Speel Game of Thrones 15 lijnen Slot

Game of Thrones 15 lijnen door Games Global. Slot Review, Informatie & Spelattributen. Lijst van casino’s waar je het spel kunt spelen – november 2022.

Game of Thrones 15 regels Beoordeling

Game of Thrones komt in 2 verschillende versies, een met 15 paylines en de andere met 243 paylines. Deze Microgaming slot werd voor het eerst uitgebracht 10 december 2014, en het is gebaseerd op de beroemde HBO-serie met dezelfde naam.

De gratis spins functie dwingt je om loyaliteit aan één Huis te kiezen, en geeft je verschillende combo’s van gratis spins, multipliers en gestapelde symbolen per keuze. Elke fan van de serie zal waarschijnlijk van dit spel houden, en je kunt onze volledige recensie hieronder lezen.

Game of Thrones RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we dieper ingaan op alle leuke en spannende functies die je op Game of Thrones slot vindt, laten we eerst de meest cruciale technische gegevens onthullen:

 • RTP: 96,4 % of 95 % (afhankelijk van de versie)
 • Volatiliteit/variantie: Medium-Hoog
 • Lay-out: 5×3
 • Paylines: 15 of 243 (afhankelijk van de versie)
 • Bonusfuncties: Scatter bonus, Gratis spins, Gokspoor en Wilds
 • Inzetten: 0,15 tot 3,0 of 0,30 tot 6,0 (afhankelijk van versie)
 • Max winst (munten): 75 000 (15 winlijnen) of 121 000 (243 winlijnen)

96,4% RTP (voor de 243 betaallijnen versie) is een beetje hoger dan het industriegemiddelde, dat rond de 96% schommelt. Return to Player (RTP) is enigszins belangrijk, want het vertelt je hoeveel je kunt verwachten dat een bepaalde slot op de lange termijn zal uitbetalen. De 15 winlijnen versie heeft een RTP van 95%, wat beduidend lager is dan het gemiddelde.

Een ander belangrijk punt bij dit spel is de gemiddelde tot hoge volatiliteit (of variantie zoals het ook wordt genoemd). Dit betekent dat je wat schommelingen op je bankroll kunt verwachten tijdens het spelen van deze slot, en dat je je inzetniveau moet aanpassen aan je budget. Het betekent ook dat je af en toe behoorlijke uitbetalingen kunt verwachten.

Game of Thrones recensie

Familie- en clanvetes zonder einde, legers van ondoden die de muur naderen, een winter die steeds erger wordt, en laten we de steeds groter wordende draken niet vergeten. We kennen allemaal de wereldberoemde TV-show waarop Microgaming deze merkslot heeft gebaseerd, en de vraag is: Wat hebben ze ervan gemaakt? Is het waardig om de officiële Game of Thrones slot genoemd te worden?

Om te beginnen kunnen we dit zeggen: u zult geen spoilers vinden tijdens het spelen van dit spel, en eerlijk gezegd hadden we meer videoclips en officieel materiaal verwacht. Hoe dan ook, er zijn twee versies van deze slot, en ze zijn heel verschillend in vele opzichten. De ene heeft 15 winlijnen en de andere heeft 243 winlijnen, en de max win en RTP is ook heel verschillend per versie.

We moeten zeggen dat we een beetje teleurgesteld zijn over het gebrek aan inspanning van Microgaming. Als je Game of Thrones gaat merken, zou het resultaat de definitieve Game of Thrones slot moeten zijn die onze kaken op de grond zou laten vallen. Dit is gewoon een standaardspel met wat saaie symbolen en het themalied van de serie als achtergrondmuziek. Niet goed genoeg, en het doet ons afvragen wat NetEnt hiervan gemaakt zou hebben.

Game of Thrones bonus functies

Hoewel de gratis spins functie het belangrijkste is om naar uit te kijken bij dit spel, zijn er nog een paar andere functies die ook het vermelden waard zijn.

Scatter bonus

Als je 2 Game of Thrones scatters landt, activeer je de scatter bonus feature. Het is niets bijzonders, en het werkt als een soort troostprijs voor het niet activeren van de gratis spins-functie (met 3 scatters). Je wint gewoon een willekeurige geldprijs vermenigvuldigd met je inzet.

Gamble Trail-functie

Na elke winst heb je de mogelijkheid om je winst te gokken. Deze gokfunctie komt met 4 verschillende niveaus, namelijk 3-Eyed Raven, The White Walker, The Direwolf en The Dragon. Dit is de enige functie waarbij je authentieke clips uit de tv-serie te zien krijgt op basis van welk niveau wordt geactiveerd.

Game of Thrones gratis spins

De free spins feature is vrij uitgebreid en je zult hier veel plezier beleven. Je zult moeten kiezen welke van de 4 Huizen van Westeros je wilt dienen. Je activeert de feature door 3 Game of Throne scatters te landen, en elk Huis geeft je een unieke combinatie van gratis spins, gestapelde symbolen en vermenigvuldigers als volgt:

 • Huis Baratheon geeft je 8 gratis spins + 5x vermenigvuldiger + 3 gestapelde symbolen.
 • Huis Lannister geeft je 10 gratis spins + 4x vermenigvuldiger + 4 gestapelde symbolen
 • Huis Stark geeft je 14 gratis spins + 3x vermenigvuldiger + 5 gestapelde symbolen
 • Huis Targaryen geeft je 18 gratis spins + 2x vermenigvuldiger + 6 gestapelde symbolen

Het goede nieuws is dat je deze functie opnieuw kunt activeren door nog 3 scatters te landen tijdens de gratis spins. Het is theoretisch mogelijk om tot 20 250 keer je inzet te winnen in deze functie, maar verwacht niet dat dat vaak zal gebeuren. Waarschijnlijk win je meestal veel minder dan dat.

Game of Thrones jackpot (max winst)

Het spel heeft geen jackpot, noch een progressieve noch een lokale jackpot. Zoals hierboven vermeld, kunt u vrij groot winnen in de gratis spins functie, maar het vergt nogal wat geluk. Afhankelijk van welke versie je speelt, is de maximale winst 75 000 munten of 121 000 munten.

Game of Thrones mobiel & tablet

Games of Thrones past soepel en naadloos in draagbare apparaten, en je kunt zowel op je mobiel als op je tablet spelen. Gebruik elk apparaat dat je wilt, want Android, iPhone, iPad, Windows telefoons en zelfs BlackBerry’s werken prima met dit spel.

SlotCatalogus oordeel

De themamuziek brengt je ongetwijfeld in de stemming van de epische TV-serie, en er zijn enkele leuke bonusfuncties op dit spel. We zouden alleen willen dat ze meer authentiek materiaal en clips hadden gebruikt, in plaats van die dingen te beperken tot de gokfunctie.

Wat dacht je van een bonusspel met wat epische gevechtsscènes, of tenminste een paar draken die over de rollen vliegen? Nou, het is wat het is, en ik denk dat fans het hoe dan ook leuk zullen vinden, maar we hadden iets meer verwacht van de officiële Game of Thrones slot.