Banana Drop Slot spelen

Op zoek naar Banana Drop van Crazy Tooth Studio? Spel informatie + Slot Review. Lijst van casino’s die het spel hebben. Bonussen voor november 2022.

Banana Drop Review

Maak een reis naar de diepe dichte jungle en sluit je aan bij een troep apen met deze gloednieuwe slot van Crazy Tooth Studio. Banana Drop heeft een lading speciale bonussen en fatsoenlijke uitbetalingen, dus mis de kans niet om deze bananenfiesta te proberen.

De slot met aap-thema heeft een bovengemiddelde RTP van 96,70% naast een gemiddeld volatiel rekenmodel. De cijfers zijn inspirerend en beide werken om een mooi potentieel te produceren. Het is echter niet het spel over waanzinnige winnende bedragen, maar spannende functies en grappige gameplay. Het spel is speelbaar vanaf 0,15$ tot 30$ en heeft een bescheiden reeks inzetmogelijkheden.

Het raster dat voor het spel wordt gebruikt is een 6*4 layout verbonden met 4096 vaste inzetbanen. De rollen zijn geplaatst in een decor van een buitengewoon mooi landschap. Brede groene vlakten met kleine blauwe vijvers zijn achteraan te zien, terwijl de rollen op de bananenpalmen staan. Het algemene uiterlijk van de slot is fantastisch, alles in het spel komt overeen met het thema en ziet er schitterend uit. Crazy Tooth Studio heeft goed werk geleverd bij het ontwerpen van deze slot. Onder de symbolen die te zien zijn op de rollen zijn een stel A-J royals en een paar dieren en vruchten als premies. Tot de fruitsymbolen behoren watermeloenen, kokosnoten, ananassen en natuurlijk bananen. Wat de dierensymbolen betreft, zijn er leeuwen, neushoorns, zebra’s en apen.

Alle symbolen verschijnen in stapels, en dat is handig, want alle aangrenzende manieren betalen, vanaf elke rol. Het spel heeft ook Extra Wilds, namelijk Vallende Bananen, en de bonus kan willekeurig worden geactiveerd bij elke draai. Er staan palmbomen bovenop de rollen, elk met een bepaald aantal bananen die op het raster kunnen vallen en in Wilds veranderen. Volle symboolstapels verhogen het aantal bananen op de betreffende rollen.

Banana Drop bevat eveneens Free Spins. Ten minste 3 Scatters in beeld activeren de functie, waardoor u 7 bonusspins krijgt. Tijdens de functie leidt elke spin tot bananendruppels die de rollen bedekken met wild symbolen.

Alles bij elkaar is Banana Drop van Crazy Tooth Studio een echt spannend spel met veel interessante bonussen om je tijdens het spelen te vermaken. Het zal zeker veel spelers aanspreken die de voorkeur geven aan ontspannende sessies en een gemiddeld vluchtig rekenmodel, en je zult nauwelijks een saai moment hebben bij het spelen van deze grappige op bananen geïnspireerde videoslot.