Captain Venture Slot spelen

Speel het Captain Venture demospel en lees onze recensie voordat je voor echt geld speelt. Casino bonus voor november 2022.

Captain Venture Review

Bereid je voor op het avontuur! De schattenjacht kan lastig worden omdat je uiteindelijk in een storm terechtkomt, maar als je de schat in handen krijgt, zal het allemaal de moeite waard zijn. Als u erin slaagt om door te zetten, zult u niet alleen talloze gouden munten verkrijgen, maar zult u ook een legende worden in Captain Venture. Bent u klaar om uzelf te testen?

Captain Venture- gokkast vooruitzichten

Piraten zijn synoniem met avonturen, en wie heeft er niet van gedroomd om er een te worden en de oceaan te verkennen? Dat is hoe de ontwikkelaar Greentube de harten van de spelers wilde veroveren toen ze Captain Venture ontwikkelden. Visueel ziet het spel er behoorlijk uit, zelfs geweldig als je bedenkt dat het in 2012 is uitgebracht, niet al te flitsend, maar je kunt nog steeds genieten van de graphics en animaties. De hele beproeving vindt plaats in het midden van de oceaan, dus het voelt echt alsof je naar de schat vaart.

In het midden van het scherm vindt u het 5×3 raster met 10 dynamische betaallijnen, een vrij standaard opstelling, niets bijzonders. In Captain Venture kunt u inzetten van £0.02 tot £20 per draai. De maximale winst in dit spel is beperkt tot x10279 van uw inzet, wat niet indrukwekkend is gezien de hoge volatiliteit van deze slot. De RTP in Captain Venture is vastgesteld op 94,01%, wat iets onder het gemiddelde van de industrie ligt.

Er zijn 11 reguliere symbolen, een wild en een scatter in de Captain Venture slot. Hoogwaardige reguliere symbolen zijn een matroos, een vrouwelijke matroos, een schip, een anker en een schatkaart, terwijl de laagwaardige reguliere symbolen bestaan uit A-9 royals. Om in dit spel te winnen, moet je minstens 3 gelijke symbolen op een actieve betaallijn per draai laten vallen (je hoeft slechts 2 gelijke symbolen op een actieve betaallijn per draai te laten vallen als het een 9, een wild, een matroos/vrouwelijke matroos of 2 scatters zijn om een uitbetaling te ontvangen). Alle symbolen in dit spel betalen van links naar rechts, behalve de scatters, die overal betalen. De uitbetalingstabel in Captain Venture is dynamisch, het verandert op basis van uw huidige inzet per lijn en het aantal actieve betaallijnen; voor 5 one-of-a-kind combinaties, zult u van 80 tot 400 credits per lijn winnen als u 1 credit per lijn inzet en alle 10 betaallijnen actief hebt.

Bonusfuncties in Captain Venture

Tijdens het basisspel in Captain Venture kunt u profiteren van Wilds en de Gamble-functie. Wilds in dit spel worden voorgesteld als een kapitein, ze kunnen staan voor alle andere symbolen, naast de scatter. Als je 5 wilds op een actieve betaallijn laat vallen, krijg je 10000 credits als je huidige inzet 1 credit per lijn is en je alle 10 betaallijnen actief hebt. U kunt de Gamble-functie gebruiken na elke winst. Het is een standaard kansspel met 50/50 kansen, maar als uw hoogste winst kleiner is dan twee keer die van het laatste inzetniveau, worden de kansen verhoogd in uw voordeel, ten opzichte van uw hoogste winst. Als u momenteel 1 credit per lijn inzet en alle 10 betaallijnen actief zijn, kunt u tot 5000 credits winnen via de Gamble-functie. Om de Free Spins modus te activeren, moet u per spin 3-5 scatters op de rollen laten vallen, u krijgt dan 10, 12, 14, 16, 18, of 20 gratis spins en u zult ook een scatter winnen en 50, 200, 1250 credits ontvangen als u 1 credit per lijn inzet en alle 10 betaallijnen actief zijn. De scatter in deze slot wordt voorgesteld als een wiel. Tijdens deze functie zal een globale vermenigvuldiger van x4 worden toegepast op alle winsten, ook wilds betalen x2 (is gelijk aan x8), dus ze zullen ook uw gewone lijnwinsten verdubbelen tijdens deze bonus. U kunt de Free Spins-modus opnieuw activeren als u ten minste 3 scatters per 1 gratis spin laat vallen.

Samenvatting

Captain Venture is een degelijke slot. Visueel ziet dit spel er niet verouderd uit, dus het voelt niet alsof u een gedateerde slot speelt. De slot is niet overladen met een overvloed aan bonusfuncties, maar de Free Spins modus is goed ontworpen, niet alleen krijg je een x4 globale vermenigvuldiger, maar je kunt ook je winsten verdubbelen via wilds tijdens deze bonus. De maximale winst van x10279 lijkt echter niet indrukwekkend als je kijkt naar de hoge volatiliteit en de ondergemiddelde RTP. U zou de Captain Venture Slot moeten spelen, niet voor piraten of avonturen, maar de Free Spins modus, want die is briljant ontworpen.