Joker Gems spelen

Speel het Joker Gems demospel en lees onze recensie voordat je voor echt geld speelt. Casino bonus voor oktober 2022.

Joker Gems Review

oker Gems is een levendige kleurrijke hoek van het Universum waar je stoutste dromen kunnen uitkomen. Een plek waar waardevolle edelstenen door dit tijdloze landschap vallen en patronen van levendig gekleurd licht vormen, die stralende bakens van hoop worden. Kijk hoe uw edelstenen clusters vormen bij elke re-spin om mogelijk de gouden jackpot te winnen.

Joker Gems is een unieke slot met 5 rollen en 5 rijen, ontworpen voor Mobile First. Het komt met cluster respins, de Light Chaser Feature en drie vaste Jackpots. De bliksemsnelle respins maken van Joker Gems een spannende spelervaring met het potentieel om de Gold Jackpot te winnen vanuit de palm van je hand.

Clusters achtervolgen

De spelmechanismen zijn eenvoudig: hoe groter de clusters, hoe groter de winst. Drie verbonden identieke symbolen definiƫren een clusterwinst die een re-spin activeert, waardoor je meer kansen krijgt om de cluster te laten groeien. De re-spins gaan door zolang er nieuwe identieke symbolen aan de cluster worden toegevoegd of een nieuwe cluster wordt toegekend.

Drie Jackpots

Er zijn drie voorgedefinieerde cluster patronen, elk afzonderlijk toegekend met een vaste Jackpot waarde van 10.000, 20.000 en 50.000 EUR. De Jackpots worden ook onafhankelijk van het actieve inzetniveau toegekend. Spelen met een hogere inzet verhoogt uw kans om een van de drie Jackpots te winnen. Er is geen limiet op hoe vaak de Jackpot kan worden gewonnen.

De Light Chaser Feature

De Light Chaser Feature wordt willekeurig geactiveerd bij elke spin en gaat over de rollen waar het op een willekeurige positie stopt. Dit levert een clusterwinst op van 4 tot 5 identieke symbolen, gevolgd door een re-spin.