Jurassic Park gokkast demo + beoordeling | Microgaming

Ga naar Jurassic Park in de geremasterde merkslot van Microgaming, en win tot 6.333x de inzet via 5 verschillende Free Spins-modi met Wilds, Multipliers, gestapelde, gesplitste en plakkerige symbolen, en de T-Rex Alert-modus met maximaal 35 Wilds in het basisspel. Speel de Jurassic Park slot demo gratis, lees een review en claim een bonus.

Jurassic Park (Microgaming) Review

Jurassic Park is een merkspel van Microgaming, en het zit boordevol spannende functies en prachtige symbolen. Alle hoofdrolspelers zijn vertegenwoordigd op de rollen, evenals alle belangrijke dinosaurussen. De soundtrack is geweldig, en dit spel is echt waardig om een epische film te vertegenwoordigen die al lang een tijdloze klassieker is geworden.

Jurassic Park – Vooruitzichten

Het speelt allemaal op 5 rollen, 3 rijen en 243 winlijnen, en je kunt inzetten plaatsen van £0.3 tot £15 per draai op alle apparaten en platforms. Het basisspel houdt je scherp voor de T-Rex Alert-functie, en je kunt profiteren van maximaal 35 willekeurige wilds wanneer deze functie plotseling wordt geactiveerd.

De grote enchilada is echter nog steeds de gratis spins functie, want er zijn 5 zeer unieke gratis spin modes die kunnen worden uitgespeeld. Elk van de dinosaurussen heeft zijn eigen functies, en het komt met een unieke omgeving en geluiden, in aanvulling op een breed scala van reel modifiers. Als je van de blockbuster film hield (en eerlijk gezegd, wie niet), dan ga je waarschijnlijk ook van dit spel houden.

De hoofdrolspelers zijn de symbolen met een hoge waarde op de Jurassic Park slot, en de dinosaurussen zijn de symbolen met een lage waarde, met de T-rex als de onbetwistbare alfa. Je hebt tussen de 3 en 5 symbolen op een winlijn nodig om te winnen, en hier is de uitbetalingstabel:

  • Grant – Betaalt 13.33x voor 5 op een betaallijn
  • Ellie – Betaalt 11.66x voor 5 op een betaallijn
  • Hammond – Betaalt 10x voor 5 op een betaallijn
  • Malcolm – Betaalt 8.33x voor 5 op een betaallijn
  • Dinosaurussen – Betaalt tussen 5x en 2x voor 5 op een betaallijn

Jurassic Park – Bonusfuncties

Het basisspel wordt geleverd met een willekeurig te activeren T-Rex Alert Mode-functie, en deze duurt 6 spins lang. Zoek naar het T-Rex icoon achter de rollen bij de derde spin, en met een beetje geluk kun je hier profiteren van maximaal 35 wilds. Dit kan je een aantal stevige uitbetalingen opleveren, en het is een geweldig kenmerk om het basisspel interessant te houden. Kijk ook uit naar het gestapelde Jurassic Park logo.

De gratis spins-functie wordt geactiveerd wanneer u ten minste 3 scatters op dezelfde spin, en er is een unieke gratis spins-functie voor elke dinosaurus. Elke feature heeft een unieke setting en soundtrack, en dit voegt grote variatie toe aan de feature. Met welke dinosaurus je mag “spelen” wordt willekeurig gekozen, maar na 25 triggers ben je vrij om elke gewenste optie te kiezen. De gekozen dinosaurus zal ook gestapeld verschijnen tijdens de bijbehorende Free Spins modus.

  • Tyrannosaurus Rex – geeft je 12 spins met tot 5 Wild Reels bij elke spin.
  • Velociraptor – geeft je 12 spins met willekeurige split wilds en 4x, 5x of 6x multiplier wilds.
  • Triceratops – geeft je 12 spins met wild stapels die met +1 groeien na elke spin. Bij elke verliezende spin worden volle wildstapels kleverig, terwijl gedeeltelijke wildstapels omhoog of omlaag schuiven om de rol volledig te bedekken, en spelers ontvangen een re-spin.
  • Brachiosaurus – geeft je 12 spins met een Mystery Multiplier van 2x, 3x, 4x of 6x. Het is actief vanaf de eerste spin en geldt voor alle winsten. De functie kan opnieuw worden geactiveerd.
  • Dilophosaurus – geeft je 12 spins met Winning Wilds. Symbolen zullen willekeurig veranderen in wilds, en wild symbolen die bijdragen aan een winst zijn sticky voor de volgende spin.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Er is hier geen progressieve of vaste jackpot, maar je kunt toch tot 6.333 keer je inzet winnen. Dit is een zeer solide potentieel voor een slot met gemiddelde variantie, en de maximale winst is beschikbaar in zowel het basisspel, de T-Rex alert functie en de gratis spins functie.

Waar kan ik Jurassic Park spelen?

Je kunt Jurassic Park voor echt geld spelen bij een van de onderstaande casino’s: Waar kun je Jurassic Park spelen.

Wil je niet voor echt geld spelen? Geen probleem, je kunt eenvoudig de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog: Jurassic Park gratis spelen.

Je kunt Jurassic Park slot spelen op zowel mobiel als tablet, en Microgaming heeft ervoor gezorgd dat dit spel soepel draait op alle handheld platforms. Het is een geweldig spel om bij je te dragen, en niets geeft je een warmer gevoel van vrijheid dan te spelen en te winnen op je Android, iPhone en iPad.

Jurassic Park – Slot Verdict

Jurassic Park is een zeer solide spel van Microgaming, en het is perfect uitgebalanceerd op zoveel manieren. De hoge volatiliteit past goed bij het grote potentieel, en het basisspel is meer dan interessant genoeg om je aan de gang te houden totdat je uiteindelijk de gratis spins activeert. Met alle verschillende gratis spins modes, krijg je hier veel variatie en actie, en we wensen gewoon dat Microgaming af en toe nog steeds kwaliteitsslots als deze uitbrengt.