Speel Blood Suckers 2 Slot

Op zoek om Blood Suckers 2 van NetEnt te spelen? We geven een lijst van casino’s en hun bonussen voor oktober 2022. Probeer het Blood Suckers 2 demospel of lees de recensie voordat je voor echt speelt.

Blood Suckers 2 Review

Blood Suckers 2 slot is NetEnt’s langverwachte opvolger van het cultklassieke originele spel, en eindelijk, 4 jaar nadat het eerste spel werd uitgebracht, krijgen we het gemoderniseerde en opgepimpte vervolg te zien. Blood Suckers 2 werd 25 februari 2017 uitgebracht, en net als het origineel vind je hier zowel een gratis spins functie als een bonusspel. Dit spel heeft een hogere volatiliteit dan de voorganger, en daarom is de RTP ook wat lager. Sluit je aan bij de vampiress, Amilia, in haar strijd tegen de demon die waakt over de schat van haar voorouders en win tot 1298x je inzet!

Blood Suckers 2 RTP, variantie & technische gegevens

Blood Suckers 2 slot zit boordevol spannende functies, maar eerst zullen we de meest relevante technische gegevens van het spel voor je opsommen:

  • RTP: 96,94%
  • Volatiliteit/variantie: Gemiddeld tot hoog
  • Lay-out: 5×3
  • Paylines: 25
  • Bonusfuncties: Gratis spins, bonusspel, willekeurige bonusfuncties en wilds
  • Inzetten: 0,25 tot 250
  • Max winst (munten): 250 000

De RTP van Blood Suckers 2 is meer dan een procentpunt lager dan de legendarische RTP van het voorgaande spel. Toch is 96,94% ruim boven het industriegemiddelde van 96%, en bovendien heeft dit spel een gemiddelde tot hoge volatiliteit (terwijl de voorganger bekend staat om zijn lage volatiliteit). Dit betekent natuurlijk dat je grotere winsten kunt verwachten van deze slot, en de max win is ook aanzienlijk hoger dan het originele spel.

Blood Suckers 2 is het langverwachte vervolg op de klassieke vampier slot die NetEnt in 2013 uitbracht. Dit spel heeft een veel uitgebreidere intro en achtergrondverhaal, en je maakt kennis met de jonge vampieres, Amilia, terwijl ze op jacht gaat naar de schat van haar voorouder in het legendarische vampierenkasteel. Haar voorouder is lang geleden gedood door vampierjagers, en nu keert Amilia terug om te vechten tegen de kwaadaardige demon die de legendarische schat bewaakt.

Blood Suckers 2 slot werd uitgebracht in 2017 en is duidelijk superieur aan het originele spel als het gaat om graphics, animaties en soundtrack. De laatste is de moeite waard om speciale aandacht aan te besteden, omdat je zeker zult houden van de griezelige, spookachtige sfeer die het creƫert. De symbolen zijn prachtig gemaakt, en je vindt vampierjagers, demonen en Amilia zelf vertegenwoordigd op de rollen.

Het spel speelt zich af op 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen, en het hoogst betalende gewone symbool is de vampierjager in het rood, die je 20x je inzet geeft als je er 5 op een winlijn krijgt. Het wild symbool daarentegen betaalt maar liefst 400x je inzet als je er 5 op een winlijn krijgt. Je kunt tot 1298 keer je inzet winnen in de gratis spins, en net als het origineel komt Blood Suckers 2 ook met een leuk bonusspel.

Blood Suckers 2 bonusfuncties

Blood Suckers 2 slot heeft een willekeurige bonusfunctie en een functie die wordt geactiveerd door bonussymbolen. Laten we eerst de willekeurige bonusfunctie bekijken.

Scatter Shot

Dit kenmerk komt willekeurig voor op elk moment in het hoofdspel, en voegt gewoon een extra scatter- of bonussymbool toe aan de rollen. Dit kan je helpen de Blood Rose Free spins of het Hidden Treasure Bonus Game te activeren.

Verborgen Schat Bonus Spel

Wanneer je minstens 3 Golden Door bonussymbolen op opeenvolgende rollen van links naar rechts landt, activeer je het Hidden Treasure bonusspel. Als je de functie activeert met 4 of 5 bonussymbolen, worden de prijzen die je kunt winnen respectievelijk verdubbeld of verdrievoudigd. Je komt dan op een nieuw scherm waar je kunt kiezen tussen doodskisten en kisten:

  • Red Rose Scatter – Als je er 3 vindt, activeer je de gratis spins-functie.
  • Sleutel – Brengt je naar het volgende level en als je het laatste level bereikt en de demon verslaat, win je 670x je inzet.
  • Demon – Kies de demon en het spel is uit voor deze functie.

Blood Suckers 2 gratis spins

De Blood Rose free spins feature wordt geactiveerd wanneer je minstens 3 scatters op de rollen landt. Je wordt onmiddellijk beloond met 10 gratis spins die allemaal onderhevig zijn aan een 3x vermenigvuldiger. Je kunt 10 extra gratis spins krijgen door tegelijkertijd 3 nieuwe scatters te landen in de gratis spins functie, en het is mogelijk om maar liefst 1298x je inzet te winnen bij elke gratis spin!

Blood Suckers 2 jackpot (max winst)

Er is geen progressieve of lokale jackpot te winnen op de Blood Suckers 2 slot, maar je kunt nog steeds serieus geld mee naar huis nemen van deze slot met gemiddelde tot hoge variantie. De maximale winst is 1298 keer je inzet of 250 000 munten, maar dat kan alleen gebeuren in de gratis spinsfunctie, zoals hierboven beschreven.

Blood Suckers 2 mobiel & tablet

Je kunt Blood Suckers 2 slot zeker spelen op zowel mobiel als tablet, en door het NetEnt Touch platform ziet het er op alle apparaten geweldig uit. Speel waar je maar wilt met je iPhone en iPad, of je Android apparaten als je dat wenst.

SlotCatalogus oordeel

De grote vraag is natuurlijk, kan Blood Suckers 2 de verwachtingen van het zeer populaire originele spel waarmaken? Hoewel sommigen altijd de voorkeur zullen geven aan het origineel, is er geen twijfel mogelijk dat NetEnt fantastisch werk heeft geleverd met dit vervolg. Het heeft meer functies, veel betere graphics, hogere volatiliteit en een veel hogere maximale uitbetaling dan de voorganger, en hoewel de RTP misschien niet hetzelfde is, is het nog steeds ver boven het industrieel gemiddelde. Een dikke duim omhoog, want NetNet heeft weer een klassieker afgeleverd in het tijdloze en onsterfelijke vampiergenre.