Banana Odyssey Review

Banana Odyssey is een leuke expeditie in de diepe ruimte geleid door het charmante astrochimp duo, Buck en Chip. Dit spel is ontwikkeld door Slingshot Studios, en gelanceerd op Microgaming’s Quickfire platform op 10 juli 2019. Maak je veiligheidsgordel vast, want je kunt hier voor een hele rit staan, en we kunnen je zeker een aantal vermakelijke momenten met dit spel beloven.

Het speelt zich allemaal af op 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen, en je kunt inzetten plaatsen tot wel £400 op alle platforms en apparaten. Het doel van de astrochimps is natuurlijk om de Bananenplaneet te veroveren, en je kunt op beide manieren winnen als je dit spel speelt. Het basisspel komt met een re-spins functie met uitbreidende sticky wilds, en dit kan soms leiden tot mooie uitbetalingen.

De belangrijkste bonusfunctie is het gratis spinspel waarbij je ook profiteert van uitbreidende kleverige wilds, maar deze blijven kleverig voor de duur van de functie. De RTP van dit spel is een vrij standaard 96,31%, en de gemiddelde volatiliteit zal uw rit soepel en mooi houden. Verwacht echter geen enorme uitbetalingen, want het maximale potentieel hier is 400 keer uw inzet.

Welke symbolen zijn er?

Als je met een stel chimpansees op reis gaat naar de diepe ruimte, is het logisch dat de symbolen noten en een soort bananen zapper zijn. De symbolen met een hoge waarde zijn natuurlijk de astrochimpansees zelf, en je vindt hier ook de gewone koninklijke symbolen met een lage waarde. Je wint door 3 tot 5 gelijke symbolen op een winlijn te plaatsen, en de uitbetalingstabel ziet er als volgt uit:

  • Astrochimp Buck – Betaalt 10x voor 5 gelijke symbolen op een betaallijn
  • Astrochimp Chip – Betaalt 10x voor 5 dezelfde symbolen op een betaallijn
  • Banana Blaster – Betaalt 8x voor 5 dezelfde symbolen op een betaallijn
  • Astro Nuts – Betaalt 6x voor 5 dezelfde symbolen op een betaallijn
  • Card Suit symbolen – Betalen tussen 3.5x tot 2x voor 5 op een betaallijn

Wat zijn de bonusfuncties?

Het wild symbool op Banana Odyssey is een Banana Planet, en het kan landen op rollen 2, 3 en 4 (dat zijn de middelste rollen). Het dient als vervanging voor alle symbolen behalve het scattersymbool, en elke keer dat de Banana Planet wild landt zal het zich uitbreiden om de hele rol of rollen te bedekken.

Daar blijft het echter niet bij, want dit is echt een wild re-spins functie. De wild rol wordt kleverig en bevroren op zijn plaats, en je krijgt een re-spin. Als je een andere wild krijgt, gaat het proces verder, en zo kun je tot 3 re-spins krijgen en 3 volledig gestapelde sticky wilds.

Gratis spins in Banana Odyssey

De gratis spins functie op Banana Odyssey slot wordt geactiveerd wanneer u 3 scatter symbolen op dezelfde spin op de 3 middelste rollen landt. Dit geeft je 10 gratis spins, en je profiteert ook van expanderende Banana Planet wilds tijdens de gratis spins feature. Het grote verschil is dat de volledig gestapelde wildrol gedurende de hele feature kleverig en bevroren blijft. Het is echter niet mogelijk om de gratis spins opnieuw te activeren.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Banana Odyssey heeft geen jackpot, noch progressief noch vast. Aangezien dit een spel met gemiddelde variantie is, kunt u ook niet te veel van het potentieel verwachten. De maximale winst is 400 keer uw inzet, en 400 pond is de maximale inzet. Dit betekent dat u tot £160 000 kunt winnen op een enkele spin als u speelt met de hoogst mogelijke inzet.

Waar kan ik Banana Odyssey spelen?

Je kunt Banana Odyssey voor echt geld spelen bij een van de onderstaande casino’s: Waar kun je Banana Odyssey spelen.

Wil je niet voor echt geld spelen? Geen probleem, je kunt eenvoudig de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog: Banana Odyssey gratis spelen.

Als je Banana Odyssey slot op je mobiel of tablet apparaat wil spelen, is dit ook goed mogelijk. Elk spel dat op Microgaming’s Quickfire-platform wordt gelanceerd, zal altijd compatibel zijn met alle draagbare apparaten en toestellen. Dit betekent dat u deze charmante ruimteverkennende chimpansees overal mee naartoe kunt nemen en kunt spelen op uw iPhone, iPad of Android.

SlotCatalogus oordeel

Banana Odyssey is absoluut een zeer charmante en leuke slot om te spelen, maar het lage potentieel zal waarschijnlijk geen indruk maken op de meer serieuze gokkers die er zijn. Als je op zoek bent naar een leuke tijd met het spelen van een slot met gemiddelde variantie, dan is een reis naar de ruimte met een paar chimpansees waarschijnlijk niet het slechtste idee dat in iemands hoofd opkomt.