Speel Grote Kahuna Slot

Big Kahuna slot van Games Global. Speel het demo spel gratis bij SlotCatalog of kies een casino bonus voor december 2022 en speel voor echt.

Big Kahuna Review

We hebben allemaal de uitdrukking “big kahuna” gehoord, maar hoeveel van ons weten eigenlijk wat het betekent? De meest populaire definitie is een Hawa├»aanse sjamaan, en dat is precies waar Big Kahuna, de niet-progressieve videoslot van Microgaming, op gebaseerd lijkt te zijn.

Deze heeft 5 rollen en 9 niet-vaste winlijnen, wat betekent dat winsten zowel horizontaal als diagonaal gevormd kunnen worden. Het spel is ontwikkeld rond een tribaal thema. De hoofdprijs bedraagt 8.000, en er zijn tal van interessante en nuttige functies om u op weg te helpen. De bonusfuncties omvatten scattersymbolen, wilds en niet minder dan twee minigames.

Big Kahuna is een zo-helder-als-je-nodig-hebt slot, vol met komische tweedimensionale symbolen die het thema weerspiegelen. Spelers kunnen een maximale inzet van 45 munten per draai maken, of een minimum van 0,5, en het return-to-player percentage is 96,2%.