Speel Bookie of Odds Slot

Maak je klaar voor een dag bij de races! Bookie of Odds is een online slot met paardenraces als thema: 5×3 rollen, 10 winlijnen, met een inzetbereik van €0,10 tot €25,00 en een topuitbetaling van 5000x uw inzet. Dit spel met hoge volatiliteit bevat de klassieke en altijd populaire “Book Of”-functie (gratis spins met expanderende symbolen) en biedt spelers een kans om bijna-winsten te voltooien door gebruik te maken van de individuele reel Respin-functie. Heeft deze dark horse wat nodig is om de favorieten te overtreffen? Lees verder om erachter te komen.

Bookie of Odds Review

Exclusief ontwikkeld voor Microgaming door Triple Edge Studios en uitgebracht in maart 2019, Bookie of Odds is in wezen een kloon van Book of Oz, een goed ontvangen slot uitgebracht door Microgaming 4 maanden eerder. Beide spellen delen dezelfde spelmechanismen, uitbetalingen en rekenmodel. Het enige verschil is natuurlijk het paardenrennen thema, waarbij Bookie of Odds de buzz en opwinding van grote Britse paardenrennen evenementen zoals Royal Ascot en de Grand National weergeeft. Zoals de naam al doet vermoeden, is Bookie of Odds gebaseerd op Novomatic’s legendarische Book of Ra, het spel dat een heel genre slots heeft geïnspireerd. Het belangrijkste kenmerk hier is de Free Spins Bonus met retriggers en een willekeurig gekozen expanderend symbool, evenals het gouden Boek dat zowel als Scatter als Wild symbool fungeert.

De betaalde Respin Feature biedt spelers de kans om een rol zo vaak als ze willen te herspinnen (tegen betaling natuurlijk). Dit mechanisme introduceert een gevoel van strategie in het spel. Terwijl sommige spelers hopen op overwinningen in de buurt, zullen anderen proberen de Free Spins-bonus sneller te activeren dan het spel gewoonlijk toestaat. Het hoogst uitbetalende symbool op de rollen is de Bookie zelf, die 500x de totale inzet betaalt voor 5 van een soort. Het Gold Book wild symbool betaalt 200x de totale inzet voor 5 op een winnende winlijn. Het kan ook vermeldenswaard zijn dat een minimum van slechts 2 hoge symbolen nodig zijn om een winnende combinatie te vormen, terwijl een minimum van 3 nodig is voor de lage en wilds.Zoals eerder vermeld, is Bookie of Odds een spel met hoge variantie met een inzetbereik van €0,10 tot €25,00, afhankelijk van de inzetlimieten ingesteld door het casino. De hoogste uitbetaling is 5000x totale inzet, wat neerkomt op €125 000,00 bij de maximale inzet van €25,00. Microgaming vermeldt de RTP (Return to Player) op 96,31% in standaard modus, en 96,50% in respins modus.

Bookie of Odds spelkenmerken

Gratis Spins Bonus

Het gouden Boek symbool fungeert als Wild en Scatter symbool in Bookie of Odds. Als er 3 of meer Boeken op de rollen terechtkomen, wordt de Free Spins Bonus geactiveerd en een uitbetaling toegekend.

  • 3 Scatters – 10 Free Spins, plus 2x inzet
  • 4 Scatters – 12 Gratis Spins, plus 20x inzet
  • 5 Scatters – 25 Free Spins, plus 200x inzet

Aan het begin van de Free Spins Bonus wordt willekeurig een symbool gekozen. Als dit speciale symbool tijdens de Free Spins op de rollen terechtkomt, breidt het zich uit om de hele rol te vullen en betaalt het uit wanneer overeenkomende symbolen ergens op een lijn terechtkomen. Free Spins kunnen opnieuw worden gestart als er 3 of meer Book-symbolen op de rollen komen terwijl de bonus wordt uitbetaald. Spelers kunnen tot 5000x de totale inzet winnen in de Free Spins-functie.

RespinsNa elke spin in het basisspel hebben spelers de optie om elke rol zo vaak als ze willen opnieuw te draaien. Deze functionaliteit biedt een kans om bijna-overwinningen te voltooien, of om de Free Spins Bonus te activeren. Het gouden boek kan bijvoorbeeld op rol 1 en 2 verschijnen aan het einde van een spin. De speler kan dan besluiten een van de resterende rollen 3, 4 of 5 opnieuw te draaien in een poging nog een Boek te vinden en de Gratis Spins Bonus te activeren. Aan elke re-spin zijn kosten verbonden die meestal bij elke spin veranderen. Een RESPIN-knop bevindt zich net onder elke rol en de kosten van elke re-spin worden net onder de knop weergegeven.

De Bookie of Odds 200 Spins ervaring

We besloten de Respin-functie uit te proberen toen we 2 Book-symbolen op rol 3 en 4 vonden. Er was nog 1 Boek nodig om de Free Spins Bonus te activeren. We re-spinten rollen 1, 2 en 5 in totaal 10 keer ten koste van €65,24 en activeerden uiteindelijk de Free Spins Bonus. Aan het einde van onze 10 gratis spins wonnen we €70,50, plus de €14,50 die we wonnen tijdens de re-spins cyclus waardoor we een totale winst hadden van €85,00, en een netto winst van €19,76. Bekijk de gameplay video hieronder.

Samenvatting

Triple Edge Studios heeft geprofiteerd van het fenomenale succes van Book of Oz door hetzelfde spel opnieuw uit te brengen, met een ander thema. Met zijn slimme titel en paardenrennen thema, bevat Bookie of Odds de speler-favoriete mechaniek die Book of Ra zo populair maakte (Free Spins met expanderende symbolen) evenals een betaalde Respin-functie in het basisspel. Hoewel het spel niet nieuw of helemaal origineel is, kan de paardenrace re-skin Microgaming unieke marketingkansen bieden tijdens grote paardenrace-evenementen. De kwaliteit van het artwork is redelijk, misschien niet het beste dat we van Triple Edge hebben gezien, maar over het algemeen speelt het spel erg goed en zou het fans van paardenraces en gokkers moeten aanspreken. De Respin-functie vereist enige strategie en introduceert tot op zekere hoogte een gevoel van controle over de resultaten van de rollen, iets wat vrij ongebruikelijk is voor slotspellen. Dit is een leuk en spannend spel met een hoge volatiliteit en een goed winstpotentieel en spannende spelmechanismen.