Speel Break Away Lucky Wilds Slot

Een must-to-play spel voor alle fans van ijshockey met een opvallende 11.000x max winst. Speel gratis of claim een bonus voor deze slot van Stormcraft Studios.

Break Away Lucky Wilds Review

Kijk hoe skaters het tegen elkaar opnemen in een felle wedstrijd voor waardige beloningen met deze gloednieuwe op hockey geïnspireerde slot. Break Away Lucky Wilds is een gloednieuwe voortzetting van de Break Away-serie, ontwikkeld door Stormcraft Studios in samenwerking met Microgaming. De slot volgt de voetsporen van Break Away deluxe, die aanzienlijk verschilde van het originele deel dat in 2012 werd uitgebracht. Toch deelt de Lucky Wilds-editie hetzelfde uiterlijk en de meeste functies, hoewel de ontwikkelaars erin geslaagd zijn om enkele nieuwigheden aan hun geesteskind toe te voegen en de gameplay te verzadigen met uitstekende extra’s, zodat u nauwelijks een saai moment zult hebben tijdens de sessie.

Break Away Lucky Wilds – Ontwerp en symbolen

De slot is visueel nogal basic. Het is de hockey thema, dus zal niet verwachten om iets getuige behalve de blauwe ijzige achtergrond, die de achtergrond vormt. Zoals eerder gezegd, is het vervolg niet veranderd in termen van uiterlijk en graphics sinds de Deluxe versie release. De Break Away serie heeft zich echter nooit onderscheiden met uitstekende visuals of een andere benadering van het ontwerp, in plaats daarvan was alles eenvoudig en minimalistisch, en Break Away Lucky Wilds is daarop geen uitzondering.

Onder de symbolen, vindt u een gemeenschappelijk pakket van hockey uitrusting en de sporters zelf. De verzameling symbolen een set van 9 reguliere, door de helft verdeeld in 5 low-pays en 4 high-pays. Aan de lage kant vinden we ijshockeyers, schaatsen, helmen, een ijsbaan en een pictogram dat de puck drop weergeeft. De meer waardevolle zijn scheidsrechters, keepers, verdedigers en aanvallers. De laatste is de meest belonende onder de vaste spelers, dus hou in de gaten of de voorwaartsen verschijnen om spectaculaire doelpunten te maken. Niet om te zeggen dat de symbolen van topkwaliteit zijn, maar ze zijn wel een lust voor het oog. We moeten echter nog steeds hulde brengen aan het team dat de titel van 2012 heeft ontworpen, want zelfs na bijna 10 jaar verdient het alleen een technische upgrade en geen andere formidabele herschikking wat betreft het algemene uiterlijk van het spel.

Break Away Lucky Wilds – Technische informatie

Spelers zetten in van 0,88$ tot 8,80$ per draai. Een nogal mager inzetbereik, om eerlijk te zijn, hoewel minder risicovolle spelers blij zullen zijn met zulke lage inzetopties, maar een bepaalde tussenlaag van spelers, namelijk high-rollers, kan dit onaantrekkelijk vinden. Het inzetbereik is in vergelijking met de Deluxe-editie aanzienlijk verkleind, omdat je de muntgrootte niet kunt aanpassen zoals in Break Away Deluxe mogelijk was.

Het eerste wat opvalt is dat de rollenset niet eens een kleine upgrade heeft gekregen sinds de Deluxe versie, en de acties vinden nog steeds plaats op een 5-rijige lay-out met 88 manieren om te spelen. Het rekenmodel is ook hetzelfde gebleven, hoewel de RTP in Break Away Lucky Wilds tot op zekere hoogte is verhoogd, wat boven het gemiddelde niveau in de industrie ligt. Terwijl de uitbetaling in het basisspel 96,89% is, moet u er rekening mee houden dat deze iets wordt verlaagd tot 96,59% of 96,39%, afhankelijk van de geactiveerde functies. Het spel wordt aangedreven door een hoog volatiel wiskundig model, hoewel Stormcraft eerder helpt met de hitfrequentie ingesteld op 28,39%, wat betekent dat theoretisch bijna elke derde spin een winnende zal zijn.

Het meest indrukwekkende aan Break Away Lucky Wilds is het maximale winstpotentieel, dat veel hoger ligt dan bij de ‘oudere broer’ van het spel. De slot onderscheidt zich van andere spellen in de Break Away serie met de prijs van 11.363 keer de inzet, hoewel de maximale uitbetaling in geld nog steeds lager is dan in de Deluxe editie met slechts 3.181x van de inzet als gevolg van de lagere inzet, dus alles waar de spelers op kunnen hopen is 100.000$. Niet dat 100k een karig bedrag is, maar 11.363x van de inzet is veelbelovender en de 100.000$ cap bederft echt de algemene indruk.

Break Away Lucky Wilds – Bonusfuncties

Als het gaat om de features, heeft de slot een grote verscheidenheid aan interessante en lucratieve extra’s om je helemaal te vermaken en in de juiste stemming te houden. Degenen die op zoek zijn naar tientallen bonussen zullen zeker blij zijn om te weten welke veranderingen de remake heeft ondergaan. Zoals de titel al aangeeft, is de slot gericht op Wild symbolen, die absoluut het hart van het spel vormen. Deze Break Away-versie heeft 3 bonussen die sterk verbonden zijn met de Wilds, en we laten je kennismaken met al deze bonussen en met de stapel andere spannende features die het spel biedt.

Het eerste kenmerk dat we willen noemen is het Rolling Reels mechanisme, met andere woorden, de Cascading Wins. De functie wordt geactiveerd bij elke succesvolle spin, waarbij de winnende symbolen worden vernietigd en vervangen door nieuwe. Zware ijsblokken zullen op het raster vallen om nieuwe winnende combinaties te vormen, en de functie blijft werken tot het moment dat er geen nieuwe winnende combinaties meer kunnen worden gemaakt. Het kenmerk Rolling Reels werkt heel goed in combinatie met een dergelijk aantal inzetlijnen, waardoor bijna elke ronde meerdere winsten kunnen worden behaald door een keten van opeenvolgende winnende spins te starten.

De Wilds verschijnen supergestapeld op de rollen en kunnen de hele rol bedekken. De Wilds werken als gewone Wild-symbolen en vervangen andere gewone symbolen om winnende combinaties te vormen of bestaande combinaties te verbeteren. Supergestapelde Wilds komen vrij vaak voor in Break Away, zodat het spel geen geduld op de proef stelt en u zich niet zult vervelen tijdens het wachten op de kostbare symbolen. Ze kunnen echter alleen verschijnen op de drie middelste rollen, namelijk de rollen 2, 3 en 4 tijdens zowel het basis- als het bonusspel.

Na de super Wild-stapels volgt de Smashing Wilds-functie, die ook tijdens het basisspel kan worden geactiveerd. Het wordt willekeurig geactiveerd, en zodra het gebeurt, verschijnen er Wilds die een van de 3 middelste rollen Wild maken voor een gegarandeerde winst. Bovendien blijven de rollen Wild voor alle volgende cascades.

Land 3 of meer Scatter symbolen, die worden voorgesteld door een vlammende puck, om de Free Spins bonus te activeren. Door de vereiste combinatie te landen ga je door naar de Free Spins modus selectie en krijg je een geldprijs bovenop alles. Je krijgt 8x, 88x en 888x voor respectievelijk 3, 4 en 5 Scatters. Zoals reeds vermeld, heeft de Free Spins functie 3 verschillende opties. Elk bevat een verschillend aantal spins en aangename extra’s om de boel op te warmen tijdens de bonus. U kunt een van de volgende opties kiezen:

  • 18 Free Spins bonusspel.
  • 12 Free Spins bonusspel.
  • 6 Free Spins bonusspel.

Elke Free Spins modus heeft een Multiplier Trail, wat met andere woorden een progressieve vermenigvuldiger is die wordt toegepast op elke winst tijdens het bonusspel. De vermenigvuldiger blijft groeien bij elke opeenvolgende cascade en je krijgt een initiële 1x, 2x of 3x vermenigvuldigingswaarde voor 18, 12 en 6 Free Spins rondes. Het blijft groeien zodra het zijn limiet bereikt, die wordt geraakt op de 4e rol. Voor een 18 Free Spins bonusspel zijn de waarden als volgt:

  • Rol 1: 2x
  • Rol 2: 3x
  • Rol 3: 5x
  • Rol 4+: 8x

Je krijgt 3x, 5x, 8x en 18x waarden voor hetzelfde aantal rollen als je kiest voor het 12 Free Spins bonusspel, of 5x, 8x, 18x en 25x voor het 6 Free Spins bonusspel. U kunt echter alleen de eerste optie van het bonusspel aan het begin kiezen, aangezien de twee andere worden ontgrendeld na respectievelijk 5 en 10 Free Spins triggers. U kunt ook de gouden status vrijspelen nadat u de bonus maar liefst 15 keer hebt geactiveerd, maar dit is cosmetisch en heeft geen effect op de gameplay.

Verder bevatten Free Spins rondes nog een spannende bonus, die Growing Wilds heet. Elke Wild-stapel groeit elke spin na de eerste spin. De superstapels groeien met 1 Wild per spin in de 18 Free Spins bonusspellen, en met 2 en 3 Wilds per spin in respectievelijk 12 en 6 Free Spins bonusspellen.

Er zijn ook 3 jackpotprijzen in Break Away Lucky Wilds, maar geen van beide is progressief. De vaste jackpots worden ook beïnvloed door de Wilds omdat ze collectief zijn, en hoe meer je er verzamelt, hoe meer kans je hebt om de jackpot te activeren.

De functie is absoluut willekeurig, dus je weet nooit wanneer het geluk je toelacht en je geweldige geldprijzen schenkt. De waarden zijn 10, 100 en maar liefst 3850 keer de inzet voor respectievelijk Minor, Major en Grand jackpots.

Waar kan ik spelen?

? Echt spelen

Als je je klaar voelt om je in de actie te storten, raden we je sterk aan om de bonusaanbiedingen te bekijken die we hier bij SlotCatalog hebben om je sessie op een goede manier te beginnen. Ons team scant dagelijks de hele markt op zoek naar de beste welkomstbonussen, dus zorg ervoor dat je er een pakt voordat je een storting doet. Je vindt de lijst met casino-aanbiedingen boven de recensie, of je kunt gewoon deze link volgen om meteen een bonus voor Break Away Lucky Wilds te claimen.

? Gratis spelen

Een gevoel ontwikkelen van wat het spel echt is voordat je in je portemonnee graaft is een verstandige keuze, en we zijn blij te kunnen melden dat je een gratis demo kunt proberen hier bij SlotCatalog. Scroll deze pagina naar boven waar de spelcontainer staat en start de proefversie om er zeker van te zijn dat deze slot u bevalt. Je kunt ook deze link volgen om Break Away Lucky Wilds demo gratis te spelen.

De 200 Spins ervaring

Break Away Lucky Wilds had echt indruk op ons gemaakt met rijke gameplay en veelbelovende mogelijkheden, dus besloten we het een test te geven en onze gedachten op basis van onze persoonlijke ervaring met het spel met u te delen. Vergeet echter niet dat de uitkomsten nooit hetzelfde zijn want het is een kwestie van kans bepalen of je liever een surplus krijgt of alles verliest, dus houd dat in gedachten en speel verantwoord.

Om het eenvoudig te houden kozen we voor een gematigde inzet van 2,64$ per draai. De eerste feature die opdook was die van de Smashing Wilds, die plotseling kwam binnen de eerste 10 spins, maar het was niets anders dan een 10x winst die we landden. Er volgden een heleboel dode spins, zodat zelfs een royale hitfrequentie ons niet kon helpen. Gelukkig werd onze verliesreeks gestopt door een andere functie die ons te hulp schoot, namelijk de Free Spins. Vreemd genoeg gebeurde dat allemaal binnen de eerste 50 spins, wat een soort verrassing is gezien het volatiliteitsniveau. Het was het hoogtepunt van onze sessie omdat er in de volgende spins niets oppervlakkigs zou gebeuren. De bonusronde eindigde met een enorme totale winst van 247,86$ dankzij een 105,18x Amazing-winst, gevolgd door een 40x Big-winst.

De rest van de spins waren niet hetzelfde wat betreft de extra’s, hoewel we toch een paar smakelijke winsten tot 35 keer de inzet wisten te behalen. Helaas kwam noch een van de jackpots noch een andere Free Spins ronde, maar als we nog wat langer wachtten kon het waarschijnlijk wel gebeuren. Niettemin was het een leuke sessie vol ups en downs die echt een zekere spanning aan de gameplay toevoegde, net zoals het wachten op de jackpots dat deed.

Na de test kwamen we tot de conclusie dat de creatie van Stormcraft waarschijnlijk je dromen van nooit eerder geziene rijkdom waar zal maken, als we dat mogen zeggen. Het hangt allemaal af van hoeveel spins je je kunt veroorloven, want elke spins brengt je dichter bij zowel de jackpots als het bonusspel, dus het aanpassen van je inzet om te blijven drijven is de sleutel tot het succes hier.

Break Away Lucky Wilds – Conclusie

Alles bij elkaar is Break Away Lucky Wilds een uitstekende remake van de legendarische oldie. Niet dat het spel drastisch opnieuw is uitgevonden, maar de veranderingen beïnvloeden het tempo van het spel aanzienlijk en de slot biedt een perfecte esthetiek als het gaat om de dynamiek van het spel. Deze versie is een stap omhoog in kwaliteit en brengt het zeker naar een heel nieuw niveau van gameplay in vergelijking met het origineel. Net zoals Break Away in 2012 ieders hart veroverde, zal de remake gegarandeerd het succes van zijn voorganger volgen. Stormcraft Studios en Microgaming bleken een heel leuk team te zijn, dat erin slaagde een beetje verouderde maar toch cult slot een nieuwe laag entertainment te geven.

Het spreekt nog meer aan dan het origineel, en de nieuwe reeks functies die erbij betrokken zijn, warmen de zaken alleen maar op. Met de toevoeging van nieuwe mechanieken kreeg Break Away een wedergeboorte, en de andere in-game functies nagelden alleen maar het potentiële succes van de geremasterde versie. Kortom, als je het origineel, en vooral de Deluxe-versie, leuk vond, zul je zeker blij zijn met deze nieuwe toevoeging aan de serie.