Double Dragons (Yggdrasil) spelen

Speel Double Dragons (Yggdrasil ) van Yggdrasil gratis. Slot Review. Bonuslijst november 2022.

Dubbele Draken (Yggdrasil ) Beoordeling

Het thema draken wordt meer en meer populair bij de ontwikkelaars en spelers van gokkasten. Er zijn verschillende vrij goede spellen zoals Dragon`s Myth, Dragon Island, Beowulf, Dragons Rock en enz. Maar Yggdrasil heeft besloten om hun eigen record (met Draglings) te verslaan en een geweldig videoslot uit te brengen met een origineel mechanisme en uitstekende esthetiek.

Double Dragons is een Yggdrasil Gaming slot met 5 rollen en 20 betaallijnen. Met een episch gevoel, is er een Dropdown Win-functie waar winnende symbolen verdwijnen om te worden vervangen door nieuwe, waardoor je de kans krijgt om steeds opnieuw te winnen van elke spin. Als je 4 winsten op rij behaalt, laat je de draken los in de Double Dragons feature – 2 Highstack wilds tot 15 symbolen lang worden toegevoegd aan de rollen die kunnen resulteren in enorme winsten. Je hebt ook de Dragon Heads feature waar je kunt profiteren van de Fire Dragon die tot 3 symbolen verandert in wilds of de Ice Dragon die dropdown wins verdubbelt. Tot slot is er een Free Spins feature waarbij je 9 gratis spins ontvangt en profiteert van meer Dragon wilds op de rollen.

Videoslot Double Dragons heeft zeer goede graphics en animaties. De kwaliteit van dit spel is compatibel met de kwaliteit van high budgeting premium slot. Onze avarage score voor de Double Dragons slot is 8,5 van 10