Ecuador Gold Slot spelen

Op zoek om Ecuador Gold van ELK Studios te spelen? We geven een lijst van casino’s en hun bonussen voor oktober 2022. Probeer het Ecuador Gold demo spel of lees de review voordat je voor echt speelt.

Ecuador Gold Review

Ecuador Gold neemt je mee op een epische reis naar het Zuid-Amerikaanse regenwoud op zoek naar de lang verloren Tempel van het Geluk. Het is een prachtig spel van ELK Studios dat 19 februari 2019 werd gelanceerd. Het wordt geleverd met 6 rollen, 4 rijen en 4.096 winlijnen, maar in de Free Spins-functie kan de opstelling zich uitbreiden tot 8 rijen en 262.144 manieren om te winnen. Dit is een zeer volatiele slot van ELK, en je kunt hier tot 2500x je inzet winnen.

Ecuador Gold RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we alle leuke features van dit spel nader bekijken, dachten we dat je een samenvatting van de meest relevante technische gegevens voor Ecuador Gold slot wel leuk zou vinden.

 • RTP: 96,1%
 • Volatiliteit/variantie: Hoog
 • Indeling: 6×4 tot 6×8
 • Paylines: 4096 tot 262144
 • Bonusfuncties: Gratis spins, Avalanche functie, MultiWay, Mega symbolen, Ghosting wilds en Wilds
 • Inzetten: 0,2 tot 100
 • Max winst (munten): 250 000

De RTP is ongeveer zo gemiddeld als ze komen, en springt er op geen enkele manier uit. Return to Player is een theoretisch getal dat aangeeft hoeveel je kunt verwachten dat de slot op de lange termijn zal uitbetalen. Ecuador Gold is een spel met hoge variantie, en daarom kun je verwachten dat je een tijdje moet wachten tussen grotere uitbetalingen. Stel je inzetniveau dienovereenkomstig in, en het komt goed.

Ecuador Gold Review

Ecuador Gold is een zeer mooi uitziende slot van ELK Studios, en het komt met tonnen spannende en leuke bonusfuncties ook. Het thema is misschien niet het meest originele dat we gezien hebben, maar dat maakt niet zoveel uit zolang het spel zelf onderhoudend, leuk en vol actie is.

De Avalanche-functie houdt de zaken interessant in het basisspel, en voor elke opeenvolgende winst neemt het aantal rijen en betaallijnen progressief toe van 4.096 tot 262.144 betaallijnen. Je kunt in het basisspel ook willekeurig grote symbolen van 2×2 tot 4×4 tegenkomen, die je behoorlijke uitbetalingen kunnen opleveren.

De combinatie van uitstekende spelmechanismen en prachtige visuals maakt dit een hoogwaardige realisatie van ELK. Het is ook een zeer volatiele slot met een potentieel van 2.500 keer uw inzet op elke spin en gratis spin. Het spel loopt soepel op alle apparaten, en je zult zeker een goede tijd hebben met deze schoonheid.

Ecuador Gold bonusfuncties

Er zijn tal van bonusfuncties op dit spel, en hier zullen we de belangrijkste nader bekijken.

Mega symbolen

Er zijn 3 verschillende groter dan normale symbolen in dit spel, die Super, Mega en Epic symbolen worden genoemd. Ze komen in de grootte van 2×2, 3×3 en 4×4, en vallen willekeurig op de rollen tijdens het basisspel.

Spookachtige Wild

Naast de gewone wilds vind je op de Ecuador Gold slot ook iets dat Ghosting Wilds heet. Dit Ghosting Wild symbool kan verschijnen op rol 3, 4, 5 en 6, en het zal bewegen en een hoop wild symbolen in zijn kielzog achterlaten.

Lawine functie en MultiWay

Winnende symbolen zullen exploderen en ruimte laten voor nieuwe symbolen die van boven vallen. Dit gaat door zolang je nieuwe winnende combinaties maakt. Voor elke opeenvolgende winst stijgt het aantal rollen en winlijnen van 4.096 tot maar liefst 262.144 manieren om te winnen.

Ecuador Gold gratis spins

Land ten minste 3 Temple of Luck scatter symbolen op de rollen, en je zal de gratis spins functie activeren. Je kunt 3, 4, 5 of 6 scatters landen, en dit zal je onmiddellijk belonen met 10, 15, 20 of 25 gratis spins. Het is mogelijk om deze functie een keer opnieuw te activeren, waardoor er in totaal 50 gratis spins gewonnen kunnen worden.

Je begint met de normale set rollen met 4 rijen en 4.096 betaallijnen, maar bij elke winst neemt het aantal rijen en betaallijnen als volgt toe:

 • 4 rijen = 4.096 betaallijnen
 • 5 rijen = 15.625 betaallijnen
 • 6 rijen = 46.656 betaallijnen
 • 7 rijen = 117.649 betaallijnen
 • 8 rijen = 262.144 betaallijnen

Ecuador Gold jackpot (max winst)

Er is geen progressieve jackpot op de Ecuador Gold slot, maar je kunt hier nog steeds geweldige uitbetalingen winnen. De maximale winst is 2.500x je inzet of 250.000 munten, wat een behoorlijk goed potentieel is voor een spel met hoge variantie.

Ecuador Gold mobiel & tablet

Je kunt Ecuador Gold zeker spelen op zowel mobiel als tablet, en ELK weet hoe ze hun spellen moeten optimaliseren voor alle platformen. Het spel ziet er geweldig uit op zowel Android, iPhone en iPad, en je kunt tonnen plezier hebben door deze slot overal mee naartoe te nemen.

SlotCatalogus oordeel

Ecuador Gold is een geweldige inspanning van ELK Studios, en ook al is het duidelijk ge├»nspireerd door NetEnt’s Gonzo’s Quest, Ecuador Gold staat stevig op zijn eigen benen. Symbol drop (avalanche) slots zijn altijd populair onder de spelers, en er is veel te genieten van dit spel.

Het basisspel heeft meer dan genoeg functies om zelfs de meest naar actie hunkerende spelers tevreden te stellen, en het is ook een visueel verbluffend spel op zoveel manieren. De gratis spins functie met toenemende betaallijnen is erg leuk, en de maximale winst van 2.500 keer je inzet zou aantrekkelijk moeten zijn voor de meeste spelers die er zijn.