Speel Bloedbank Slot

Bloedbank door 1X2gaming. Slot Review, Informatie & Spelattributen. Lijst van casino’s waar je het spel kunt spelen – december 2022.

Beoordeling van de bloedbank

Graaf Dracula verscheen voor het eerst in het boek van Bram Stoker aan het eind van de 19e eeuw, waarin het verhaal wordt verteld van graaf Dracula die van Transsylvanië naar Engeland trekt op zoek naar nieuw bloed, terwijl hij de klauwen van Van Helsing en zijn landgenoten ontwijkt. Deze slot heeft een luchtige kijk op het verhaal, met een reeks symbolen die verband houden met Dracula en het horrorgenre in het algemeen. Als je van deze populaire mythen en verhalen houdt, kijk dan eens naar onze gokkast mythen.

Deze slot ziet er echt leuk uit. De titel ‘Dracula’s Blood Bank’ is met bloed bespat aan de bovenkant van het scherm, net als de winlijnmarkeringen aan elke kant van de slot. De achtergrond van de slot is een nachtscène op een kerkhof (waar anders?) met een volle maan die de hemel verlicht. De symbolen zijn getekend in een humoristische cartoonstijl en omvatten personages als een zwevende vrouwelijke geest met grote, knipperende ogen, een kruisbeeld met de vleugels van een vleermuis, twee scherpe tanden die uit een mond steken met twee felrode lippen en de grafsteen van graaf Dracula zelf. Natuurlijk verschijnt ook Dracula, maar deze Dracula heeft een groene huid en nogal goggly ogen, waardoor hij een van de minst enge Dracula’s ooit is. Het begeleidende geluid bij de slot is perfect – je hoort donkere orgelmuziek, gekletter en het geluid van een gong bij elke spin. Bij de gratis spins hoor je een oorverdovende schreeuw, veel harder dan het geschreeuw bij het algemene spel – dit alles draagt bij aan de sfeer van de slot.