Speel Jurassic World Slot

Wil je Jurassic World van Games Global spelen? Probeer het Jurassic World demospel en lees onze recensie voordat je voor echt speelt. Casino bonussen voor november 2022.

Juarassic World Review

Jurassic World slot is merkspel van Microgaming in samenwerking met Universal Pictures, en het werd 21 juni 2017 gelanceerd. Het spel heeft 5 rollen en 243 betways, en komt met 3 verschillende gratis spins functies – elk met toegevoegde bonusfuncties om het nog spannender te maken. Alle dinosaurussen en hoofdpersonen uit de kaskrakerfilm zijn vertegenwoordigd op de rollen, en je kunt tot 14 000 keer je inzet winnen op deze slot met gemiddelde variantie.

Jurassic World RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we dieper ingaan op alle spannende features die dit spel te bieden heeft, leek het ons een goed idee om de meest relevante technische gegevens van Jurassic World voor je te onthullen:

  • RTP: 95,45%
  • Volatiliteit/variantie: Medium
  • Indeling: 5×3
  • Paylines: 243
  • Bonusfuncties: Gratis spins, Multipliers, Sticky wilds en Wilds
  • Inzetten: 0,3 tot 7,2
  • Max winst (munten): 100 800

De RTP is iets lager dan het industriegemiddelde van 96%, maar niets te belangrijk. Return to Player laat u weten wat het verwachte uitbetalingspercentage van het spel op lange termijn is, en het tegenovergestelde getal is het Huisvoordeel.

Een ander ding om op te merken is dat Jurassic World slot een medium variantie spel is. Dit betekent dat u tijdens het spelen niet te veel schommelingen op uw bankroll zult ervaren. U kunt regelmatig behoorlijke uitbetalingen verwachten, maar we raden u toch aan een verstandig inzetniveau in te stellen.

Microgaming heeft een talent voor merkslots, en met de Jurassic World slot zijn de dinosaurussen van Michael Crichton weer helemaal terug. Zoals u zeker begrijpt, is dit spel gebaseerd op de 2015 film met dezelfde naam, en het is zeer trouw aan de blockbuster film. Gemaakt in samenwerking met Universal Pictures, heeft dit spel 5 rollen, 3 rijen en 243 winlijnen.

De symbolen en de visuals zijn geweldig, en je vindt alle 6 belangrijkste dinosaurussen uit de film op de rollen. Dit zijn Pteranodon, Velociraptor, Ankylosaurus, Stegosaurus, Tyrannosaurus Rex en Indominus. Natuurlijk zijn ook de belangrijkste menselijke personages vertegenwoordigd met Chris Pratt in de hoofdrol als Owen Brady.

De belangrijkste bonus feature is de free spins feature. Hier krijg je de keuze uit 3 verschillende locaties in het park, die overeenkomen met 3 verschillende versies van de gratis spins feature. De Indominus Rex kan op elk moment in het basisspel verschijnen en je winsten tot 1000 keer verhogen. Als je van de film en de franchise in het algemeen hield, is er geen enkele reden waarom je niet van dit spannende spel zou houden.

Jurassic World bonusfuncties

In het basisspel heb je de Indominus Rex bonusfunctie die willekeurig wordt geactiveerd. Deze functie kan je winsten een boost geven tot een maximum van 1000x.

Jurassic World gratis spins

Ten minste 3 amberkleurige scatters op de rollen activeren de gratis spins in Jurassic World. Hier mag je 3 verschillende bezienswaardigheden in het gigantische park verkennen, maar de locatie wordt willekeurig gekozen totdat je de free spins feature minstens 15 keer hebt geactiveerd. Het werkt als volgt:

  • Gyrosphere Valley – geeft je 10 gratis spins met een toenemende vermenigvuldiger die begint bij 2x en oploopt tot 7x voor elke gratis spin die je geen winst oplevert.
  • Creation Lab – geeft je ook 10 gratis spins, maar deze keer met een Rolling Reels feature. Elke winnende combo wordt verwijderd, en nieuwe symbolen nemen hun plaats in. Je profiteert ook van kleverige Cryo wilds die op hun plaats worden bevroren voor 3 winsten.
  • Raptor Den – geeft je 10 gratis spins en wild scatters. Dit betekent dat alle scatters zullen fungeren als wilds, en je kunt ook 5 extra gratis spins verdienen als je 3 scatters verzamelt.

Jurassic World jackpot (max winst)

Er is geen progressieve og lokale jackpot te vinden op dit spel, maar je kunt toch een indrukwekkende max winst van 14 000 keer je inzet mee naar huis nemen. Dat is gelijk aan £100.800 als je speelt met de hoogst mogelijke inzet. Behoorlijk goed voor een spel met gemiddelde variantie.

Jurassic World mobiel & tablet

Zeker, je kunt Jurassic World slot spelen op zowel mobiele telefoon als tablet. Iets anders zou een verrassing zijn in deze tijd. Hoe dan ook, het spel ziet er geweldig uit op alle platforms, en je kunt spelen met behulp van Android apparaten of iPhone en iPad.

SlotCatalogus oordeel

Van Microgaming wordt gezegd dat het de koning van de merkslots is, maar ze zijn niet allemaal even goed. Jurassic World is een zeer goede aanpassing, en ook een van hun meer populaire en succesvolle merkspellen. De flexibele gratis spins functie is altijd leuk, hoewel slechts een van de drie gratis spins locaties komt met de mogelijkheid voor extra gratis spins. De mogelijkheid om 14 000 keer uw inzet te winnen op een slot met gemiddelde variantie is zeldzaam, en weegt ruimschoots op tegen de iets lager dan gemiddelde RTP.