Speel Foxin Wins Slot

Foxin Wins van NextGen. Speel het echte spel gratis bij SlotCatalog of in een van onze aanbevolen casino’s november 2022.

Foxin Wint Review

Foxin Wins is een zeer onderhoudend slot dat je humeur onmiddellijk zal opkrikken met al zijn gekke leuke shinanigens en willekeurige bonusfuncties. Het is een zeer populair spel van NextGen, en het werd voor het eerst gelanceerd in maart 2013. Schattige pups die symbolen veranderen in wilds en een gratis spin-functie met 2x vermenigvuldiger is slechts een deel van het plezier dat je hier hebt om naar uit te kijken.

Foxin Wins RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we dieper ingaan op alles wat dit spel te bieden heeft, leek het ons een goed idee om de meest relevante technische gegevens van Foxin Wins voor je op te sommen:

  • RTP: 95,6%
  • Volatiliteit/variantie: Medium
  • Indeling: 5×3
  • Paylines: 25
  • Bonusfuncties: Gratis spins, willekeurige bonusfuncties, wilds en vermenigvuldiger
  • Inzetten: 0,25 tot 1250
  • Max winst (munten): 100 000

Foxin Wins heeft een RTP die iets lager is dan het industriegemiddelde van 96%, maar niet echt genoeg dat het veel uitmaakt. Return to player is, zoals u misschien al weet, een theoretisch getal dat aangeeft hoeveel u kunt verwachten dat een bepaalde slot op de lange termijn zal uitbetalen.

Iets anders dat net zo belangrijk is om op te merken, is de variantie van het spel. Foxin Wins is een slot met een gemiddelde variantie, wat betekent dat je af en toe behoorlijke uitbetalingen kunt verwachten. De schommelingen op je bankroll zullen niet al te erg zijn, maar je moet nog steeds met een verstandig inzetniveau spelen.

In dit spel word je verwelkomd in Fox Mansion, en maak je kennis met Mr. Fox, zijn familie en enkele speelse pups die je graag willen helpen. Dit is een weelderig huis, en de rollen zijn geplaatst in het midden van een enorme woonkamer. De symbolen zijn sterke indicatoren van de luxe levensstijl van Mr. Fox, en je vindt een rode cabriolet, het herenhuis zelf, geldrollen en een fontein van puur goud.

De schattige kleine pups komen willekeurig op de rollen en veranderen symbolen in wilds. Dit is een leuke speciale functie die het spel interessant houdt en je winsten van tijd tot tijd verhoogt. Er is ook een ondeugende Leprechaun die geld probeert te stelen van Mr. Fox, maar als hij op heterdaad wordt betrapt, wordt hij afgetroefd en krijg je een mooie bonus met deze willekeurige functie.

Mr. Fox is een scherp geklede man, en de 3D-graphics en animaties van het spel waren top toen Foxin Wins in 2013 voor het eerst werd uitgebracht. Het is nog steeds een populair spel, en door alle willekeurige bonussen die je ontvangt, voelt het alsof je op bezoek bent bij de meest genereuze oom van miljonairs ooit. Het is een leuk en gemakkelijk spel dat gemakkelijk te genieten is, en moeilijk te verlaten.

Foxin Wins bonusfuncties

Foxin Wins heeft 2 verschillende bonusfuncties die willekeurig worden geactiveerd tijdens het spelen.

Foxy fondsen

Dit is een leuke kleine feature die kan worden geactiveerd na elke winst. Mr. Fox verschijnt voor de rollen en giet letterlijk gouden munten in je schatkist. Dit betekent natuurlijk dat je winsten zullen toenemen, en het voelt best goed als dat gebeurt.

Leprechaun schudden

Mr. Fox kan opduiken om de vervelende Leprechaun-dief te achtervolgen. Hij zal hem dan omdraaien en alle gouden munten uit zijn zakken schudden. Dit betekent extra winsten voor jou, net als de Foxy funds feature.

Foxin Wins gratis spins

Om de gratis spins functie op Foxin Wins te activeren moet je minstens 3 pot met goud scatters landen. Je krijgt dan 10 gratis spins, en alle winsten worden vermenigvuldigd met 2x. De foxin wilds van de pups zijn ook actief tijdens de free spin rondes, en met een beetje geluk kun je met deze feature een aantal behoorlijke uitbetalingen mee naar huis nemen.

Foxin Wins jackpot (max winst)

Er is geen jackpot te winnen op dit spel, noch een lokale noch een progressieve jackpot. De maximale uitbetaling is 100 000 munten, wat niet slecht is voor een spel met gemiddelde variantie.

Foxin Wins mobiel & tablet

NextGen heeft Foxin Wins geoptimaliseerd voor zowel mobiele telefoon als tablet, en je kunt dus overal van dit spel genieten. Onderweg spelen is altijd leuk, en je kunt spelen met je Android toestel of je iPhone en iPad.

SlotCatalogus oordeel

Foxin Wins is ongetwijfeld een zeer charmante en spannende slot, en het is moeilijk om niet te genieten van alle gekke functies en willekeurige bonuswinsten die je hier vindt. De Pups die symbolen veranderen in wilds is een leuke touch, en maakt het basisspel extra leuk naast de 2 willekeurige bonusfuncties. De gratis spins functie kan soms wat moeilijk te activeren zijn, maar als het zover is kun je mooie uitbetalingen verwachten.