Speel Divine Fortune Slot

Lees onze recensie van Divine Fortune van NetEnt. Probeer gratis demo op SlotCatalog of speel voor echt. Volledige lijst van casino’s en bonussen november 2022.

Divine Fortune Review

Divine Fortune is een spannend nieuw jackpotspel van NetEnt, en het spel werd voor het eerst gelanceerd op 25 januari 2017. Je wordt meegenomen naar het oude Griekenland, waar mythologie en werkelijkheid morphen in één droomachtige werkelijkheid.

Wezens als Medusa, Minotauros en de Phoenix vogel zwerven over de rollen, en er zijn ook tal van leuke bonusfuncties te vinden in dit spel. De gratis spins functie met wild op wild kan je een aantal grote winsten opleveren, maar de progressieve Mega Jackpot is de echte prijs hier.

Divine Fortune RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we alle spannende features van dit spel nader bekijken, zullen we de meest relevante technische gegevens over Divine Fortune slot voor je onthullen:

 • RTP: 96,59%
 • Volatiliteit/variantie: Hoog
 • Lay-out: 5×3
 • Paylines: 20
 • Bonusfuncties: Expanding wilds met re-spin, Free spins, Jackpot en Wilds
 • Inzetten: 0,2 tot 100
 • Max winst (munten): 60 000

Divine Fortune heeft een RTP die dicht bij het gemiddelde van de industrie ligt. De meeste slots hebben een RTP van ongeveer 96%, dus ik denk dat we kunnen zeggen dat dit spel met 96,59% een beetje hoger is dan het gemiddelde. RTP staat voor Return to Player, en vertelt je hoeveel je kunt verwachten dat een bepaalde slot in de loop van de tijd zal uitbetalen.

Het is ook belangrijk op te merken dat dit een spel is met een hoge volatiliteit. Je kunt dus verwachten dat je een tijdje moet wachten tussen grotere winsten. Dit betekent dat je je bankroll, je inzetniveau en je geduld moet aanpassen om de schommelingen aan te kunnen. Maar wanneer de grote winst komt, of misschien zelfs een jackpot, zal het allemaal de moeite waard zijn.

Divine Fortune is een slot geïnspireerd door het oude Griekenland, en heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Boven de rollen zie je 3 verschillende jackpots; 2 statische jackpots en 1 progressieve Mega jackpot. Je kunt deze NetEnt slot spelen op mobiel, tablet en desktop/laptop, en het zit vol met symbolen geïnspireerd op mythologische wezens zoals Medusa en Minotaurus.

De visuele indruk en de soundtrack dragen beide bij aan de epische en bijna heilige sfeer van deze slot, en je vindt er tal van spannende bonusfuncties. Er zijn in totaal 4 bonusfuncties op Divine Fortune, en telkens als er een Wild op de rollen verschijnt, activeer je de Falling Wilds Feature. Vallende Wilds kunnen ook voorkomen in de Free Spins feature, en zorgen voor grote winsten.

De Wild on Wild feature kan ook voorkomen in zowel het basisspel als in de Free Spins feature. Een overlay wild kan bovenop een andere wild terechtkomen en ervoor zorgen dat de wild zich uitbreidt tot de volledige grootte van de rol. Zoals gebruikelijk bij NetEnt zijn er innovatieve features te vinden, en het spel kan ook behoorlijke bedragen uitbetalen, zelfs als je de jackpot niet wint. De hoge variantie schrikt sommige mensen misschien af, maar velen winnen liever groots als ze eindelijk winnen.

Divine Fortune bonusfuncties

Zoals we hierboven al zeiden, zijn er 4 bonusfuncties in dit spel en hier zullen we ze allemaal nader bekijken.

Vallende Wilds Re-spins

Telkens wanneer je een wild landt, hetzij in het basisspel of in de gratis spins, krijg je een re-spin en zal de wild één positie naar beneden bewegen. Dit gaat door totdat alle wilds onderaan de rollen uit het zicht zijn verdwenen.

Wild op Wild

Een overlay wild kan ook bovenop een vallende wild terechtkomen, en dit activeert de Wild on Wild feature. De wild breidt zich uit tot de hele rol voor één spin, en bij de volgende spin krijg je 2 wilds die de oorspronkelijke feature verlengen.

Divine Fortune gratis spins

 • 3 Scatters – 5 gratis spins
 • 4 Scatters – 8 gratis spins
 • 5 Scatters – 12 gratis spins

Tijdens de gratis spins functie zal elk wild symbool dat je landt zich uitbreiden om de hele rol te bedekken, maar je kunt niet meer gratis spins activeren tijdens het uitspelen van deze functie.

Divine Fortune jackpot (maximale winst)

Divine Fortune komt met 3 verschillende jackpots, en de grote is een progressieve lokale jackpot. Als je minstens 3 gouden bonussymbolen verzamelt, krijg je 3 gratis spins terwijl het aantal bonussymbolen dat de functie activeerde op de rollen wordt geplaatst.

Elke keer dat een van die gouden bonussymbolen op de rollen landt, kun je 10 tot 200 keer je inzet winnen. Je krijgt 3 nieuwe spins, en het bonussymbool wordt sticky. Dit gaat door totdat de gratis spins op zijn, of totdat je één van de volgende jackpots hebt gewonnen:

 • Kleine Jackpot – 1 rij gevuld met bonussymbolen
 • Major Jackpot – 2 rijen gevuld met bonussymbolen
 • Mega Jackpot – 3 rijen gevuld met bonussymbolen

De Minor en Major jackpot zijn beide vastgesteld op respectievelijk 20x en 100x uw inzet, terwijl de Mega Jackpot een lokale progressieve jackpot is die op 10.000 pond staat en voortdurend groeit.

Divine Fortune mobiel & tablet

Zoals met alle nieuwe NetEnt spellen, kun je Divine Fortune zeker spelen op mobiel en tablet. Het is volledig geoptimaliseerd voor alle handheld formaten via NetEnt Touch. Wil je spelen op je Android telefoon of tablet, geen probleem. Liever iPhone of iPad? Ook geen enkel probleem. Dit is een geweldig spel om overal mee naartoe te nemen en zo hou je de progressieve jackpot altijd binnen handbereik.

SlotCatalogus oordeel

Divine Fortune is een geweldig spel van NetEnt, en het is het 9e jackpot spel dat ze tot nu toe hebben uitgebracht, en de 3e die je op mobiel en tablet kunt spelen. De visuals en de muziek hebben een rustgevend effect, en je kunt dit spel urenlang spelen zonder enige spanning te voelen.

Dat is zeker nodig als je groots wilt winnen, want dit is een zeer volatiele slot die grote bedragen uitbetaalt als je het geduld hebt. De progressieve jackpot staat altijd klaar, maar je kunt ook behoorlijke bedragen winnen met de andere speciale features, en vooral de free spins feature.