Speel Batman & Mr Freeze Fortune Slot

Op zoek naar een online casino met Batman & Mr Freeze Fortune van Playtech? Spel info. Expert Beoordeling. Bonuslijst voor oktober 2022.

Batman & Mr Freeze Fortune Review

Het spel plaatst Gotham City’s caped crusader natuurlijk tegen de cryogeen koude Mr Freeze. De twee vijanden doken voor het eerst op in een reeks tv-shows uit de jaren 60, maar ondanks hun verschillende optredens door de jaren heen, bereikte Mr Freeze nooit de hoogten van zijn meer illustere soortgenoten.

Om te overleven moet Freeze altijd een cryogeen pak dragen. Hoe hij naar het toilet ging is nooit bevredigend uitgelegd. Otto Preminger speelde Mr. Freeze in de serie van 1960 nadat hij de rol had overgenomen van George Sanders. Ash Gaming heeft de voorkeur gegeven aan de originele serie boven de tekenfilm uit de jaren 90 bij het ontwerpen van hun slot, met klassieke personages, auto’s en symbolen zoals een ouderwetse telefoon. Het originele Batman-logo wordt gebruikt, volgens vele puristen het beste Batman-logo van allemaal.

De besturing

Ash Gaming heeft zich duidelijk geamuseerd met deze slot, en heeft het conventionele 5×3 raster afgezworen voor iets veel relevanters en onderscheidends. De vijf rollen omringen een stalen kruis dat het midden van het bord inneemt, versierd met het Batman-logo. Telkens als je de rollen draait, gaat het midden van het kruis voor een seconde open, zoals een liftdeur die opengaat, voordat hij met een daverende plof dichtvalt. Houd vol en uiteindelijk zullen de deuren helemaal opengaan om een wildvermenigvuldiger of een andere bonus te onthullen die winst oplevert op de aangrenzende rollen.

Deze opvallende en onconventionele lay-out laat veel ruimte voor de spelbesturing om te ademen. Links van de rollen wordt de huidige waarde van de Grand, Major, Mini en Minor jackpots getoond. De strakke en overzichtelijke lay-out ziet er zeker uit, maar het maakt het wel moeilijk om uit te vinden waar de knoppen zitten voor het aanpassen van de inzet. Je vindt ze verborgen achter de subtiele grijze pijl uiterst links op het scherm. Op alle lijnen kan de muntwaarde worden ingesteld van 1,00 tot 100. Er is ook een turbo bet knop voor degenen die haast hebben. Bij de maximale inzetinstellingen is de totale inzet per draai maar liefst 5.000 dankzij de 50 winlijnen van het spel.

Het spelverloop

Er zijn blijkbaar 1024 manieren om te winnen met Batman & Mr Freeze Fortune, maar veel geluk om ze allemaal te ontdekken. In het basisspel zijn vier in-reel functies toegankelijk via het Batman-kruis dat in het hart van de rollen ligt. De Wild, die verschijnt als het Batman-symbool, vervangt alle reguliere symbolen behalve de scatter. Speelsymbolen zijn een faserpistool, rode telefoon, een marmeren buste, vleermuisriem, helikopter en auto. De bovenste symbolen zijn Robin, Mr Freeze en Batman zelf. Vijf van hen zijn slechts 300 waard.

Met drie of meer bonussymbolen op de rollen activeer je Batman vs Mr Freeze gratis games. Drie van deze scatter – dus bonus – symbolen geven 10 gratis games, vier geven 12 games en vijf geven 15 gratis games. De functies van het basisspel komen in de vorm van Mr Freeze’s Polar Prize Vault. De vier manieren om te winnen zijn met dank aan Multiplier Wild, die een 5x vermenigvuldiger toepast, Win Multiplier, die een 10x vermenigvuldiger toevoegt, en Wild Mr Freeze Spins. Kijk tenslotte uit naar de DC Jackpot, waarin een van de vier progressieve jackpots valt.

Naar de Batcave

Batman & Mr Freeze Fortune is een vreemd maar erg leuk spel dat vraagt om herhaling. Het lijkt op geen enkele andere slot die er is dankzij het unieke ontwerp en de leuke functies. Met vier progressieve jackpots om voor te spelen, zijn er voldoende stimulansen om serieus tijd te steken in het achtervolgen van de ijskoude Mr Freeze.