Speel Jekyll en Hyde (Playtech) Slot

Op zoek naar een online casino met Jekyll and Hyde (Playtech) van Playtech? Spel info. Expert Beoordeling. Bonuslijst voor oktober 2022.

Jekyll en Hyde (Playtech) Review

Een van de mooiste griezelverhalen uit de literatuur is nu beschikbaar om te spelen als gokkast. Jekyll & Hyde van Ash Gaming neemt het klassieke verhaal over van een gentleman advocaat die vecht met zijn innerlijke kwaad in dit 5-reel spel met 25 winlijnen. En als zodanig heeft deze gokkast een tweeledige gameplay met een kans om het spel te draaien met hogere inzetten voor een betere kans om een gratis spins functie met twee bonusopties te ontgrendelen. Kies voor Dr. Jekyll en je speelt een beschaafde ronde waarin je multipliers verzamelt. Ga voor Mr. Hyde en u ontketent een golf van wilde winsten.

Jekyll & Hyde is een gokkast die gebaseerd is op de 19e eeuwse novelle van Robert Louis Stevenson, The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde. En het was inderdaad een vreemd geval, want dit verhaal draait om een gerespecteerde heer van de Victoriaanse samenleving die besloot om wat lotions en drankjes te gebruiken om zijn kwade ondeugden te bevredigen. Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, liep dit voor niemand goed af!

Deze kijk op het gotische horrorverhaal is van Ash Gaming, die een spel hebben gemaakt met alle visuele aanwijzingen voor een horror-achtig spinnenavontuur. De hele esthetiek is donker en mysterieus, terwijl een reeks rekwisieten en personages uit het Victoriaanse tijdperk helpen om de spelers terug in de tijd te sturen naar de setting van het verhaal. Er zijn bijvoorbeeld symbolen die een oud dagboek, een hoge hoed en een wandelstok voorstellen, evenals twee vrouwelijke personages en een heer. Het scatter-icoon van het spel is een flesje met drank, terwijl het wild-symbool wordt afgebeeld als Dr. Jekyll zelf, die op elk moment in zijn kwaadaardige tegenhanger kan veranderen…

Tweezijdige gokkast

Het Dr. Jekyll wild karakter verschijnt in het basisspel van deze gokkast op de tweede, derde en vierde rol en helpt winnende combinaties te completeren door normale betalende symbolen te vervangen. Dit Jekyll-pictogram zal echter zijn wildere kant laten zien door uit te breiden tot een Mr. Hyde wild-symbool dat de hele rol bedekt, alleen als er een winnende combinatie beschikbaar is om te vullen.

Dat is niet het enige moment tijdens Jekyll & Hyde dat spelers getuige kunnen zijn van de dualiteit van de hoofdrolspeler van de gokkast (of antagonist, afhankelijk van hoe je het bekijkt!). Dat komt omdat er een kans is om te kiezen tussen de twee karakters wanneer de gratis spins-functie van het spel wordt geactiveerd door drie of meer scatters op de rollen op een willekeurige positie. Spelers die kiezen voor de Dr. Jekyll bonus zullen in staat zijn om gestaag een multiplier waarde op te bouwen die wordt toegepast op alle winsten tijdens de feature, met elke extra potion scatter die verschijnt op de vijfde rol verhoogt de multiplier met 1x tot een maximum van 5x. Als u ervoor kiest om te spelen met Mr. Hyde, dan wordt u getrakteerd op een bombardement van extra wilds met een van de karakterpictogrammen die wild worden als er een extra scatter verschijnt op de laatste rol.

Als gokkers zich bijzonder riskant voelen, kunnen ze hun kansen op een bonusronde vergroten door de “Feature Bet” te spelen. Dit is in wezen het dubbele van uw totale inzetwaarde, maar het versterkt de scatters op de rollen en verandert het drankje in gloeiend rood. En de verandering van kleur is niet het meest opwindende aan dit spelelement, want deze opgepepte drankjes zijn geldig om de gratis spins te activeren, zelfs als ze op een positie boven of onder de rollen verschijnen.

De prijzen op het bord

Nu je weet hoe deze gokkast eruit ziet en je op de hoogte bent van de verschillende bonuselementen, is er nog maar één ding om naar te kijken – het prijzenpotentieel. Met 25 winlijnen kunnen spelers een goed evenwicht verwachten tussen de frequentie van de winsten en de grootte van de prijzen, waarvan de grootste de inzet op de winnende lijn met 1000x vermenigvuldigt.

Die prijs wordt uitbetaald wanneer vijf gelijke heren symbolen op een rij worden gevonden op een van de winlijnen, terwijl vijf dame in het rood symbolen een 300x lijninzet vermenigvuldiger geven en vijf dame in het blauw symbolen ook 300x lijninzet prijzen opleveren. Zowel het symbool met de hoge hoed als het dagboek geven winsten van 150x, terwijl de algemene speelkaartpictogrammen een reeks kleinere lijnwinsten uitbetalen.