Speel Gorilla Kingdom Slot

Een prachtige game! Misschien is Gorilla Kingdom wel het meest gespeelde dieren slot.

Een winstgevend simpel spel, met enorme veel mogelijkheden.

Speel nu hierboven gratis Gorilla Kingdom! Leer spel kennen.

Wil je de gratis spins Gorilla Kingdom zonder storting spelen, gebruik de button hieronder:

Speel nu voor echt geld en win!

Op zoek om Gorilla Kingdom van NetEnt te spelen? Probeer het Gorilla Kingdom demo spel of lees de review voordat je voor echt speelt.

Gorilla Kingdom Review

Er zijn tal van jungle en gorilla thema slots die er zijn, maar Gorilla Kingdom bevat een aantal van de meer obscure dieren die we eerder in een slot hebben gezien. Dit is misschien wel het meest originele aan dit NetEnt spel, want de belangrijkste en enige bonusfunctie lijkt erg op de bonusronde van Thunderkick’s hitspel Pink Elephants.

Hoe dan ook, Gorilla Kingdom slot speelt zich af in een weelderige jungle setting, met 5 rollen, 4 rijen en 1.024 manieren om te winnen. Het inzetbereik is indrukwekkend, want je kunt inzetten plaatsen tussen 10p en £350 per draai op alle platforms en apparaten. Dit zou dit spel de natuurlijke keuze kunnen maken onder de twee “concurrenten” voor high rollers. We zeggen “zou kunnen”, want het feit dat de inspiratiebron van NetEnt twee keer zoveel potentieel biedt, maakt dat idee hoogst onwaarschijnlijk.

Speel nu voor echt geld en win!

De gratis spins bonusronde met transformerende symbolen is de enige bonusfunctie in dit spel, en het kan je helpen het scherm te vullen met niets anders dan het Gorilla-symbool met de hoogste waarde. Omdat het een spel is met een gemiddelde volatiliteit, zul je hier zonder al te veel problemen kunnen spelen, en het maximale winstpotentieel is berekend op 4.096x je inzet. Ze zeggen dat imitatie de eerlijkste vorm van vleierij is, en in dit geval mag Thunderkick zich zeker gevleid voelen.

Welke symbolen zijn er?

Er zijn 5 dierensymbolen van hogere waarde in dit Koninkrijk, en de Gorilla is natuurlijk de alfa van de roedel. 5 van zijn grizzly verschijning op een winlijn zal u belonen met 4x uw inzet, en de andere dierlijke symbolen zijn luipaarden, neushoornvogels, okapi’s en pangolins. De symbolen met een hogere waarde hebben er slechts 2 op een winlijn nodig om te winnen, terwijl de royals met een lage waarde betalen als u 3 tot 5 dezelfde symbolen krijgt. Om de een of andere reden heeft Gorilla Kingdom slot geen wild symbool (wat nogal ironisch is aangezien het allemaal over “wilde dieren” gaat).

Wat zijn de bonusfuncties?

Zonder wild symbool om je te helpen in het basisspel, voelt het een beetje naakt om eerlijk te zijn, alsof je alleen in de jungle wordt achtergelaten met niets om je te beschermen. Dit spel draait echt om de gratis spins bonusronde, dus daar kunnen we net zo goed meteen mee beginnen.

Gratis spins in Gorilla Kingdom

Je activeert de gratis spins functie door 3, 4 of 5 van de ruwe, ongeslepen diamant scatter te landen, en dit geeft je respectievelijk 10, 15 of 20 spins om mee te beginnen. Je kunt nu het Gorilla-symbool als gorillamasker op de rollen laten landen, en dit symbool betaalt hetzelfde als de hoogbetalende gorilla, maar vult ook de meter die je rechts van de rollen ziet.

De meter ziet eruit als een totem gemaakt van de 4 andere hoogbetalende dierensymbolen, en ze zijn gerangschikt in de volgende volgorde van onder naar boven: Luipaard, Neushoornvogel, Okapi en Schubdier. Elk dier heeft 6 slots om gevuld te worden door gorillamaskers, en wanneer een meter vol is verandert het corresponderende dierensymbool in het gorillasymbool wanneer het landt, en krijg je 2 extra gratis spins toegevoegd aan je tally.

Omdat de dierensymbolen in volgorde staan van de hoogste waarde naar de laagste waarde, is het iets moeilijker om ze allemaal te vullen dan andersom. Als je er toch in slaagt om 4 x 6 vakjes op de meter te vullen (waarvoor in totaal 24 gorillamaskers nodig zijn), heb je in totaal 8 extra spins gekregen, en komen er nu alleen nog gorillasymbolen en koninklijke symbolen op de rollen terecht.

Je kunt ook meer ruwe diamanten scatters landen tijdens de bonusronde, en 2, 3, 4 of 5 nieuwe scatters geven je 3, 10, 15 of 20 extra spins. Omdat het de enige bonusfunctie in dit spel is, kan deze vaak een tijdje doorgaan, en het winnen van behoorlijke bedragen is hier zeker mogelijk.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Er is geen progressieve of ander soort jackpot te winnen in dit spel, tenzij je het vullen van de rollen met niets anders dan gorilla’s beschouwt als een vaste jackpot. In ieder geval is de maximale winst 4.096x je inzet, en grotere winsten zijn natuurlijk veel waarschijnlijker tijdens de bonusronde. Speel met de hoogst mogelijke inzet van £350, en je kunt hier tot ongeveer £1,4 miljoen op een enkele spin winnen. Niet slecht voor een gemiddeld volatiele slot.

Speel nu voor echt geld en win!

Waar kan ik Gorilla Kingdom spelen?

Je kunt Gorilla Kingdom voor echt geld spelen bij een van de onderstaande casino’s: Waar kun je Gorilla Kingdom spelen.

Wil je niet voor echt geld spelen? Geen probleem, je kunt eenvoudig de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog: Gorilla Kingdom gratis spelen.

Zoals altijd zorgt NetEnt Touch ervoor dat je de Gorilla Kingdom slot ook op je mobiel en tablet kunt spelen. Dit betekent dat je de spanning van de jungle overal mee naartoe kunt nemen en voor de grote winsten kunt gaan op je Android, iPhone of iPad.

SlotCatalogus oordeel

NetEnt levert altijd audiovisueel aangename spellen, dus we verwachten niets minder in die afdeling. Met Gorilla Kingdom hebben ze echter besloten om de hoofdfunctie te lenen van Thunderkick’s successpel, Pink Elephants, waar sommigen hun wenkbrauwen over kunnen fronsen. De functie met transformerende symbolen is ook hier spannend genoeg, maar het maximale winstpotentieel is ongeveer de helft van wat de inspiratiebron te bieden heeft (hoewel beide slots een gemiddelde volatiliteit hebben).