Speel Het kwam van Venus Slot

Op zoek naar de It Came From Venus slot van Betsoft? We geven een lijst van casino’s en hun bonussen voor december 2022. Probeer het It Came From Venus demospel gratis en lees de recensie voordat je voor echt speelt.

Het kwam van Venus Review

It Came From Venus is een spannende 3D video slots van ontwikkelaars Betsoft Gaming. Dit spel neemt je mee naar de bloeiende boerderij van boer Skeeter, die getroffen is door een enorme Flytrap van Venus. Je sluit je aan bij Skeeter en zijn buitenaardse vriend, en probeert de legerpatrouilles te ontwijken die in de boerderij op zoek zijn naar de alien.

It Came From Venus heeft als thema een boer en een buitenaardse bezoeker. Dit spel volgt een 5 rollen en 30 betaallijnen slot formaat. Als je altijd al van de visueel aantrekkelijke spellen van Betsoft hebt gehouden, dan is deze gokkast verplichte kost voor jou. De graphics en filmische prestaties in het spel zijn uitstekend en geven een bepaald cartoonachtig gevoel aan het spel dat meestal geassocieerd wordt met Betsoft producten. Er zijn veel speciale functies en interessante rondes die flinke uitbetalingen geven, waardoor het spel zowel vermakelijk als spannend is. Je ziet Skeeter en de Venus Flytrap grapjes maken op de rollen, wat een hilarisch tintje geeft aan de gokkast.

Hoe te spelen

De minimale muntgrootte hier is 0,02, en het maximum is 0,50. U kunt een inzet plaatsen op alle 30 winlijnen tegelijk, wat het hoogste muntinzetbedrag op 15 brengt. De maximale jackpot hier is $32.500 en u kunt genieten van wild, scatter en free spin rondes om grotere winnende bedragen en kansen te zien.