Speel Dazzle Me Slot

Lees onze recensie van Dazzle Me van NetEnt. Probeer gratis demo op SlotCatalog of speel voor echt. Volledige lijst van casino’s en bonussen november 2022.

Dazzle Me Review

Dazzle Me is een sprankelende heldere en kleurrijke slot van NetEnt, en het werd voor het eerst uitgebracht 24 augustus 2015. Het komt met 5 rollen, 76 paylines en een ongebruikelijke 3-3-4-5 rijen setup. Omdat het een eenvoudig spel is met grote symbolen, is het perfect voor mobiel en tablet. Dazzle Me slot wordt geleverd met 2 belangrijke bonusfuncties, namelijk willekeurig gestapelde Wild Reels en een leuke Free Spins-functie met gekoppelde rollen. Het is een spel met gemiddelde variantie, maar je kunt hier nog steeds tot 760 keer je inzet winnen.

Dazzle Me RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we dieper ingaan op wat dit spel te bieden heeft, zullen we de meest relevante technische gegevens voor je onthullen:

  • RTP: 96,9%
  • Volatiliteit/variantie: Medium
  • Indeling: 3-3-4-4-5
  • Paylines: 76
  • Bonusfuncties: Gratis spins en Wilds
  • Inzetten: 0,2 tot 200
  • Max winst (munten): 152 000

Allereerst heeft dit spel een RTP dat bijna een heel procentpunt hoger is dan het gemiddelde van 96% in de sector. Return to Player is, zoals u wellicht weet, een theoretisch getal dat u vertelt hoeveel u kunt verwachten dat het spel op de lange termijn zal uitbetalen. Het Huisvoordeel (het tegenovergestelde van RTP) op dit spel is 3,1%, wat heel goed is.

Dazzle Me slot is een medium variantie spel, wat betekent dat het een goede allrounder is die zowel beginners als meer gevorderde spelers past. Je kunt af en toe mooie uitbetalingen verwachten, en de schommelingen op je bankroll zullen niet zo moeilijk te hanteren zijn.

Het is niet ongebruikelijk voor NetEnt om ons te “verblinden” met elke nieuwe slot die ze uitbrengen, dus de titel van deze heeft zeker wat nieuwsgierigheid gewekt. Het is zeker een snel spel, en als je van slots als Starburst, Twin Spin en Neon Staxx houdt, zul je ook voor Dazzle Me vallen. De ongewone opstelling van de rollen is het eerste wat je zal opvallen, en de glinsterende edelstenen op de stralende kleurrijke rollen zullen je stemming meteen verbeteren als je begint te spelen.

Het is een heerlijke ervaring om te worden meegenomen in de wereld die deze slot te bieden heeft, en Dazzle Me slot wordt geleverd met 76 betaallijnen voor uw plezier. Net als zijn “zuster games” van NetEnt, is Dazzle Me een vrij eenvoudige slot om te spelen. Het beschikt over Dazzling Wild Reels en een zeer spannende Free Spins functie met Linked Reels. Je kunt behoorlijke bedragen winnen in het basisspel, maar de grotere winsten komen van de speciale functies.

Elk nieuw spel van NetEnt is altijd het bekijken waard, en Dazzle Me is geen uitzondering. Wij houden van de heldere, sprankelende eenvoud van dit spel, en de speciale functies zijn perfect uitgebalanceerd om bij de minimalistische stijl te passen. Je kunt tot 10 keer je inzet winnen op elke winlijn in het basisspel, en tot 760 keer je inzet in de gratis spins-functie. NetEnt heeft weer een goudklompje gecreƫerd dat nieuwe spelers jarenlang zal blijven verbazen.

Dazzle Me bonusfuncties

In het basisspel kun je profiteren van de Dazzling Wild Reels feature die op elk moment willekeurig kan verschijnen. Het kan verschijnen op de rollen 1 tot 5, en het zal de hele rol overlappen en je af en toe mooie winsten opleveren.

Dazzle Me gratis spins

De gratis spins van Dazzle Me hebben een Linked Reels functie. Je activeert het gratis spins bonusspel door ten minste 3 gratis spins symbolen op de rollen te laten landen. 3 symbolen geven je 8 gratis spins, terwijl 4 je 12 spins oplevert en 5 maar liefst 16 gratis spins.

De functie Linked Reels zorgt ervoor dat identieke gekoppelde rollen verschijnen op rol 1 tot en met 4 aan het begin van elke gratis spin. Dit betekent dat ofwel rol 1 en 2 als identieke rollen worden gekoppeld, ofwel rol 3 en 4. Iedereen die bekend is met Twin Spin zal zien dat deze functie erg lijkt op wat er in dat spel gebeurt.

Dazzle Me jackpot (max winst)

Er is geen jackpot die je kunt winnen bij Dazzle Me, noch een lokale jackpot, noch een progressieve jackpot. U kunt echter nog steeds een behoorlijke maximale winst op dit spel mee naar huis nemen. Tot 760 keer je inzet is mogelijk in de gratis spins functie, en je kunt tot 152 000 munten winnen als maximale uitbetaling.

Dazzle Me mobiel & tablet

Je kunt Dazzle Me slot zeker spelen op zowel mobiel als tablet, en dit spel ziet er geweldig uit op elk platform. De eenvoud van het spel maakt het perfect voor draagbare apparaten, en je kunt spelen op je Android-toestel of op je iPhone en iPad. Laat je verblinden, waar je ook naartoe reist, en beleef veel plezier aan het winnen van veel geld onderweg.

SlotCatalogus oordeel

Dazzle Me is een helder en kleurrijk slot dat je humeur direct opvijzelt. Net als bij soortgelijke slots van NetEnt is de eenvoud van het spel zijn kracht. Je krijgt het gevoel van een klassieke gokkast, terwijl je tegelijkertijd profiteert van moderne functies. Het zal niet geschikt zijn voor spelers die de voorkeur geven aan mooie 3D animaties en enorme bonusspellen, maar voor iedereen die plezier en eenvoudige gameplay waardeert is dit echt iets voor jou.