Butterfly Staxx Slot spelen

Butterfly Staxx is een fantasie-thema 5×4 rollen online slot met 40 vaste betaallijnen, en een jackpot van 640x uw inzet. Bonusfuncties omvatten Wild Symbols, Stacked Symbols, Re-Spins en Butterfly Spins (Free Spins). Uitgebracht door NetEnt in 2017, dompelt Butterfly Staxx spelers onder in een magische en rustige sfeer en biedt een rustgevend alternatief voor traditionele “Vegas-stijl” spellen.

Butterfly Staxx Review

Butterfly Staxx is een andere toevoeging aan de “Staxx” serie spellen van NetEnt. Neon Staxx was de eerste in zijn soort toen het werd uitgebracht in 2015. Terwijl Neon Staxx een levendige, high-energy spelervaring biedt met wilde dieren en neon symbolen, kiest Butterfly Staxx voor een zachtere aanpak. Tegen een schilderachtig landschap in de schemering hebben de ontwerpers van NetEnt een dromerige, bijna buitenaardse wereld gecreëerd vol natuurlijke wonderen zoals gloeiende vlinders en kleurrijke tropische bloemen. Het slimme gebruik van zachte kleuren, hoekige low-poly graphics, verleidelijke animaties en rustige electro geluiden dragen bij aan een betoverend en exotisch spel. Het is allemaal erg schilderachtig, sereen en durven we te zeggen … een beetje vrouwelijk?

Zoals de titel al aangeeft, staat de vlinder centraal in het thema en de kenmerken van Butterfly Staxx. Het Butterfly-symbool speelt een integrale rol in Re-Spins en Butterfly Spins (we zullen deze functies binnenkort in detail bespreken). Het Butterfly symbool is ook het hoogst uitbetalende symbool op de rollen, met 120x uw lijninzet voor 5 van een soort. De overige hoogwaardige symbolen zijn de roze, violette en blauwe bloemen, die 80x uw lijninzet opleveren. De lage waarde symbolen zijn de Aas, Koning, Koningin en Boer kaart symbolen. De Lotusbloem is het Wild-symbool en vervangt alle betalende symbolen. Het Scatter symbool is de sleutel tot het ontgrendelen van de Butterfly Free Spins functie. Bij 3 of meer worden maximaal 7 Butterfly Free Spins toegekend.

Butterfly Staxx heeft een inzetbereik dat begint bij €0,20 en piekt bij €400,00 (afhankelijk van de inzetlimieten ingesteld door het casino). Met een Return to Player (RTP) van 96,8% is Butterfly Staxx geclassificeerd als een slot met een lage tot gemiddelde volatiliteit, wat betekent dat spelers een hogere frequentie van kleine en middelgrote winsten kunnen verwachten.

Butterfly Staxx Kenmerken

Spelers zullen goed letten op de belangrijke Butterfly symbolen. Deze symbolen zijn niet alleen het meest waardevol, maar spelen ook een sleutelrol in de Re-Spins en Butterfly Spins bonusfuncties.

Re-Spins

De Butterfly symbolen worden op alle rollen gestapeld, en wanneer een stapel Butterfly symbolen een hele rol vult, wordt de Re-Spins functie geactiveerd. Alle Butterfly symbolen vliegen naar de meest linkse positie op dezelfde rij (niet al bezet door een Butterfly symbool) en blijven op hun plaats. Alle resterende symbolen draaien opnieuw. Alle extra Butterfly symbolen die op de rollen terechtkomen vliegen ook naar de meest linkse positie op dezelfde rij, en er wordt nog een re-spin toegekend. Dit proces gaat door totdat er geen nieuwe vlinders meer landen. Aangezien dit de hoogst betalende symbolen in het spel zijn, leidt dit vaak tot behoorlijke winsten!

Butterfly Spins

Butterfly Spins zijn in wezen Free Spins met een twist. 3 of meer Scatter-symbolen op de rollen activeren de Butterfly Spins.

  • 3 Scatters – 5 Butterfly Spins
  • 4 Scatters – 6 Butterfly Spins
  • 5 Scatters – 7 Vlinder Spins

Tijdens Butterfly Spins komen alleen Cocoon symbolen op de rollen. Cocoon symbolen kunnen slapend of actief zijn. Actieve Cocoon symbolen veranderen in Butterfly symbolen, en deze Butterfly symbolen vliegen naar de meest linkse positie op dezelfde rij. Butterfly symbolen blijven op de rollen voor de duur van Butterfly Spins, en geldprijzen worden uitbetaald na elke succesvolle spin.

De 200 Spins Butterfly Staxx ervaring

Butterfly Staxx is beschikbaar om te spelen in meerdere talen op desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons. We laadden het spel op een laptop en waardeerden de snelle laadtijd. Onze eerste indrukken van de lay-out, graphics en animaties? Gunstig! De symbolen zijn kleurrijk en steken mooi af tegen de donkere achtergrond. De vuurvliegjes voegen wat leven en beweging toe aan een anders statische achtergrond.

Voordat we aan onze 200 spins speltest begonnen, hebben we de uitbetalingstabel bekeken en onze inzetgrootte op €4.00 gezet met behulp van de vertrouwde NetEnt inzetinterface. Omdat het een slot met een lage tot gemiddelde volatiliteit is, verwachtten we vrij frequente lage tot middelgrote uitbetalingen en dat is precies wat we kregen.

Bij spin 50 landden we Butterflies op alle 5 rollen en activeerden we een Mega Win ter waarde van 32x totale inzet. Helaas landden we geen volledige stapel Vlinders, dus we activeerden de Re-Spins-functie deze keer niet.

Bij spin 93 landden we 4 Scatters en activeerden we 6 Butterfly Spins. In totaal landden we 3 Vlinders op rol 1 en 2, en 2 Vlinders op rol 3, met een totale uitbetaling van €128,00. Niet slecht! Het is interessant om op te merken dat Butterfly Spins na elke spin uitbetalen, zelfs als je geen extra Butterflies landt, wat wij vrij gul vonden.

Samenvatting

Hoewel het Butterfly Staxx thema voor sommige spelers misschien een beetje te etherisch is, zullen anderen de rustgevende en magische ervaring van deze slot waarderen. De focus ligt volledig op het goed betalende Butterfly-symbool, dat gestapeld op alle rollen kan verschijnen. Het doel in zowel Re-Spins als Butterfly Spins is om zoveel mogelijk Butterfly symbolen te verzamelen. Stapel er genoeg van links naar rechts en je kunt hoge winsten behalen. De maximale jackpot van 640x uw inzet is niet bijzonder adembenemend, maar het valt in lijn met typische lage tot gemiddelde volatiliteit spellen.