Speel Ierse ogen 2 Slot

Speel Irish Eyes 2 van NextGen gratis. Slot Review. Bonuslijst november 2022.

Irish Eyes 2 Review

Irish Eyes 2 is een videoslot van de ontwikkelaar NextGen, met een raster van 5×3 en 25 betaallijnen. Als je altijd al een leprechaun hebt willen vangen of gewoon wat gouden munten wilt winnen, dan moet je deze videoslot proberen te spelen. In de Irish Eyes 2 videoslot kun je profiteren van Wilds en een Free Spins modus met een globale vermenigvuldiger van x3, die tot 5.000x de inzet uitbetaalt. U kunt onze gedetailleerde recensie van deze videoslot hieronder lezen.

Irish Eyes 2 – Slot Vooruitzichten

De Irish Eyes 2 videoslot werd in 2013 uitgebracht door de ontwikkelaar NextGen. Dit is een videoslot met een Iers thema en wat magie toegevoegd aan de mix. De graphics en animaties in dit videoslot zien er behoorlijk uit als je bedenkt dat het bijna 9 jaar geleden werd uitgebracht. Als je een grote fan bent van Ierse slots of gewoon je geluk met de leprechaun wilt beproeven, dan moet je de Irish Eyes 2 videoslot proberen te spelen.

Je kunt bij deze videoslot inzetten van $0,25 tot $200 per draai. De RTP van de Irish Eyes 2 videoslot is vastgesteld op 95,04%, wat onder het gemiddelde van de industrie ligt. De maximaal mogelijke winst is 5.000x de inzet.

Welke symbolen zijn er in de Irish Eyes 2 slot?

Er zijn 10 reguliere symbolen, een wild en een scatter in de Irish Eyes 2 videoslot. Lage waarde reguliere symbolen zijn A-9 royals. Premium symbolen zijn een klavertje vier, een rokende pijp, een kabouterhoed en een gouden ring. Om een winst te scoren in deze video slot, moet je minstens 3 symbolen naast elkaar op de rollen laten vallen, beginnend bij de meest linkse, terwijl hoed en ring symbolen betalen voor two-of-a-kind en meer. Wat nog interessanter is, is dat Wild symbolen zelfs voor 1 keer winst opleveren. Laten we de uitbetalingstabel van de Irish Eyes 2 video slot eens nader bekijken:

  • Als je 5 gouden ringen op een betaallijn laat vallen win je x1500 van je inzet per lijn.
  • Als je 5 kabouterhoeden op een betaallijn laat vallen win je x750 van je inzet per lijn
  • Als je 5 rokende pijpen/vierbladige klavers op een betaallijn laat vallen win je x400 van je inzet per lijn
  • Als je 5 A-K royals op een betaallijn laat vallen win je x200 van je inzet per lijn
  • Als u 5 Q-J royals op een betaallijn laat vallen wint u x150 van uw inzet per lijn
  • Als je 5 10-9 royals op een betaallijn laat vallen win je x100 van je inzet per lijn.

Bonusfuncties in de Irish Eyes 2 slot

Tijdens het basisspel in de Irish Eyes 2 videoslot kun je alleen profiteren van wilds. Wilds kunnen voor elk ander symbool staan naast de scatter. Je ontvangt een uitbetaling van x5000 van je inzet per lijn als je 5 wilds laat vallen op een enkele betaallijn in de Irish Eyes 2 videoslot.

Om de Free Spins modus in de Irish Eyes 2 video slot te activeren, moet je minstens 3 scatters op de rollen laten vallen per spin. De scatter in deze videoslot wordt voorgesteld als een pot vol gouden munten. Je krijgt 10, 15, 20 gratis spins en je scoort een scatterwinst van x4, x15, x100 van je inzet als je 3, 4, 5 scatters ergens op de rollen laat vallen. De x3 globale vermenigvuldiger zal ook actief zijn tijdens de Free Spins modus. U kunt de Free Spins modus opnieuw activeren als u 3, 4, 5 scatters per gratis spin laat vallen, en u krijgt hetzelfde aantal gratis spins als hierboven vermeld.

Kan ik de Irish Eyes 2 videoslot op een mobiel apparaat spelen?

Ja, je kunt de Irish Eyes 2 videoslot spelen op je Android toestel, een iPhone of een iPad. Er is geen download nodig, druk gewoon op de afspeelknop en je kunt aan de slag.

Samenvatting

Irish Eyes 2 is een fatsoenlijk uitziende video slot met een Iers thema. Graphics en animaties in dit videoslot zien er enigszins fatsoenlijk uit als je bedenkt dat het bijna 9 jaar geleden werd uitgebracht. De ondergemiddelde RTP wordt enigszins gecompenseerd door de maximale winst van x5000 van uw inzet en de x3 globale vermenigvuldiger tijdens de Free Spins modus. Als je een grote fan bent van Ierse slots of gewoon wat gouden munten wilt winnen, dan moet je de Irish Eyes 2 videoslot proberen te spelen.