Buffalo king

Speel Buffalo King Megaways voor je kans op enorme slotwinsten!

Dit spel bevat meer dan 200.000 betaallijnen met het Megaways mechanisme, en je kunt ook de Free Spins functie activeren.

Als je erin slaagt Free Spins te activeren met zes bonussymbolen, kun je een maximumprijs van 100x je totale inzet winnen!

Draai om te winnen.

OVERZICHT BUFFALO KING MEGAWAYS SLOTS

De inzetgroottes in Buffalo King Megaways variëren van 20p tot €25.

Inzetten in dit spel maken gebruik van het Megaways mechanisme, dat tot 200.704 winlijnen bevat.

 

TUMBLE FEATURE

Als gevolg van de Tumble-functie in dit spel worden winnende symbolen van de rollen verwijderd nadat ze zijn uitbetaald. Overgebleven symbolen vallen naar de voet van het scherm, en hun plaatsen worden opgevuld door nieuwe symbolen die van boven naar beneden vallen.

De nieuwe symbolen zijn van dezelfde grootte als het oorspronkelijke resultaat van de spin, voordat er getuimeld wordt.

Het tuimelen houdt op wanneer er geen nieuwe winnende combinaties worden gevormd, waarna uw account wordt gecrediteerd met alle winsten die u hebt behaald.

 

GRATIS SPINS

Het bonussymbool verschijnt op alle rollen, en als er ten minste vier van hen landen, worden Free Spins geactiveerd.

FREE SPINS

Wild symbolen kunnen verschijnen tijdens het spelen van Free Spins, vergezeld van een willekeurige vermenigvuldiger ter waarde van 2x, 3x of 5x.

Wanneer een Wild voorkomt in een winnende combinatie, wordt de vermenigvuldiger opgeteld in een tumble multiplier indicator.

Als een aantal Wilds betrokken zijn bij een winnende combinatie, worden de Wild Multipliers met elkaar vermenigvuldigd. Wanneer een tuimelreeks is afgesloten, wordt de geaccumuleerde vermenigvuldiger van kracht op de totale winst.

U kunt vijf gratis spins opnieuw activeren door tijdens de functie minimaal drie bonussymbolen te landen, en er is een onbeperkt aantal gratis spins beschikbaar.

Je gratis spins worden gespeeld op speciale rollen.

 

INZET

Je kunt de inzetvermenigvuldiger kiezen, die verschillende gevolgen kan hebben voor het spel.

De mogelijke waarden zijn:

20x – normaal spel.
25x – je hebt twee keer zoveel kans om Free Spins te activeren, en er kan een groter aantal Bonus symbolen op de rollen gevonden worden.

RENDEMENT VOOR DE SPELER

Return To Player (RTP): 96,49 – 96,52%.

Het verwachte rendement is het bedrag dat we uitbetalen aan spelers in verhouding tot het bedrag dat we inzetten op het spel.

Als we bijvoorbeeld €100 aan inzetten nemen, betalen we gemiddeld €96.49 – €96.52 uit.