Speel Batman & The Joker Jewels Slot

Batman & The Joker Jewels door Playtech. Slot Review, Informatie & Spelattributen. Lijst van casino’s waar je het spel kunt spelen – oktober 2022.

Batman & The Joker Juwelen Review

Batman is terug en hij achtervolgt The Joker in een nieuwe 5-reel, 25-payline gokkast van Ash Gaming (onderdeel van PlayTech). Met de toepasselijke titel Batman & The Joker Jewels, moet je goed opletten voor The Joker in dit spel, want hij kan negen extra wilds toevoegen aan de rollen tijdens een spin. Er is ook een gratis spins bonus in deze gokkast, samen met uitbreidende vermenigvuldigers tot 5x. Het totale inzetbereik is iets waar zowel nieuwelingen als high rollers van kunnen genieten, want inzetten kunnen overal tussen 25p en £2.500 per draai zijn.

Ook al is dit een Batman-spel, je moet niet verwachten dat de eenzame en broedende Christian Bale Batman van de afgelopen jaren erin voorkomt. Dit spel is gebaseerd op de campy cult tv-show Batman uit de jaren 60 met Adam West als Batman.

Batman wordt op de rollen vergezeld door zijn rechterhand Robin (Burt Ward) en aartsvijand The Joker (Cesar Romero). Alle 3 de personages worden vertegenwoordigd door symbolen en kunnen gestapeld worden.

Natuurlijk is onze held de meest waardevolle van deze drie symbolen en hij kan tot 500 munten opleveren. Batman & The Joker Jewels belichaamt het thema tot in het kleinste detail en is een voorproefje van de actieheld en TV van weleer.

In de Batmobiel stappen

De gokkast wijkt af van de norm doordat de laagbetaalde symbolen allemaal iets te maken hebben met de tv-show, in plaats van gebaseerd te zijn op speelkaarten. U vindt de bat-a-rang, de utility belt, klapperende valse tanden, een neppistool, de Batmobile en de Batbike in Batman & The Joker Jewels.

Batman & The Joker Jewels heeft 2 wild symbolen – het Batman logo en het Joker logo. Beiden kunnen de plaats innemen van elk ander symbool, behalve het scattersymbool, en belonen spelers met maximaal 2.500 munten. Slechts twee van hen is alles wat je nodig hebt om te winnen, maar dat zou slechts een schamele 2 munten opleveren.

In de straten van Gotham

Deze wild symbolen zijn de sleutel tot 1 van de 2 hoofd features van deze video slot machine, namelijk de Joker Random Wilds feature. Dit is wanneer de Joker besluit om dingen te mixen door tot 9 extra wilds op de rollen te gooien. Het is wel leuk voor een superschurk om je meer manieren te geven om te winnen, en dit extraatje draagt echt bij aan de totale spelervaring.

Als je het geluk hebt om het bonussymbool op de drie oneven genummerde rollen (1, 3 en 5) te landen, dan open je de deuren naar de Batman vs The Joker Jewels Free Games feature. Je krijgt een vermenigvuldiger en je moet beslissen of Batman of de Joker deze krijgt als dit gebeurt. Er is ook een speciaal Batman/Joker joint wild symbool. Wanneer het landt een pijl verschijnt en wijst naar ofwel de Batman of de Joker en de respectieve vermenigvuldiger zal een toegevoegd aan het.

De vermenigvuldiger gaat tot drie, maar je kunt het tot vijf krijgen door een kant te kiezen. De actie gaat door tot je deze vermenigvuldigers kunt verzamelen en gebruiken.

Er is serieus geld te verdienen in Batman & The Joker Jewels, vooral omdat de DC Super Heroes Jackpot aanwezig is. Voor de goede orde, deze jackpot functie kan worden geactiveerd op min of meer elk moment. Nadat je de jackpot-bonus hebt geactiveerd, word je naar een tweede scherm gebracht en krijg je 20 iconen te zien waaruit je kunt kiezen.

Elk icoon heeft een kleur die betrekking heeft op een van de vier progressieve jackpot prijzen. Twee groene iconen leveren u de mini-jackpot op, terwijl drie blauwe u de kleine jackpot opleveren; vier gele u de grote jackpot opleveren; en de grootste prijs komt met vijf rode en de grote jackpot.

Maak je klaar voor actie met Batman & The Joker Jewels!

Ash Gaming heeft met Batman & The Joker Jewels een geweldige en zeer vermakelijke gokkast samengesteld. De geluidseffecten en de visuals voelen recht uit de jaren 60, met het spel zelfs een aantal clips van de klassieke tv-show. De gameplay houdt ook goed stand dankzij de wilds, free spins en multipliers die je genoeg kansen geven om groots te winnen.