Speel Fenix Play 27 Deluxe Slot

Speel Fenix Play 27 Deluxe van Wazdan gratis. Slot Review. Bonuslijst oktober 2022.

Fenix Play 27 Deluxe Review

Sta op uit de as met ‘Fenix Play 27 Deluxe’ slot! Maak kennis met de feniks, een krachtige vuurvogel die cyclisch herboren wordt en over de magische kracht beschikt! De nieuwe versie van de populaire ‘Fenix Play’ slot van Wazdan, ‘Fenix Play 27 Deluxe’ staat garant voor een uitstekende spelervaring, versterkt door kleurrijke HD-graphics, soepele animaties en regelmatig geactiveerde speciale functies. Zet je leven in vuur en vlam met ‘Fenix Play 27 Deluxe’!

Kies uw favoriete spelstijl

Lage volatiliteit: De uitbetalingen in deze modus zijn frequenter maar in de meeste gevallen kleiner. Dit niveau is perfect voor de spelers die de voorkeur geven aan korte spelsessies.

Standaard volatiliteit: Deze modus is een mix tussen Laag en Hoog en is bedoeld voor spelers die de sensatie van grote winsten willen voelen in een eerlijke frequentie.

Hoge volatiliteit: In deze modus kunt u grote winsten behalen, maar ze zijn niet zo frequent als het winnen in de Lage modus. Hoog is een uitstekende modus voor spelers die niet bang zijn om een risico te nemen om groots te winnen.

Video Slot ‘Fenix Play 27 Deluxe’ van de game provider Wazdan is een 3*3 spel met 27 betways. De belangrijkste spelkenmerken zijn: Wild, Multiplier, Risk (Double) game, Gamble.