Speel Deadmau5 Slot

Het speelt zich af op 5 rollen, 3 rijen en 243 winmanieren, en bevat verschillende van zijn hits. U zult ook profiteren van cascadewinsten, willekeurige wilde rollen en een progressieve vermenigvuldigingsbonusronde voor uitbetalingen tot 2.100x uw inzet.

Deadmau5 Review

Deadmau5 is een zeer vluchtige, gemerkte Microgaming slot geproduceerd door Eurostar Studio. Het is gebaseerd op de wereldberoemde Canadese maker van elektronische muziek en DJ met dezelfde naam. Het speelt op 5 rollen, 3 rijen en 243 winmanieren, en bevat verschillende van zijn hits. Je profiteert ook van cascadewinsten, willekeurige wilde rollen en een progressieve vermenigvuldigingsbonusronde voor uitbetalingen tot 2.100x je inzet.

Je kunt inzetten plaatsen tussen 20p en £120 per draai op alle platforms en apparaten, wat een behoorlijk inzetbereik is. Het hitpercentage van 31,52% is ook vrij hoog, dus je kunt verwachten dat je bijna bij elke derde draai een winnaar krijgt. De symboolwaarden zijn echter niet zo indrukwekkend in dit spel, met uitzondering van de scatter die vrij goed betaalt. De dansende damespremies betalen tussen 3x en 5x voor 5 op een winlijn, en het potentieel van het basisspel is dus enigszins beperkt.

Deadmau5 wordt uitgesproken als “dode muis”, mocht je het je afvragen, en het mickey mouse-achtige logo is hier het wild-symbool. Het is duidelijk dat Microgaming zwaar vertrouwt op het merk om dit spel te dragen, want de functies bieden geen innovatie of nieuwigheid. Toch zijn ze effectief samengevoegd tot een enigszins evenwichtig spel. Fans van de DJ en zijn muziek zullen waarschijnlijk genieten van deze titel, maar we denken niet echt dat het spel solide genoeg is om zijn fanbase aanzienlijk uit te breiden.

Deadmau5 functies

We beginnen met de Rolling Reels feature, die alle aspecten van dit spel doordringt. Winnende symbolen worden van de rollen verwijderd, en dit maakt ruimte voor nieuwe winnende combo’s die in dezelfde ronde van boven vallen. Dit gaat door zolang je winnaars blijft landen, en het wordt ook wel cascadewinst genoemd.

Je hebt ook een willekeurig getriggerde Drop the Wild feature in Deadmau5 slot. Een gigantisch wildlogo verschijnt dan voor de 3 middelste rollen, en dit verandert rollen 2, 3 en/of 4 in wilde rollen. Alle 3 de middelste rollen tegelijkertijd wild maken kan uiteraard zeer lucratief zijn, en je wint gegarandeerd wanneer deze functie geactiveerd wordt.

Het gekke muis symbool is de scatter hier, en het kan je scatter winsten opleveren van respectievelijk 5x, 50x of 250x je inzet, als je er 3, 4 of 5 op dezelfde spin krijgt. Dit is natuurlijk ook hoe je de gratis spins bonusronde activeert, en 3, 4 of 5 scatters geven je 15, 20 of 25 spins na de eerste scatter uitbetaling.

Boven de rollen zie je nu een Multiplier Trail van 2x, 3x, 4x, 5x en 10x. De progressieve vermenigvuldiger verhoogt langs dit spoor voor elke rollende rollen opeenvolgende winst. De vermenigvuldiger wordt gereset zodra de rollende rollen functie eindigt. De functie eindigt als je gratis spins op zijn, en er is geen retriggering mogelijk.

De 200 Spins Deadmau5 Experience

We hadden nog nooit van deze Canadese DJ en producer van elektronische muziek gehoord voordat we dit spel probeerden. Het heeft in ieder geval een thema dat opvalt, en we staan altijd open voor nieuwe ervaringen, of dat nu in de muziek is of in gokkasten. Paradoxaal genoeg hadden we onze grootste winsten (en een paar behoorlijk sappige) voordat we de bonusronde bereikten. Bekijk alle hoogtepunten in de korte video hieronder.

Samenvatting

Als je geen fan bent van elektronica, en van DJ Deadmau5 in het bijzonder, is er niet veel reden waarom je dit spel zou moeten spelen. Het komt met een paar van zijn hits, en een ietwat cheesy dance club thema. De features zijn ook niet nieuw, maar ze brengen het spel op een behoorlijke manier in balans.

We hadden bijvoorbeeld grotere winsten met de Drop the Wild-functie in het basisspel dan met de multiplier trail bonusronde. De enige nieuwigheid in dit merkspel is echter de wereldberoemde DJ waar het om draait. De volatiliteit is een beetje hoog voor het maximale winstpotentieel van 2.100x, maar niet genoeg om fans af te schrikken. Dat gezegd hebbende, zullen gewone gokkers zonder relatie met Deadmau5 waarschijnlijk elders beter af zijn.