Dragon Dance Slot spelen

Op zoek om Dragon Dance van Games Global te spelen? Probeer het Dragon Dance demospel en lees onze recensie voordat je voor echt speelt. Casino bonussen voor november 2022.

Drakendans Recensie

Het Chinese Nieuwjaar, ook bekend als het Lentefeest, is rijk aan symboliek. De draak, lantaarns, muzikanten en vuurwerk die dit evenement kenmerken maken het een van de meest herkenbare van alle feesten. Dragon Dance is Microgaming’s kijk op het klassieke Chinese nieuwjaarsfeest, dat te oordelen naar het aantal spellen op de markt met dit thema, een gelegenheid is die resoneert met een aanzienlijk percentage van de slotspelers.

Microgaming’s uitgebreide portfolio van slots bevat titels die enkele van de beste graphics in de online gaming industrie laten zien. Dragon Dance is echter niet een van die spellen. Over het algemeen is het spel kunst is zeer gemiddeld, en dit zorgt voor een nogal saaie weergave van wat, in het echte leven, is een enorm levendige gelegenheid. Met uitzondering van de draak zelf, het topsymbool, schieten de hoge symbolen tekort op het gebied van eye candy. De lage symbolen van de kaartsuite zijn bijzonder ongeïnspireerd. Microgaming heeft de graphics van dit 5 x 3, 243 manieren slot dan wel ondergewaardeerd, maar in Hyperspins en Free Spins heeft Dragon Dance twee geweldige functies die de dag kunnen redden. Hyperspins is een re-spinfunctie waarmee u afzonderlijke rollen kunt draaien tegen een prijs die wordt bepaald door het aangeboden winstpotentieel. Het kan met groot effect worden gebruikt om winsten te voltooien of, als je twee Scatters hebt gevonden, om te proberen een derde te landen om Free Spins te activeren. Free Spins worden geleverd met het spannende vooruitzicht van een 3x vermenigvuldiger op alle winsten. Samen zorgen de spelmechanismen voor een gemiddelde volatiliteitservaring die meer dan genoeg entertainment biedt om de ondermaatse spelgraphics te compenseren. Het spel heeft een RTP van 96,52%.

Spel symbolen

Wat zijn de bonusfuncties?

Dragon Dance heeft twee features – de Hyperspins Respin Feature in het basisspel en Free Spins.

Hyperspins Respin-functie

Misschien is het een beetje brutaal van Microgaming om naar Hyperspins te verwijzen als een ‘feature’, want in slot termen zijn features meestal niet iets waar je voor betaalt – en met de Hyperspins respin feature is betalen precies wat je doet! Bovendien leveren features meestal winsten op, en Hyperspins doet wat dat betreft geen beloftes. Het biedt eerder een kans om winsten te creëren, tegen een prijs. Dus of dit een functie of een mechanisme is, valt te betwisten, maar zeker is dat het een heleboel waarde toevoegt aan de spelervaring. De mogelijkheid om enige controle uit te oefenen over de resultaten is weliswaar niet geheel nieuw, maar toch een relatief nieuw concept bij slots, en het zorgt voor een unieke ervaring. Zeker, de Hyperspins Respin Feature is een krachtig hulpmiddel dat het potentieel heeft om rijke beloningen op te leveren, en dit maakt het de moeite waard om in te investeren, zelfs als niet elke toepassing resulteert in een winnend resultaat.

Gratis Spins

3, 4 of 5 Scatters activeren de Free Spins feature, met 15 spins. Win Multipliers zijn niet voor niets populair in slots: hun aanwezigheid garandeert maximale spanning, en natuurlijk het potentieel voor geweldige winsten. Wat een gemiddelde winst zou zijn in het basisspel van Dragon Dance wordt een stuk belangrijker in Free Spins, dankzij de 3x vermenigvuldiger die wordt toegepast op alle winsten tijdens de functie. De Free Spins-functie belooft voldoende winstpotentieel om het de moeite waard te maken om voor te betalen, dus als u twee Scatters in het basisspel landt, probeer dan een rol opnieuw te draaien om de derde Scatter eruit te persen die u in de functie brengt. Samen met de trekkracht van de 3x winst vermenigvuldiger, biedt Free Spins ook retrigger mogelijkheden. Land 3 of meer Scatters terwijl de feature bezig is en je ontvangt nog eens 15 Free Spins.

Hoe te spelen

Dragon Dance is een gemakkelijk spel om vertrouwd mee te raken. Het enige aspect waar je even aan moet wennen is de Hyperspins respin-functie. Hier zijn enkele basisaanwijzingen om je op weg te helpen.

  • Voordat u aan uw sessie begint, moet u weten hoe lang u wilt spelen en hoeveel u bereid bent uit te geven. Deze overwegingen zullen u helpen een geschikte inzetgrootte te kiezen.
  • Het spel biedt een minimale inzet van 0,25 credits en een maximum van 125 credits, dus of je nu een bescheiden budget hebt of speelt voor hoge inzetten, er wordt aan je gedacht. Om je inzetgrootte aan te passen, klik je gewoon op Bet op de console, of op het muntenpictogram rechts van de rollen, om het vakje Bet Selection te openen. De box heeft knoppen waarmee je snel kunt kiezen uit 7 populaire inzetgroottes. Als je favoriete inzet niet op een van de knoppen staat, gebruik dan de schuifknop voor de inzetgrootte om je ideale bedrag in te stellen. Als je inzet om te winnen, klik dan op de knop Max Inzet.
  • Het is geen geheim dat de meeste slotspelers niet veel tijd besteden aan het bestuderen van uitbetalingstabellen, als ze die al bezoeken! Wij raden u aan deze trend te doorbreken en even de tijd te nemen om vertrouwd te raken met de symbolen en spelregels. Om de uitbetalingstabel te openen, klik je op de knop links van de rollen, en vervolgens op de knop Informatie. Dragon Dance heeft een dynamische uitbetalingstabel, waarbij de uitbetalingswaarden van de symbolen worden bijgewerkt wanneer u uw inzet verandert. Dit is altijd een leuke touch in slots.
  • Zoals je zou verwachten, is de draak het best betalende symbool, met 160x je inzet voor 5 van een soort, gevolgd door de ram en de Scatter. Enigszins ongewoon is dat alle 3 deze symbolen uitbetalingen geven (zij het bescheiden) als je er maar 2 vindt. Het koppel met waaiers, de drummer en de dame met bekkens zijn de symbolen met een gemiddelde waarde, terwijl de Aas, Koning, Koningin, Boer, 10 en 9 de lage symbolen zijn.
  • Dragon Dance is een 243 manieren spel. Dit betekent dat je 243 manieren hebt om te winnen, die allemaal vereisen dat je 3 of meer gelijke symbolen op aangrenzende rollen krijgt, beginnend bij de meest linkse rol.
  • U kunt op de grote Spin-knop drukken bij elke spin, of op de pijl erboven om de Autoplay-box te openen, met 10 tot 100 spins. Om Quick Spin te activeren, klik je op de bliksemschicht onder de Spin-knop.
  • Let op de Respin-knop boven elke rol. De Hyperspins respin-functie is niet gebruikelijk bij gokkasten, maar je zult het snel onder de knie hebben. Zorg ervoor dat je de bijbehorende kosten bekijkt aan de voet van de rol die je overweegt opnieuw te draaien, want de kosten staan niet vast. Het wordt bepaald door het winstpotentieel. Hoe spannend de functie ook is, hij is niet goedkoop. Laat je niet meeslepen door dezelfde rol steeds opnieuw te draaien, want dan raakt je budget snel uitgeput.
  • Naast het voltooien van winsten kan de Hyperspins respin-functie worden gebruikt om Free Spins te activeren. Als je twee Scatters krijgt, probeer dan een rol opnieuw te draaien om een derde te krijgen. Natuurlijk kun je ook op de gebruikelijke manier Free Spins activeren, door 3 of meer Scatters op de rollen te landen.
  • Als je Hyperspins wilt gebruiken terwijl Autoplay is ingeschakeld, blijf dan alert, want je moet snel handelen om je re-spin te krijgen voordat de volgende Autoplay spin begint.
  • Tijdens Free Spins worden al uw winsten 3x vermenigvuldigd. En als je 3 of meer Scatters landt tijdens de functie, worden nog eens 15 Free Spins toegekend.

Waar kan ik Dragon Dance spelen?

Je vraagt je nu vast af of je het beste kunt halen uit de Hyperspins respin-functie. Je denkt waarschijnlijk ook aan die 3x vermenigvuldiger op al je Free Spins winsten. Dragon Dance speelt zichzelf niet, dus waarom de vertraging?! Of je nu eerst de demo wilt proberen, of meteen voor echt geld wilt spelen, bij Slot Catalog zit je goed.

Spelen voor echt geld

Nu vraag je je vast af of je het beste uit de Hyperspins respin-functie kunt halen. Je denkt waarschijnlijk ook aan die 3x vermenigvuldiger op al je Free Spins winsten. Dragon Dance speelt zichzelf niet, dus waarom de vertraging?! Of je nu eerst de demo wilt proberen, of meteen voor echt geld wilt spelen, Slot Catalog heeft het voor je geregeld.

Speel gratis demoversie

Als je nog niet eerder een slot met een respin functie hebt geprobeerd, zul je waarschijnlijk je teen in het water willen dompelen met wat gratis spel voordat je een van je hard verdiende geld investeert. Het goede nieuws is dat je de Dragon Dance demo gratis kunt spelen op Slot Catalog.

De 200 Spins Dragon Dance ervaring

Meestal zetten we Autoplay aan bij het uitvoeren van de 200 spins test die we alle spellen die we beoordelen doorlopen. Deze keer moeten we het een beetje anders aanpakken, omdat Hyperspins een functie is die betrokkenheid vereist. Dus besluiten we om te proberen te herspinnen wanneer de mogelijkheid bestaat om daar voordeel uit te halen. Natuurlijk, zoals we je elke keer zullen vertellen, zijn 200 spins niet genoeg om resultaten van statistische betekenis te leveren. Het doel van deze test is slechts om een voorproefje te krijgen van wat Dragon Dance te bieden heeft. Laten we gaan!

We stellen onze inzetgrootte in op 1 credit, om geen andere reden dan dat dit het gemakkelijk maakt om onze winsten te begrijpen als veelvouden van onze inzet. Bij onze eerste spin landen we vier 9’s. Ok, dus laten we dit Hyperspins ding eens bekijken. We herspinnen een rol voor 2,49 credits, en bingo – we landen een 9! Voor onze eigen 5 of a Kind winst, worden we beloond met een uitbetaling van 4x onze oorspronkelijke inzet.

We krijgen een aantal mooie winsten in het basisspel. De meest opvallende zijn een van 10x onze inzet, en een paar 5 of a kind winsten op opeenvolgende spins – helaas met de twee laagste symbolen, dus we winnen slechts 4x onze inzet voor elk. Als we 2 Scatters landen, is het tijd om Hyperspins opnieuw te proberen. Het kost ons een flinke 3,23 per spin, dus we kiezen voor maximaal 5 respins. Op de 5e re-spin landen we een derde Scatter!

De 3x vermenigvuldiger in Free Spins is een ding van vreugde. Telkens als we een winst scoren met lage symbolen, krijgen we een aangename verrassing omdat het drie keer zoveel oplevert als we hadden verwacht. We verlaten de functie met iets meer dan 40x onze inzet. Niet slecht.

De functie Hyperspins voegt een extra dimensie toe aan het spelverloop. Het is een sensatie om je eigen resultaten te creëren. Natuurlijk moet je ook weten wanneer je moet stoppen. Bij drie gelegenheden landen we twee Scatters, maar slagen we er niet in een derde te landen in de loop van 5 re-spins. We weerstaan de verleiding om te blijven proberen en gaan verder. De volgende keer dat we twee Scatters tegenkomen, herhalen we opnieuw, en deze keer krijgen we die ongrijpbare Scatter meteen. Teleurstellend genoeg winnen we echter slechts een miezerige 10x onze inzet tijdens deze functie. Niet goed.

Na 183 spins activeren we opnieuw Free Spins – deze keer door 4 Scatters te landen, in plaats van Hyperspins te gebruiken om de zaak te forceren. Dit bezoek aan Free Spins blijkt een stuk belonender te zijn, met een vlaag van 5 of a Kind winsten die ons de functie doen verlaten met bijna 90x onze inzet. Heel goed!

Aan het einde van onze 200-spintest is ons saldo 9 credits lager dan waarmee we begonnen. Hoewel Hyperspins ongetwijfeld een groot deel van ons budget opslokte, zorgde het ook voor veel entertainment en bracht het ons twee keer in Free Spins. Helaas kregen we geen kans om het te gebruiken om een 5 of a Kind win te voltooien met het bovenste symbool, maar in dat scenario zou het zeker zeer lonend zijn. Hoewel het gebruik van Hyperspins om uitkomsten te beïnvloeden een prijs heeft, voegt deze respin-functie over het geheel genomen veel waarde toe aan de Dragon Dance-ervaring.

Samenvatting

Als Dragon Dance werd opgesteld naast een selectie van andere Chinese Nieuwjaar thema slots, zou je bijna zeker een van de andere spellen kiezen voor deze. Er zijn veel spellen die dit thema beter weergeven dan Dragon Dance. Maar zoals ze zeggen, je moet een boek nooit beoordelen aan de hand van zijn omslag, en het zijn de mechanismen en functies van het spel die het de moeite waard maken om het aan te bevelen.

Dragon Dance bestaat al sinds 2016, maar is nog steeds erg populair bij spelers. De Hyperspins respin-functie heeft hier veel mee te maken. Het is zeer bevredigend om enige invloed uit te oefenen in het willekeurige slotspel, en terwijl het wel prijzig wordt, kan het ook zeer lonend zijn. Als je moeite hebt met het landen van 3 Scatters, kan Hyperspins worden gebruikt om die derde te leveren. Vergeet niet dat je betaalt voor het voorrecht om het te gebruiken!

De 3x vermenigvuldiger op alle winsten maakt de Free Spins-functie van het spel tot een genot. Hoewel niet elk bezoek aan de Free Spins per se lucratief zal zijn, is onze ervaring dat de functie over het algemeen zeer lonend is – en zelfs zeer lonend kan worden als je erin slaagt hem opnieuw te activeren.