Verjaardagslot spelen

Birthday Slot (ELK Studios) Speel gratis + Slot Review. Lijst van casino’s waar u kunt spelen voor echt december 2022.

Verjaardag Review

Het vieren van een verjaardag is het perfecte excuus om geweldige mensen samen te brengen. Met beroemde ELK-figuren die zich rond de bar verzamelen wordt u uitgenodigd voor een onvergetelijke avond vol verrassingen. Pling-plong! Het feest gaat door als nieuwe gasten aanbellen met allerlei cadeaus.

Verschillende gasten komen met belonende respins, gratis spins en wilds. Het brengen van meer gasten naar Birthday! betekent het combineren van meerdere functies tegelijkertijd. Omdat alle gasten willekeurig aankomen, weet je nooit wie de volgende is.

Er zijn drie soorten hoofdfuncties: Happy Spins, Free Spins en Wilds. Happy Spins feature kan gecombineerd worden met zowel Free Spins als Wilds. De Free Spins-functie kan bevriezen of in het voordeel van de speler zijn totdat andere functies zijn voltooid.

Birthday! is een 5 rollen slot ontworpen voor Mobile First. Aansluitende betaallijnen genereren 178 manieren om te winnen. Het komt met willekeurig getriggerde respins, gratis spins en wild functies.

Birthday! draait om verrassingen!