Kop of munt spel. Spelinformatie + Waar te spelen

Op zoek om Heads or Tails van Playtech te spelen? Spel details + Analytische review en SlotRank. Casino bonussen voor december 2022.

Heads or Tails spelbespreking

U weet hoe het werkt – u komt net binnen van een slopende 18 holes op de plaatselijke golfbaan op een dinsdagmiddag, u hebt elk een welverdiend biertje gepakt en nu zit u allemaal rond een tafel en vraagt u zich af hoe u het geld terug kunt winnen dat u net aan uw tegenstanders op de fairway hebt gegeven. Het voor de hand liggende antwoord is om een paar munten te pakken en een ongecompliceerd spelletje Heads Or Tails te spelen. Dat is tenminste wat ontwikkelaar Playtech ons wil doen geloven en Heads Or Tails is de naam van deze korte afleiding.

Wanneer je dit spel opstart, word je geconfronteerd met onze drie golfers die rond een tafeltje zitten waarop een grote gouden munt ligt. De golfclubs op de achtergrond geven ons een aanwijzing wat deze ‘atleten’ hebben gedaan. Aan de linkerkant staat een historiebox met de recente resultaten van uw muntworpen.

Het doel van dit spel is simpelweg om het resultaat van de volgende muntronde te voorspellen, maar er zijn een paar extra’s die het spel nog leuker maken.

Het eerste wat je moet doen is je inzet kiezen en deze varieert van £0.10 tot £100. Nu hoef je alleen nog maar de knoppen rechts van de inzet te gebruiken om kop of munt te selecteren. Druk op de knop ‘Flip x1’ om de munt in de lucht te gooien en het resultaat te onthullen.

Om het echt spannend te maken kunt u ervoor kiezen om met twee munten te spelen in plaats van één en u kunt ook de knoppen ‘Flip x2’ en ‘Flip x3’ gebruiken om de muntwisselingen tot drie keer toe automatisch af te spelen.

Potentiële spelers moeten weten dat de geschiedenisbox grotendeels nutteloos is, omdat prestaties uit het verleden geen indicator zijn voor toekomstige resultaten. Het is ook de moeite waard op te merken dat succesvolle flips niet het dubbele van je geld waard zijn en dat de terugverdientijd voor een flips 90% is.