Speel Bar Bar Black Sheep Slot

Op zoek naar Bar Bar Black Sheep spelen door Games Global? We zetten casino’s en hun bonussen voor november 2022 op een rij. Probeer het Bar Bar Black Sheep demo spel of lees de recensie voordat je voor echt speelt.

Bar Bar Black Sheep Review

Wie had gedacht dat een kinderliedje zou dienen als inspiratie voor een gokkast? Nou, Microgaming deed dat, en deze nieuwste editie is een 5-reel versie van hun vorige 3-reel aanbod, maar met een paar upgrades, natuurlijk.

Bij de eerste inspectie van het spel kun je zien dat dit een super eenvoudige slot is. De 5×3 rollen opstelling met 15 betaallijnen is zo simpel als het maar zijn kan. De rollen zijn gevuld met allerlei cartooneske boerderij-symbolen zoals schuren, zakken met wat wol lijkt te zijn, schapen en een verscheidenheid aan fruit en groenten. Op de achtergrond is een groene weide met grazende schapen en een windmolen. Er klinkt rustgevende muziek en er zijn interessante geluidseffecten tijdens het draaien van de rollen. Bar Bar Black Sheep is een slot met een lage volatiliteit en een maximale uitbetaling tot 95.000 en een RTP van 95,32%.

Laten we eens duiken in wat deze slot te bieden heeft…

Bar Bar Black Sheep Kenmerken

Bar Bar Zwart Schaap Bonus

Net als de titel van het spel, als een Bar, Bar en een Black Sheep symbool in die volgorde en naast elkaar op de rollen komen, activeert het de Bonus, die een willekeurige vermenigvuldiger voor die ronde toekent. De vermenigvuldiger kan oplopen tot een indrukwekkende 999x, plus de functie kan voorkomen in het basisspel en tijdens de Free Spins. Wanneer de juiste combinatie wordt gevormd, veranderen de symbolen die de functie hebben geactiveerd in afzonderlijke rollen met nummers van 1-9 op elke rol. De onafhankelijke 3 rollen draaien dan en het getal dat ontstaat is de vermenigvuldiger die wordt toegepast op het inzetbedrag. Opmerkelijk is dat er een Wild-symbool is met de tekst “Bar Bar Black Sheep” erop, maar dit activeert de Bonus niet, en je moet het symbool met het zwarte schaap erop krijgen.

Gratis Spins

Zoals te verwachten bij bijna alle nieuwe slots, heeft ook deze een Free Spins feature. Het activeren van de Free Spins is zo simpel als 3, 4 of 5 scattersymbolen, die respectievelijk 10, 15 of 20 spins opleveren. Om de beloning nog groter te maken, worden alle winsten tijdens de Free Spins 3x vermenigvuldigd, behalve de winsten uit de Bar Bar Black Sheep Bonus.

Bar Bar Black Sheep 200 Spins ervaring

We namen deze nieuwe creatie van Microgaming mee voor enkele spins om te kijken wat het te bieden had. Tot onze verrassing werd bij de eerste spin de Bar Bar Black Sheep Bonus geactiveerd en begonnen de afzonderlijke rollen te draaien en werd een indrukwekkende 161x vermenigvuldiger toegekend. Daarna was het terug naar het gewone spel en spin na spin zag het er nogal teleurstellend uit, zonder enige winst. Uiteindelijk, na enige tijd, landden er 3 Free Spins symbolen en startten de 10 gratis spellen. De Free Spins werden uitgespeeld en bezorgden ons af en toe wat kleine uitbetalingen met de standaard 3x vermenigvuldiger voor de functie. Over het geheel genomen eindigden de Free Spins met een redelijke uitbetaling, gelijk aan 18x ons inzetbedrag.

Samenvatting

Bar Bar Black Sheep is ok√©, niet wow, en zeker niet verschrikkelijk. Deze slot biedt duidelijk niet de indrukwekkende verhaallijnen, graphics en functies die je in de meeste moderne video slots vindt. Maar als je bedenkt dat dit een heel eenvoudige slot met 5 rollen is, biedt hij een aantal leuke gameplay en functies. De Bar Bar Black Sheep Bonus feature is echt effectief en is een leuke twist die een aantal geweldige uitbetalingen kan opleveren. Ondanks de gemelde “lage volatiliteit”, zou onze speelervaring dit spel op een gemiddelde tot hoge volatiliteit plaatsen.