensie voordat je echt gaat spelen. Casino bonussen voor december 2022.

Kaiju Review

Kaiju is een futuristische en goed ontworpen slot van ELK Studios, en het komt met maximaal 7776 manieren om te winnen. Het werd 22 februari 2018 gelanceerd, tot vreugde van alle fans van Japanse monsterfilms en de Japanse cultuur in het algemeen. Het achtergrondverhaal is uitgebreid, en de belangrijkste attractie is de Free Spins-functie waarin je met lasers tegen een gekozen Kaiju mag vechten. Dit is een zeer vluchtige slot van ELK, en je kunt tot 1305 keer je inzet winnen op dit spel.

Kaiju RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we alle leuke features van Kaiju slot nader bekijken, leek het ons een goed idee om de meest relevante technische gegevens van het spel voor je te onthullen:

  • RTP: 96,3%
  • Volatiliteit/variantie: Hoog
  • Lay-out: 5×3
  • Paylines: Tot 7776
  • Bonusfuncties: Free spins, Sticky wilds en Expanding reels
  • Inzetten: 0,2 tot 100
  • Max winst (munten): 130 400

Kaiju heeft een vrij standaard RTP van 96,3%, hoewel het een beetje boven het industriegemiddelde van 96% ligt, wat altijd positief is. Return to Player is een theoretisch getal dat aangeeft hoeveel je kunt verwachten dat het spel op de lange termijn zal uitbetalen. Kaiju is ook een zeer volatiele slot, wat betekent dat u voorbereid moet zijn op schommelingen in uw bankroll, en uw inzetniveau dienovereenkomstig moet aanpassen.

Voor degenen die niet bekend zijn met de Japanse cultuur: een Kaiju is een monster ter grootte van Godzilla en dit soort monsterfilms worden in Japan gewoon Kaiju-films genoemd. In dit spel kweken de monsters grote en zware edelstenen op hun geschubde huid, en wat er over is van de mensheid in deze dystopische wereld heeft deze Kaiju-kristallen hard nodig om te overleven.

Natuurlijk is het oogsten van deze kostbare stenen uit de huid van de Kaiju’s verre van eenvoudig, en de enige hoop van de mensheid ligt bij de vrouwelijke Cyborg, HA-42, en haar vele speciale vaardigheden die worden aangedreven door een compacte kernreactor.

De Kaiju’s worden razend als iemand hun huidkristallen probeert te stelen, maar HA-42 is snel genoeg om ermee weg te komen. Zoals u zult begrijpen, is de achtergrondinformatie een beetje belangrijk bij het spelen van de Kaiju slot, en iedereen die van Japanse films en cultuur houdt, moet absoluut van dit spel houden.

Het spel zelf heeft 5 transparante rollen en speelt zich af op een achtergrond van een donkere en schijnbaar verlaten futuristische stad. De symbolen zijn Kaiju-kristallen en creditcards van verschillende kleuren. Verticale lasers geven je willekeurige wilds, en de Kaiju Battle Free Spins zijn ongetwijfeld de belangrijkste attractie die hier te vinden is. De rollen kunnen uitzetten tot 7776 winlijnen, en je kunt maar liefst 130 400 munten winnen op Kaiju.

Kaiju bonusfuncties

De Vertical Laser feature onthult wilds op de rij boven je winnende combinaties, en dit geeft je extra kansen om nog meer winnende combo’s te maken. Dit is de enige bonus feature in het hoofdspel, maar de gratis spins feature die we hieronder zullen bespreken is echt waar het allemaal om draait.

Kaiju gevecht gratis spins

De Kaiju Battle Free Spins is het belangrijkste kenmerk van het spel, en het wordt geactiveerd wanneer je 3 Cyborg HA-42 symbolen op rollen 2, 3 en 4 tegelijk landt. Dit beloont je onmiddellijk met 7 gratis spins, en een willekeurige Kaiju-tegenstander wordt dan gekozen uit de groene, rode en blauwe kristallen.

Elke Kaiju is uniek in de zin dat ze verschillende hot spots hebben die de verticale lasers moeten activeren, en je vindt deze op de 3 rijen boven de rollen. De verticale lasers geven je wilds, en breiden ook de rollen naar boven uit. De uitbreidingen van de rollen blijven gedurende de hele gratis spins functie, en elke uitbreiding geeft je 1 extra gratis spin.

Om de Kaiju te verslaan moet je alle hot spots met de verticale lasers activeren, en de laatst geactiveerde hot spot zal de winnende symbolen veranderen in sticky wilds die worden toegepast op de resterende gratis spins. Dit betekent dat je in deze functie behoorlijke uitbetalingen kunt winnen, en het is altijd spannend om te zien hoe ver je het kunt brengen.

Kaiju jackpot (max winst)

Er is geen progressieve jackpot te winnen op Kaiju slot, maar je kunt toch zeker een aantal mooie uitbetalingen winnen. De maximale winst is 1305 keer uw inzet, of 130 440 munten. Niet de hoogste maximale uitbetaling die we gezien hebben in verhouding tot de hoge variantie, maar nog steeds niet al te slecht.

Kaiju mobiel & tablet

ELK Studios geeft zeker prioriteit aan de mobiele ervaring voor al hun spellen, en Kaiju ziet er geweldig uit op elk mobiel platform. Houd er rekening mee dat de staande modus de aanbevolen weergave is voor dit spel, en het is een geweldige slot om mee te nemen waar je ook heen gaat. Speel op je Android toestel, of op je iPhone en iPad – wat jou het beste uitkomt.

SlotCatalogus oordeel

Hoewel je misschien een beetje geduld moet hebben om de Kaiju Battle Free Spins feature te activeren, is het de moeite waard als het eenmaal gebeurt. Dit is een knipoog van ELK naar een populaire Japanse cultfilm, en we weten zeker dat veel westerlingen het ook zullen waarderen.

We zouden graag nog meer functies in het hoofdspel zien om het leuker te maken, maar je kunt niet altijd alles krijgen waar je om vraagt. Al met al mikt dit spel op een niche-publiek, en met het uitgebreide achtergrondverhaal, de geweldige soundtrack en de futuristische graphics kom je een heel eind.