Golden Grimoire Slot spelen

Golden Grimoire Slot (NetEnt) Speel gratis + Slot Review. Lijst van casino’s waar u kunt spelen voor echt oktober 2022.

Gouden Grimoire Review

Golden Grimoire is een spel vol magie en spreuken, en het werd gelanceerd door NetEnt 22 februari 2019. Het is een lage tot medium variantie titel, en het winpotentieel is 200 keer je inzet. Het spel wordt geleverd met 5 rollen, 4 rijen en 40 vaste paylines, en grafisch ziet het spel er echt goed uit. De Mystery symbool kan veranderen in elk ander symbool met inbegrip van wilds, en ze worden zelfs sticky in het spel gratis spins functie.

Golden Grimoire RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we dit spannende NetEnt spel nader bekijken, dachten we dat je misschien een overzicht wilde hebben van de meest relevante technische gegevens van Golden Grimoire:

  • RTP: 96,44%
  • Volatiliteit/variantie: Laag tot Medium
  • Indeling: 5×4
  • Paylines: 40
  • Bonusfuncties: Vervangingssymbolen, Gratis spins, Mysteriesymbool, Scatter-symbolen, Sticky
  • Wilds en Wilds
  • Inzetten: 0,2 tot 400
  • Max winst (munten): 40 000

De RTP van het spel is een beetje hoger dan het industriegemiddelde, maar niets bijzonders. Het heeft een lage tot gemiddelde volatiliteit, wat betekent dat je vrij vaak kleinere uitbetalingen van dit spel kunt verwachten. Het winstpotentieel is niet super hoog, maar je kunt nog steeds 40 000 munten als maximale winst mee naar huis nemen.

Het eerste wat je je misschien afvraagt bij het laden van dit spel is “Wat is eigenlijk een Grimoire?”. Heel eenvoudig, het is een boek met spreuken of instructies voor het maken van magische voorwerpen. En inderdaad, Golden Grimoire is een slot vol magie en mysterie in meer dan één opzicht.

Het spel komt met 5 rollen, 4 rijen en 40 vaste betaallijnen, en het draait allemaal om het Mystery symbool spreukenboek dat zal veranderen in elk ander symbool, inclusief wilds. In de gratis spins functie worden deze Mystery symbolen zelfs kleverig, en kun je een aantal behoorlijke winsten behalen – vooral als ze in wilds veranderen.

Grafisch ziet het spel er geweldig uit – zoals je kunt verwachten van NetEnt – en de naam van de artiesten en makers van deze slot zijn verborgen als “easter eggs” in pentagrammen en gloeiende symbolen op de muren. Als u op zoek bent naar een vleugje magie in wat een stressvol dagelijks leven kan zijn, is dit spel misschien iets wat u zult waarderen.

Golden Grimoire bonusfuncties

Golden Grimoire heeft een aantal interessante bonusfuncties, en we beginnen met de Mystery Symbol-functie. Wanneer ten minste één Spellbook-symbool op de rollen terechtkomt, wordt een willekeurig symbool gekozen om het te vervangen. Dit is inclusief het wild symbool. De Mystery Spellbook symbolen kunnen verschijnen op rol 3, 4 en 5, en ze zullen allemaal veranderen in het gekozen symbool.

Wat nog cooler is, is dat als het Mystery-symbool identiek is aan het meest linkse symbool op dezelfde rij, alle symbolen daartussen ook worden getransformeerd naar het gekozen symbool. Als het Mystery-symbool een wild-symbool wordt, worden alle symbolen tussen het Mystery-symbool en de meest linkse symbolen wild-symbolen, ongeacht wat er op de meest linkse rol staat.

Golden Grimoire gratis spins

Golden Grimoire slot komt ook met een gratis spins functie die wordt geactiveerd wanneer je 3 scatters op rol 1, 3 en 5 tegelijk landt. Je wordt onmiddellijk beloond met 8 gratis spins, en het reguliere Mystery-symbool wordt nu vervangen door een Sticky Mystery-symbool dat kan verschijnen op rol 2, 3, 4 en 5.

Sticky Mystery-symbolen blijven gedurende de gratis spins op hun plaats staan, maar verder gedragen ze zich min of meer hetzelfde als het gewone Mystery-symbool. Natuurlijk, als je het geluk hebt om enkele Mystery Sticky Wilds te krijgen, kan dit mooie winsten voor je opleveren.

Golden Grimoire jackpot (max winst)

Er is geen progressieve jackpot te vinden op Golden Grimoire slot, en aangezien dit een spel is met een lage tot gemiddelde volatiliteit kun je hier niet het hoogste potentieel verwachten. De maximale winst is “slechts” 200x je inzet, wat neerkomt op 40.000 munten als je met de maximale inzet speelt.

Golden Grimoire mobiel & tablet

Golden Grimoire kan gespeeld worden op elke mobiel en tablet via het NetEnt Touch platform, en het ziet er geweldig uit op alle apparaten. Pak je iPhone, iPad of Android toestel, en je zult zeker een geweldige tijd hebben met dit spel, waar je ook bent.

SlotCatalogus oordeel

We zijn een beetje verbaasd dat NetEnt deze lage tot medium variantie slot met zo’n laag potentieel zou maken. Het is een vrij goed spel in alle andere afdelingen, maar een max winst van slechts 200 keer je inzet lijkt gewoon onnodig laag. Hoe dan ook, als je niet te veel geeft om winstpotentieel zul je waarschijnlijk een geweldige tijd hebben met het spelen van Golden Grimoire, niet in het minst als je van Harry Potter en het hele magische gedoe houdt.