Speel Keizer van de Zee Slot

Speel de Emperor of the Sea demo van Games Global gratis. Slot Review. Bekijk de volledige lijst van casino’s waar je voor echt kunt spelen november 2022.

Keizer van de Zee Review

Emperor of the Sea is een mooie Aziatische thema slot van Microgaming, en het werd voor het eerst uitgebracht 2 maart 2017. Het wordt geleverd met 5 rollen, 4 rijen en je kunt kiezen tussen 38, 68 of 88 winlijnen (alle geluksnummers in de Aziatische cultuur). Verken het koninkrijk van de Drakenkeizer van de zee op zoek naar schatten en enorme winsten tot 82 500 munten. De gratis spins functie is de belangrijkste attractie, en dit is een medium variantie spel.

Emperor of the Sea RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we Emperor of the Sea slot nader bekijken en alles wat het te bieden heeft, dachten we dat je een samenvatting van de meest relevante technische gegevens wel op prijs zou stellen:

  • RTP: 96,28%
  • Volatiliteit/variantie: Medium
  • Lay-out: 5×4
  • Paylines: 38, 68 of 88
  • Bonusfuncties: Gratis spins met rollende rollen en groeiende wilds
  • Inzetten: 0,38 tot 44
  • Max winst (munten): 82 500

De RTP van het spel steekt niet uit boven het industriegemiddelde, en alles boven de 96% is behoorlijk. Emperor of the Sea is een spel met een gemiddelde variantie, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste spelers. U kunt af en toe een aantal behoorlijke winsten verwachten, en het is niet al te moeilijk om het hoofd boven water te houden met een verstandig inzetniveau.

Emperor of the Sea is een goed uitgevoerde slot met Aziatisch thema van Microgaming, en u kunt kiezen tussen 38, 68 en 88 manieren om te winnen. Dit zijn geen willekeurige getallen, want elk van de payline nummers die u kunt kiezen vertegenwoordigt geluk en goed geluk in de Aziatische cultuur. Het thema van het spel draait om de Drakenkeizer en zijn machtige rijkdom. Uiteraard is het jouw taak om zoveel mogelijk van die rijkdom te bemachtigen.

De slot heeft 5 rollen en 4 rijen en wordt aangedreven door Microgaming’s Quickfire engine voor snel laden en soepele gameplay. De symbolen zijn een soort van cartooneske stijl, en je vindt hier ook een aantal leuke animaties. De soundtrack is simplistisch en vrolijk, en op de rollen zie je typische Aziatische symbolen zoals schildpadden, draken, koivissen en zeilschepen. Je kunt profiteren van stacked wilds in het basisspel, en ook van een uitgebreide free spins feature met rollende rollen en groeiende wilds.

Emperor of the Sea is geen erg ingewikkelde slot, en de gratis spins functie is hier de belangrijkste attractie. Het is een medium volatiliteit spel, en je kunt tot 82 500 munten winnen. Als je houdt van de simplistische Aziatische stijl, en je vindt het niet erg om even te wachten op wat grotere winsten, dan zul je dit spel waarschijnlijk leuk vinden. Het activeren van de gratis spins modus is de sleutel tot grotere winsten, maar het gebeurt natuurlijk niet altijd.

Keizer van de Zee bonusfuncties

Er is een stacked wild feature in het basisspel, maar verder draait deze slot om de uitgebreide en leuke free spins feature die we hieronder beschrijven:

Emperor of the Sea gratis spins

Je activeert de gratis spins functie op Emperor of the Sea slot door ten minste 3 gouden staaf scatters te landen, en dit geeft je 8 gratis spins. Dit lijkt misschien niet zo veel, maar in combinatie met de 2 extra features wordt het allemaal veel interessanter. :

Rolling Reels zorgt ervoor dat alle symbolen die betrokken zijn bij een winnende combo verdwijnen, en hierdoor kunnen nieuwe symbolen van boven vallen en je extra winkansen geven.
Growing Wilds is een functie die een nieuwe wild toevoegt aan de rollen voor elke winst die je krijgt, en je kunt tot 15 wilds krijgen op deze manier om je winsten te maximaliseren.

Emperor of the Sea jackpot (maximale winst)

Er is geen progressieve jackpot te vinden in dit spel, maar je kunt hier toch een aantal behoorlijke uitbetalingen winnen. De maximale winst is 1875 keer je inzet, en dit komt neer op £82.500 als je met de hoogste inzet speelt.

Emperor of the Sea mobiel & tablet

Je kunt Emperor of the Sea slot zeker spelen op je mobiele telefoon en je tablet. Het werkt geweldig op elk draagbaar apparaat, en je kunt spelen op je Android of op je iPhone en iPad.

SlotCatalogus oordeel

Emperor of the Sea is een eenvoudig Aziatisch juweeltje, en het pretendeert ook niets bijzonders te zijn. Als u geniet van de harmonische Aziatische stijl, symbolen en soundtrack, zult u waarschijnlijk genieten van dit spel. De gemiddelde volatiliteit en behoorlijke RTP maken het een vrij gemakkelijk spel, maar u kunt nog steeds een aantal goede uitbetalingen meenemen van de gratis spins-functie. Kies uw geluksnummer en ga meteen aan de slag.