Speel feeën spreuken slot

Op zoek om Faerie Spells van Betsoft te spelen? We zetten casino’s en hun bonussen voor oktober 2022 op een rij. Probeer het Faerie Spells demo spel of lees de review voordat je voor echt speelt.

Feeën Spreuken Review

Faerie Spells is een prachtige slot van Betsoft, en het werd 21 januari 2019 gelanceerd. Het neemt je mee naar een betoverd magisch bos waar de feeën ronddwarrelen, en je kunt 1 van de 4 lokale jackpots winnen in de Faerie Spells Free Spins-functie. Het is misschien niet de typische 3D-slot die je gewend bent van deze ontwikkelaar, maar het heeft zeker zijn charme, niet in het minst voor degenen onder ons die nog steeds een kleine Peter Pan in zich hebben die naar buiten wil komen en spelen.

Faerie Spells RTP, variantie & technische gegevens

Faerie Spells komt met een aantal leuke en interessante features, maar eerst zullen we de meest relevante technische gegevens van het spel voor je onthullen:

  • RTP: 96,03%
  • Volatiliteit/variantie: Medium
  • Indeling: 5×3
  • Paylines: 10
  • Bonusfuncties: Gratis spins, wilds, vermenigvuldiger en jackpots
  • Inzetten: 0,1 tot 10
  • Max winst (munten): 12 252

De RTP van de Faerie Spells slot is zo gemiddeld als maar kan, dus daar valt niet veel meer over te zeggen. Return to Player is de theoretische uitbetaling van het spel op lange termijn, en het tegenovergestelde is het Huisvoordeel (dat in dit geval 3,97% is). Het spel heeft een gemiddelde volatiliteit, en dat betekent dat je af en toe een behoorlijke uitbetaling kunt verwachten, en wat schommelingen op je bankroll naarmate je verder komt.

Feeën spreuken recensie

Betreed het magische en verbazingwekkend gedetailleerde koninkrijk van de feeën, elfjes en tovenaars in het betoverde bos waar letterlijk alles kan gebeuren. Het is echt een prachtige slot die Betsoft heeft afgeleverd met Faerie Spells, en om echt te genieten van alle grafische details moet je spelen op een wat groter scherm.

Dit is misschien niet de typische Betsoft 3D slot die we gewend zijn van deze ontwikkelaar, maar het is altijd verfrissend dat ze zich op nieuwe wegen durven te begeven. We raden je aan je toverstaf te pakken, wat spreuken te gebruiken en te genieten van de rit. De soundtrack is vredig en mooi, en de enorme gratis spins-functie kan de beste onder ons betoveren.

Je kunt er zelfs voor kiezen om de gratis spins te kopen als je dat wilt, en dat is eigenlijk de enige speciale functie van het spel. Het is waar alle actie is, en je kunt zelfs 1 van de 4 verschillende jackpots winnen als de Fairy Queen of Fortune je toelacht. De gemiddelde variantie maakt dit spel vrij gemakkelijk, maar het zou hebben geprofiteerd van enkele willekeurige functies in het hoofdspel.

Faerie Spells bonus functies

Hoewel de gratis spins-functie de belangrijkste attractie van Faerie Spells is, zijn er nog een paar andere functies die het vermelden waard zijn.

Verdubbel Faerie Magie

Dit is een eenvoudig munt opgooi spel dat je kunt kiezen om aan deel te nemen na elke winst. Je kunt je winst verdubbelen of alles verliezen. Het is aan jou of je hierop wilt gokken.

Inkoopfunctie

Wachten op de gratis spins functie kan soms een beetje lastig zijn, maar maak je geen zorgen, er is een oplossing. Je kunt ervoor kiezen om je in te kopen en meteen toegang te krijgen tot de functie als je dat wilt. Het is niet bepaald goedkoop, maar als je die weg bent ingeslagen krijg je toegang tot 25 gratis spins, plus de kans om 1 van de 4 jackpots te winnen.

Faerie Spells gratis spins

Je activeert de Faerie Queen Free spins feature als je 3, 4 of 5 scatters waar dan ook op de rollen in het hoofdspel landt. Dit geeft je respectievelijk 10, 15 of 25 gratis spins. Maar dit is lang niet alles waar je naar uit moet kijken als je deze leuke functie activeert.

Het eerste wat er gebeurt als je de Faerie Queen free spins feature activeert is dat je naar een andere set rollen wordt gebracht genaamd The Faerie Queen Jackpot Reels. Dit transformeert de opstelling van 20 winlijnen naar maar liefst 1024 winlijnen, en je profiteert van een vermenigvuldiger voor elke diamant scatter die je landt.

Faerie Spells jackpot (max winst)

De Faerie Spells slot heeft 4 jackpots, en je kunt er alleen een winnen als je de gratis spins-functie activeert, zoals hierboven beschreven. Je verzamelt jackpotsymbolen die overeenkomen met de 4 jackpots, namelijk Plenty, Luxury, Wealth en Riches.

Aan de linkerkant van de rollen zijn 4 jackpotsporen in de vorm van lege drankflessen. Verzamel genoeg jackpotsymbolen om er een te vullen, en je wint de jackpot. Alle jackpots zijn lokaal, en je kunt het bedrag dat voor elke jackpot wordt opgebouwd altijd boven de rollen zien.

Faerie Spells mobiel & tablet

Ja, je kunt Faerie Spells slot spelen op zowel mobiel als tablet, maar om de prachtige details echt goed vast te leggen, heb je meer aan een groter scherm dan aan een kleinere smartphone. Een tablet zou ideaal zijn voor dit spel als je wilt genieten van verbluffende graphics. Hoe dan ook, je kunt spelen op je Android toestel, of op je iPhone en iPad, helemaal aan jou.

SlotCatalog oordeel

Faerie Spells is of een spel dat je leuk vindt of een spel dat je haat. Feeën, magie en bovennatuurlijke dingen zijn niet ieders kopje thee, en we weten zeker dat Betsoft zich daar ook van bewust is. Toch is het een populair thema onder veel spelers, en het helpt natuurlijk dat je zo’n leuke gratis spins-functie hebt om naar uit te kijken. Toch hadden we graag meer feeën gezien die rondvlogen, toverstof strooiden en willekeurige bonusfuncties activeerden. Het hoofdspel is een beetje te saai naar onze smaak, maar je kunt altijd je kans wagen en de gratis spins functie kopen.