Speel Genie Wild Slot

Genie Wild Slot (NextGen) Speel gratis + Slot Review. Lijst van casino’s waar je voor echt kunt spelen november 2022.

Genie Wild Review

Genie Wild is een videoslot van de ontwikkelaar NextGen, met een raster van 5×3 en 25 betaallijnen. Als je altijd al een geest hebt willen ontmoeten en een wens hebt willen doen, dan moet je deze videoslot eens proberen te spelen. In de Genie Wild videoslot, zal je kunnen profiteren van Wilds en een Free Spins modus, die tot 5.000x de inzet betaalt. U kunt onze gedetailleerde recensie van deze videoslot hieronder lezen.

Genie Wild – Slot Vooruitzichten

De Genie Wild videoslot werd in 2013 uitgebracht door de ontwikkelaar NextGen. Dit is een sprookjesachtige video slot met cartooneske visuals. De graphics en animaties zien er behoorlijk uit als je bedenkt dat deze videoslot bijna 9 jaar geleden werd uitgebracht. Als je een fan bent van sprookjes of altijd al een geest hebt willen ontmoeten, dan moet je de Genie Wild videoslot proberen te spelen.

Je kunt bij deze videoslot inzetten van $0,25 tot $250 per spin. De RTP van de Genie Wild videoslot is vastgesteld op 95,34%, wat iets onder het gemiddelde van de industrie ligt. De maximale winstwaarde is gemaximeerd op 5.000x de inzet.

Welke symbolen zijn er in de Genie Wild slot?

Er zijn 10 reguliere symbolen, een wild en een scatter in de Genie Wild videoslot. Lage waarde reguliere symbolen zijn A-9 royals. Premium symbolen zijn een fruitmand, een smaragd, een schatkist en een aap. Om te winnen in deze video slot, moet je minstens 3 symbolen op een betaallijn laten vallen, behalve de kist, aap en geest symbolen, die betalen voor two-of-a-kind en meer. Laten we de uitbetalingstabel van de Genie Wild video slot eens nader bekijken:

  • Als je 5 apen op een betaallijn laat vallen win je een x1500 van je inzet per lijn
  • Als je 5 schatkisten op een betaallijn laat vallen win je een x750 van je inzet per lijn
  • Als je 5 smaragden of fruitmanden op een betaallijn laat vallen win je een x400 van je inzet per lijn
  • Als u 5 A-K royals op een betaallijn laat vallen wint u een x200 van uw inzet per lijn
  • Als je 5 Q-J royals op een betaallijn laat vallen win je een x150 van je inzet per lijn
  • Als je 5 10-9 royals op een betaallijn laat vallen win je x100 van je inzet per lijn.

De wild in de Genie Wild video slot wordt voorgesteld als een vrouwelijke geest. Wilds kunnen voor elk ander symbool staan naast de scatter. Je wint een x5000 van je inzet per lijn als je 5 wilds op een betaallijn laat vallen.

Bonusfuncties in de Genie Wild slot

Om de Free Spins modus in de Genie Wild videoslot te activeren, moet je per spin minstens 3 scatters op de rollen laten vallen. De scatter in de Genie Wild videoslot wordt voorgesteld als een magische lamp. U krijgt 10 gratis spins en u scoort een scatterwinst van x4, x15, x100 van uw inzet als u respectievelijk 3, 4 en 5 scatters op de rollen laat vallen. U kunt de gratis spins modus niet opnieuw activeren, maar u ontvangt nog steeds een uitbetaling als u 3-5 scatters op de rollen laat vallen per gratis spin, zoals hierboven vermeld. Tijdens de Free Spins modus in deze videoslot kun je uitgebreide wilds laten vallen, wat betekent dat ze tot 3 posities op hun respectievelijke rollen kunnen bedekken.

Kan ik de Genie Wild videoslot op een mobiel apparaat spelen?

Ja, je kunt de Genie Wild videoslot spelen op je Android toestel, een iPhone of een iPad. Er is geen download nodig, druk gewoon op de afspeelknop en je bent klaar om te spelen.

Samenvatting

Genie Wild is een vrij fatsoenlijk uitziende video slot met cartooneske visuals. De iets lager dan gemiddelde RTP wordt gecompenseerd door de Free Spins met uitgebreide wilds en een maximale winst van x5000 van uw inzet. Al met al, als je een grote fan bent van slots met een sprookjesthema en eenvoudige gameplay of altijd al een geest hebt willen ontmoeten, dan moet je de Genie Wild videoslot ten minste één keer spelen.