Classic Fruits Slot spelen

Classic Fruits is een 3-rollen gokkast met eenvoudige gameplay en een uitzonderlijk hoge RTP van 97,72%, met een hoofdprijs van 700x de inzet. Speel gratis demo en claim een bonus

Klassiek Fruit Review

De ‘1×2 Classics’ slot serie wordt aangevuld met nog een release van 1×2 Gaming, Classic Fruits. Met scherpe visuals en eenvoudige gameplay vervult dit spel zeker je dromen van een perfecte klassieke slot. Hier combineren de ontwikkelaars vakkundig klassieke fruitige slot gameplay met een genereus rekenmodel, en het eindresultaat zal zeker golven maken onder slot liefhebbers en vooral degenen die klassiekers waarderen.

Classic Fruits – Slot Vooruitzichten

De Classic Fruits slot lijkt een remake te zijn van 1×2 Gaming’s oudere slot, Classic Fruit, uitgebracht in 2015. Eenmaal uitgebracht, was het een enorme sensatie, en zelfs nu verovert het nog steeds de harten en geesten van spelers over de hele wereld. Met charmante graphics en een royaal rekenmodel, nam het zijn geëerde plaats in tussen de beste fruit-stijl klassieke slots, en nu neemt jongere broer en zus het naar een geheel nieuw niveau van entertainment. 1×2 Gaming heeft niet alleen de graphics aanzienlijk verbeterd, maar lijkt ook de kunst van het balanceren onder de knie te hebben.

Het laden van het spel brengt spelers naar een 3×3 rollen set met 5 manieren om te spelen, in een achtergrond van een iriserend violet behang. Het decor is eenvoudig en toch charmant, zonder vreemde decoratieve elementen, dus liefhebbers van klassieke slots zullen hier niets te klagen hebben. De symbolencollectie bevat bekende symbolen, die je zowel in Classic Fruit als in een ontelbaar aantal andere slots terugvindt. Er zijn in totaal 7 symbolen, waaronder in oplopende volgorde kersen, citroenen, pruimen, watermeloenen, bellen, staven en rode Lucky Sevens.

Om te winnen moeten 3 dezelfde symbolen op een enkele betaallijn vanaf de meest linkse rol overeenkomen. Als het gaat om de prijzen, lijkt Classic Fruits redelijk lonend, en de uitbetalingswaarden zijn aanzienlijk verhoogd in vergelijking met de Classic Fruit slot. Zo zal een volledige lijn van vruchten 2x tot 16x van de inzet opleveren, terwijl bellen, staven en zevens 40 tot 140 keer de inzet waard zijn.

Het spel is speelbaar op elk apparaat en biedt spelers de mogelijkheid inzetten te plaatsen van 0,05$ tot 100$ per draai, wat zowel high-rollers als minder riskante spelers zeker zal aanspreken. Er is veel veranderd in termen van de statistieken in de remake. Terwijl de oudere broer een fenomenaal hoge RTP van 97,37% had, die vrij veel rendement opleverde, heeft Classic Fruits zelfs een beter terugbetalingspercentage van 97,72%, wat het op één lijn plaatst met een kleine reeks andere slots met een uitzonderlijk hoge terugbetaling.

De volatiliteit is ook verhoogd naar een gemiddeld niveau, door de ontwikkelaar beoordeeld op 3 van de 5, dus spelers kunnen nu hopen op veel grotere beloningen. Het maximale potentieel is nu 700x van de inzet, dus winsten van 70.000$ zijn mogelijk bij het spelen met de maximaal beschikbare inzet, en haalbaar door het hele raster te vullen met top-betalende lucky seven symbolen.

Over features gesproken, Classic Fruits is klassiek tot op het bot, dus je zult geen extra’s vinden om de gameplay te verlevendigen. 1×2 Gaming houdt vast aan de simplistische aanpak, daarom zijn er ook geen Wilds beschikbaar, waardoor het beperkt blijft tot reguliere spins en symboolcombinaties.

Klassieke vruchten – Slot Verdict

1×2 Gaming bleef trouw aan het formaat, maar als je een kijkje neemt achter het gordijn, zul je snel het verschil merken. Opgevoerde mogelijkheden gekoppeld aan high-end moderne graphics, wat heeft een perfecte klassieke slot remake nog meer nodig? Niets, waarschijnlijk, behalve het oproepen van nostalgische gevoelens, dus als je de klassiekers waardeert, ben je hier aan het juiste adres.