Speel Call Of The Colosseum Slot

Call Of The Colosseum door NextGen. Slot Review, Informatie & Spelattributen. Lijst van casino’s waar je het spel kunt spelen – november 2022.

Call Of The Colosseum Review

Ga terug naar het oude Rome wanneer je een intens avontuur aangaat met de Call of the Colosseum online videoslot van Nextgen Gaming. Deze 5-reel, 25-payline slot is gebaseerd op het Romeinse Colosseum, een populaire bezienswaardigheid in Rome die in de oudheid werd gebruikt voor wilde dierenjachten, gladiatorengevechten en openbare executies. Er wordt gezegd dat meer dan 500.000 mensen het leven lieten en meer dan een miljoen dieren werden gedood tijdens de heerschappij van het Romeinse Rijk. Op locaties als het Colosseum vonden gevechten plaats tussen mens en dier tot de dood erop volgde.

Hoewel dergelijke daden in de huidige cultuur barbaars en ongepast lijken, vonden ze zeker plaats in de periode van 27 BC - 476 AD en waren ze de belangrijkste vorm van vermaak in die periode. Iedereen die ge├»nteresseerd is in dit tijdperk zal Call of the Colosseum waarderen, en er is geen risico om je leven te verliezen tijdens het spelen van deze slot, hoewel je bankroll kan worden be├»nvloed en de adrenaline zal stromen als je de rollen draait om je plotselinge lot te ontdekken.

De keizer overziet alles

Als je aan de wielen draait, vergeet dan niet dat een grote en machtige Romeinse keizer (vergelijkbaar met Julius Caesar) toekijkt vanaf zijn koninklijke plaats temidden van de menigte die het oude bouwwerk verorbert. Probeer je even voor te stellen hoe het voelde om bij zo’n evenement aanwezig te zijn, zowel voor de toeschouwers als voor de hoofdrolspelers. Deze slot slaagt erin een realistisch en gedetailleerd beeld te schetsen van wat de geschiedenis ons over zo’n gebeurtenis vertelt. Op de rollen vindt u een groot aantal Romeinse symbolen, waaronder wilde tijgers, schilden, speren, gladiatorenhelmen, Romeinse sandalen (geen kaarsen), muntzakken, druiven, een mooie dame en de keizer zelf.

De Keizer is het wild symbool, en hij vervangt alle andere symbolen op de rollen behalve het scatter Schild om winnende combinaties te voltooien. Dit symbool verschijnt alleen op de rollen 2, 3 en 4.

Alle prijzen verdubbeld in de Free Games Bonus

Als je van Free Games bonus features houdt, zul je kennis willen nemen van de Call of the Colleseum’s free spins feature. In aanvulling op de scatter betalingen, zullen 3 of meer scatter Shields 10 gratis spins toekennen, waarbij alle winsten worden verdubbeld. Bovendien zal elke Keizer die tijdens deze bonusronde op de rollen verschijnt een ‘duim omhoog’ of ‘duim omlaag’ onthullen. Bij elke Keizer die een ‘duim omhoog’ geeft, krijg je tot 3 extra gratis spins. De gratis spins kunnen echter niet opnieuw worden gestart.