Kampioenen van Rome spelen

Gratis demo voor Champions of Rome van Yggdrasil. Analytische spelbeoordeling. Volledige lijst van casino’s en hun bonussen voor november 2022.

Kampioenen van Rome Review

Champions of Rome neemt je mee naar de gladiatorenarena in het oude Rome, en deze spannende Yggdrasil-titel werd 21 februari 2019 gelanceerd. Het wordt geleverd met 5 rollen, 3 rijen en 20 paylines, en het is een visueel verbluffende weergave van het bloederige, oude Colosseum. De gratis spins functie is verdeeld in Training Mode en Death Match modus, en de laatste is waar je echt glorie en eer kunt winnen – evenals een max winst van 4800x je inzet.

Champions of Rome review RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we dieper ingaan op alle leuke dingen die je kunt vinden op Champions of Rome, dachten we dat je de meest relevante technische gegevens van het spel wel zou willen weten:

 • RTP: 96,4%
 • Volatiliteit/variantie: Medium
 • Indeling: 5×3
 • Paylines: 20
 • Bonusfuncties: Vervangingssymbolen, Gratis spins, Vermenigvuldiger en Wilds
 • Inzetten: 0,2 tot 100
 • Max winst (munten): 300 000

Champions of Rome slot heeft een RTP die een beetje boven het industrie gemiddelde ligt, maar niets buitengewoons. Het spel heeft een gemiddelde volatiliteit, wat betekent dat je hier af en toe fatsoenlijke uitbetalingen kunt verwachten.

Champions of Rome recensie

Gevechten in het grote Colosseum waren zeker geen grap, en dit spel neemt een serieuze benadering van het thema. De enorme krijgers zien er gemeen en gevaarlijk uit, en elke fan van de Gladiator film zal waarschijnlijk maximaal genieten van dit spel.

De symbolen zien er geweldig uit, en we genieten van de Gladiator-functie waarbij 1 van de 3 gladiatorenwapens naar de rollen wordt gegooid om je wilds te geven. De echte publiekstrekker is ongetwijfeld de deathmatch free spins feature waar je 3 verschillende modes kiest, en profiteert van maximaal 4x multipliers. Hier kun je groots winnen, en alles staat op het spel, want je riskeert je winst te verliezen als je niet genoeg wint.

Champions of Rome bonus functies

De Gladiator-functie is een leuke manier om je te compenseren voor het feit dat je maar 2 scattersymbolen hebt geland, en er dus geen hebt om de gratis spins-functie te activeren. Wat er gebeurt als je 2 scatters landt, is dat 1 van de volgende 3 wapens op de rollen wordt gegooid en je beloont met 4 wilds:

 • Het Zwaard – geeft je een 2×1 en 1×2 wild op de rollen (rode gladiator)
 • De Mace – geeft je een 2×2 wild op de rollen (groene gladiator)
 • De Drietand – geeft je 4 willekeurige wilds op de rollen (blauwe gladiator)

Champions of Rome gratis spins

Wanneer je minstens 3 scatter symbolen landt wordt de uitgebreide gratis spins functie geactiveerd, en je kunt ook tot 600x je inzet winnen, afhankelijk van hoeveel scatters je landt. Je kunt deze functie kopen als je wilt, maar dat kost je 50x je inzet.

Er zijn eigenlijk 2 verschillende free spin modes op Champions of Rome slot, en je zal profiteren van een willekeurig gekozen Gladiator symbool dat alle hoge status symbolen vervangt, en hun wapen zal een keer gebruikt worden voor elke gratis spins zoals in de Gladiator feature. Het Beest symbool geeft je een extra gratis spins wanneer het verschijnt.

De trainingsmodus

Hier krijg je 8 gratis spins, en de rollen zullen automatisch draaien tot je klaar bent. Heel eenvoudig eigenlijk.

De Deathmatch modus

Als je kiest voor de Deathmatch Free spins functie krijg je veel meer vrijheid en flexibiliteit. Je kunt kiezen uit de volgende 3 gratis spins:

 • 7 gratis spins met 2x vermenigvuldiger
 • 6 gratis spins met 3x vermenigvuldiger
 • 5 gratis spins met 4x vermenigvuldiger

Het ding hier is, je moet ten minste 450 munten winnen om je winst te behouden. Als je dat niet doet verlies je alles, daarom wordt dit een “death match” genoemd. Als je je winst niet houdt, moet je meer trainen en krijg je 5 compenserende Training Mode gratis spins (of een geldprijs tussen 2x en 10x).

Champions of Rome jackpot (max winst)

Hoewel er hier geen progressieve jackpot te winnen valt, kun je toch een behoorlijke maximale winst van 4800 keer je inzet mee naar huis nemen. Vul de rollen met de rode gladiator en je wint 1200x je inzet. Doe dit in de gratis spins modus met 4x vermenigvuldiger en je wint 4800x je inzet.

Champions of Rome mobiel & tablet

Je kunt Champions of Rome zeker spelen op zowel mobiel als tablet, en het spel ziet er op alle platforms geweldig uit. Neem de actie van het Colosseum met je mee waar je ook gaat, en speel op je Android, iPhone of iPad.

SlotCatalog oordeel

We moeten toegeven dat we beter hebben gezien van Yggdrasil, maar Champions of Rome is nog steeds een fatsoenlijk spel. Het basisspel heeft niet zoveel potentieel, maar je kunt je staande houden met de Gladiator-functie. Het draait echt allemaal om de gratis spins modus, en de Deathmatch gratis spins functie in het bijzonder. Visueel ziet het er goed uit, en je kunt een redelijk bedrag winnen in de Deathmatch spins als je geluk hebt.