Dragon Kings spelen

Lees onze recensie van Dragon Kings van Betsoft. Probeer gratis demo op SlotCatalog of speel voor echt. Volledige lijst van casino’s en bonussen december 2022.

Drakenkoningen Review

Chinese mythen komen tot leven in Dragon Kings, een moderne versie van een traditioneel verhaal en een 3×5 slot game waar de symbolen de echte sterren zijn. Naast Aziatische hoekstenen zoals geluksmunten en jadefiguren, stelt Dragon Kings de bewakers van de oude Chinese zeeën voor als vier opvallende, geschubde symbolen – allemaal wild en elk met hun eigen krachten en identiteiten.

De middelste rol is gereserveerd voor de opvallende en nog krachtigere Dragon King, die voortbouwt op de zegeningen van de individuele draken met zijn eigen 2x vermenigvuldiger. De drakenkoning bezit ook de sleutels tot vier verschillende jackpots – van brons tot diamant.

Een speciale zesde rol bevat een magische vlammende parel, die het aantal gratis spins van scattersymbolen verdubbelt (tot maximaal 50). Dit symbool is essentieel voor het vrijspelen van jackpots, in combinatie met de drakenkoning en een of meer van de andere draken.

Zet alle vijf draken en de magische parel op een rij en ontvang een prijs voor een koning: 2.000x je totale inzet.