Speel Crocodopolis Slot

Op zoek naar Crocodopolis van NextGen? Spelinformatie + Slotbespreking. Lijst van casino’s die het spel hebben. Bonussen voor november 2022.

Crocodopolis Review

Crocodopolis de online slot maakt gebruik van een vrij algemeen Internet slot thema – het oude Egypte. Crocodopolis was een oude Egyptische stad die bestond in het faraonische tijdperk. De stad was in de volksmond bekend om zijn Sobek-cultus.

De naam Crocodpolis werd gegeven door de Grieken, en het betekent de Krokodillenstad. De stad vereerde een krokodil die petsuchos werd genoemd en de krokodil was versierd met edelstenen en goud. Hij werd bewaard in een speciale tempel met een vijver, voedsel en zand. Als hij stierf werd een andere petsuchos gekozen.

Vanwege het historische en niet-fictieve achtergrondverhaal is Crocodopolis slot game gemaakt om spelers een exclusieve rondleiding door deze oude stad te geven. Je weet meteen dat je in de woestijn bent als het spel opent en de rollen boven op een zandduin verschijnen en je in de verte een oase en enkele kamelen voorbij ziet komen. Pas op voor de giftige schorpioenen.

De muziek en geluiden komen rechtstreeks uit het oude Egypte. De Croc is de wild en vervangt alle andere symbolen op de rollen, behalve de Piramide, die de scatter is. Andere reguliere symbolen die je op de rollen tegenkomt zijn de Egyptische goden, Scarab, Ankh, Scroll, Ace, Queen, King, Jack, 9, en 10.

Kenmerken

Naast de Auto Play knop waarmee je tussen de 5 en 500 automatische spins kunt maken, heeft het spel een Slide a Wild feature die uniek en zeldzaam is om tegen te komen. De Slide a Wild functie heeft 2 pijlen, één naar links en één naar rechts. Je kunt de functie met behulp van de pijlen naar elke rol verplaatsen. De Slide a Wild bepaalt waar het Croc wild symbool verschijnt. De Croc verschijnt alleen op de geselecteerde rol.

Als de schuifknop op rol 1 staat, worden de uitbetalingen verdubbeld als de Croc een ander symbool vervangt om een winnende combinatie te vormen. Als u de schuifregelaar op rol 2 zet, worden de winsten verdrievoudigd als de Croc een ander symbool vervangt om een winnende combinatie te vormen. Als de schuifknop op de middelste rol wordt gezet, maakt u kans op een expanded wild. De krokodil zal alleen uitbreiden om de rol te vullen als zijn uitbreiding helpt bij het vormen van een winnende combinatie. Zet de schuifknop op rol 4 als u wilt dat de Croc de rol vult.

Alle prijzen die in de uitbreiding worden gerealiseerd komen met een 3X vermenigvuldiger. Als u de schuifknop naar rol 5 verplaatst, worden alle andere symbolen vervangen door de krokodil. Uw winst wordt verdrievoudigd als de krokodil een ander symbool vervangt om een winnende combinatie te vormen in dit innovatieve en interactieve bonuselement.

Gratis Spins Bonussen

Je krijgt 12 gratis spins als er 3 scatter Piramides op de rollen verschijnen. Alle winsten tijdens de Free Spins modus komen met een 2X vermenigvuldiger. De Croc zal ook dezelfde functie vervullen als in het basisspel, en je kunt de Free Spins modus opnieuw activeren door opnieuw 3 of meer verspreide Piramides te krijgen. Extra gratis spins zullen worden toegevoegd aan de resterende gratis spins. Deze bonusronde wordt gespeeld met de inzetten per lijn en paylines die de feature activeerden.

Limieten

Het spel heeft een instelbare 25 winlijnen, wat betekent dat u alle 25 of minder kunt activeren, afhankelijk van uw inzetvoorkeuren. Je hebt ook een breed scala aan inzetten per lijn om uit te kiezen, beginnend bij 0,02 en oplopend tot 5,00. De Egyptische goden zijn de hoogst betalende symbolen, want 5 op een lijn winnen 5.000 munten. Alle symbolen betalen van links naar rechts, behalve de Pyramides die in beide richtingen betalen.