Dwarf Mine Slot spelen

Gratis demo voor Dwarf Mine van Yggdrasil. Analytische spelbeoordeling. Volledige lijst van casino’s en hun bonussen voor november 2022.

Dwergmijn recensie

Dwarf Mine is nogal een originele kijk op een bekend thema, en het spel werd gelanceerd door Yggdrasil 21 maart 2019. Het komt met rollen en winlijnen die uitbreiden in elke bonusfunctie, en je kunt tot 3.904,2 keer je inzet winnen op dit medium variantie spel. Met 2 verschillende gratis spins functies moet er genoeg zijn om rond te gaan, en op elk moment in het basisspel kun je een bonussymbool landen dat de rollen en de paylines zal uitbreiden tot 5×7 en 16.807 manieren om te winnen.

Dwarf Mine RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we in de Dwarf Mine stappen en alle features nader bekijken, dachten we dat je een samenvatting van de meest relevante technische gegevens van het spel wel leuk zou vinden:

  • RTP: 96,8%
  • Volatiliteit/variantie: Medium
  • Indeling: 5×3
  • Paylines: 1.024 tot 16.807
  • Bonusfuncties: Gratis spins, Uitbreidende rollen en Symbolenverzameling
  • Inzetten: 0,1 tot 125
  • Max winst (munten): 488,025

Dwarf Mine slot heeft een RTP van 96,8%, wat een beetje boven het industrie gemiddelde is. Return to Player vertelt je hoeveel je kunt verwachten dat het spel op de lange termijn zal uitbetalen. Merk ook op dat dit een spel met gemiddelde variantie is, en daarom kun je af en toe behoorlijke uitbetalingen verwachten, terwijl je wacht op de grote winsten.

Om een of andere reden lijken dwergen en mijnen iets te zijn dat samengaat in veel verschillende verhalen, films en spellen. Misschien is klein zijn een voordeel als het gaat om mijnbouw, maar hoe dan ook denken we dat Yggdrasil een behoorlijk spel heeft gemaakt dat op een ongebruikelijke manier gebruik maakt van dit thema.

Dwarf Mine heeft 5 rollen, 3 rijen en 1024 manieren om te winnen, althans in het basisspel. Dit kan snel veranderen als je de bonusfuncties activeert, want de rolopstelling kan uitbreiden tot 5×7 met maar liefst 16.807 manieren om te winnen. Er zijn 2 verschillende gratis spins in dit spel, en ook 2 verschillende manieren om ze te activeren. De dwerg is bij je aan de rechterkant van de rollen, en je kunt je maar beter voorbereiden om je handen vuil te maken als je voor de grote winsten wilt gaan.

Dwarf Mine bonusfuncties

Als je het bonussymbool krijgt, worden de rollen met 1 rij uitgebreid. Het kan alleen landen op rol 1, 3 en 5, en elke rol kan worden uitgebreid tot 3 rijen. Dit verhoogt het aantal winlijnen tot maar liefst 16.807. Dit is de Expanding Reels functie die in veel opzichten dit spel definieert.

Op de uitgebreide rijen in het basisspel kun je Collectable symbolen laten landen. Als je 5 symbolen van dezelfde kleur verzamelt, activeer je de Collection Free Spins-functie die je 5 gratis spins geeft. Deze feature komt met 4 verschillende gekleurde edelstenen van zeer hoge waarde, en de gratis spins spelen uit op een 5×6 rollen set.

Dwergmijn gratis spins

Er is ook een meer reguliere gratis spins functie op Dwarf Mine slot, en deze wordt geactiveerd wanneer je 3 scatter symbolen tegelijk op rol 1, 3 en 5 krijgt. Dit geeft je 10 gratis spins die worden uitgespeeld op de volledig uitgebreide 5×7 rollen set met 16.807 manieren om te winnen.

Dwarf Mine jackpot (max winst)

Dwarf Mine komt niet met een progressieve jackpot, maar u kunt nog steeds een aantal mooie uitbetalingen van dit spel mee naar huis nemen. De maximale winst is 3.904,2 keer uw inzet, wat neerkomt op 488.025 pond. Dit is een behoorlijk goed potentieel voor een spel met gemiddelde variantie.

Dwarf Mine mobiel & tablet

Je kunt Dwarf Mine slot zeker spelen op zowel mobiel als tablet, en dit spel werkt geweldig op alle platforms. Je kunt het spel overal mee naartoe nemen en het spelen op je Android toestel of je iPhone en iPad.

SlotCatalogus oordeel

Yggdrasil heeft een heel mooi en vrij origineel spel gemaakt, gebaseerd op een thema dat al vele malen eerder is verkend. Dit is op zich al een hele prestatie, en het spel is zeer goed ontworpen en beschikt ook over een zeer mooie soundtrack. Als u houdt van het uitbreiden van reelsets en het vergroten van winlijnen, dan zult u zeker genieten van de bonusfuncties van dit spel. Het winstpotentieel is ook heel goed voor een slot met een gemiddelde volatiliteit.