Speel Downtown Slot

Wil je Downtown van 1X2gaming spelen? Volledige lijst van casino’s december 2022 waar je het kunt spelen! Analytische spelbeoordeling en SlotRank.

Downtown Review

Als je op de eerste indrukken afgaat, kun je niet anders dan onder de indruk zijn van deze slot van 1×2. Het opent met een donkere skyline, de camera scant over de toppen van de gebouwen, de bliksem omlijst de hemel en u wordt onmiddellijk aangetrokken – het gevoel van de intro heeft veel weg van de film ‘Sin City’. De slot zelf vertelt je meer van het verhaal – hier heb je te maken met de criminele onderwereld met een schutter, een misdadiger, een schreeuwende dame en een dame uit de rosse buurt, wat nog meer vergelijkingen met de film oproept.

Grafisch is deze slot zeer opvallend. Dezelfde skyline van de intro vormt de achtergrond van de slot, terwijl de rollen zelf een gedurfde mix van zwart en rood zijn. Alle personages zijn in zwart en wit getekend, met een spetterend rood over alle andere symbolen – in veel gevallen als teken van bloed. Je vindt hier speelkaartsymbolen, allemaal ingekaderd voor een doelwit dat doorzeefd is met kogelgaten. Tijdens het spelen wordt u voortdurend getrakteerd op een sfeervol achtergrondgeluid, afgewisseld met het loeien van politiesirenes. Deze slot heeft twee verschillende functies. De eerste is de gratis spins ronde en de andere bestaat uit het schieten op een serie hoge gebouwen.