Augustus spelen

Augustus slot is een door Microgaming aangedreven Neon Valley gemaakte reskin van Age of Conquest. Het speelt zich af op 5 rollen, 3 rijen met 20 betaallijnen, en je verzamelt munten die wilde rollen activeren in het basisspel. De bonusronde heeft 3 opties, en je profiteert van maximaal 3 wilde rollen bij elke gratis spin. De volatiliteit is gemiddeld, en u kunt tot 1.000x uw inzet winnen.

Augustus Review

Het spel is gebaseerd op de legendarische Caesar Augustus. Hij was de eerste Romeinse keizer, en hielp Rome van een republiek naar een keizerrijk te transformeren. In dit spel ziet hij er nogal gemeen en sluw uit, maar blijkbaar was hij een goede leider. Je kunt hier inzetten plaatsen tussen 20p en £100 per draai, en de 2 karakter premium symbolen kunnen volledig gestapeld of half gestapeld op de rollen komen.

Augustus, een kloon van Age of Conquest, is misschien meer iets voor de geschiedenisfanaten dan de titel met het fantasy-thema van zijn voorganger. Je krijgt hier zeker veel wilde actie, maar Neon Valley heeft helaas de kans gemist om het rekenmodel te verbeteren en een fatsoenlijker potentieel te bieden.

Augustus Returns Kenmerken

Boven de rollen zie je Coin Meters, en de munt symbolen die je landt worden verzameld in deze meters. Je moet 2 munten verzamelen om de meter van 1 rol te vullen, en dit verandert het effectief in een wilde rol voor de volgende 2 spins. Het is mogelijk om meerdere wild reels tegelijkertijd te krijgen, en de wild is ook veruit het hoogst betalende symbool.

De Roma Shield scatter kan alleen landen op de rollen 1, 3 en 5, en als je er 3 op dezelfde draai krijgt, krijg je een eerste 2x scatterwinst voordat de bonusronde wordt geactiveerd. Je krijgt dan de keuze uit 3 verschillende gratis spins functies. Elke bonusronde komt met een unieke combinatie van spins en wilde rollen, en uw opties zijn als volgt:

  • 25 gratis spins met 1 wild rol op elke spin
  • 8 gratis spins met 2 wilde rollen bij elke spin
  • 2 gratis spins met 3 wilde rollen bij elke spin.

De rol(len) die gekozen worden als wild reels zullen per spin veranderen, en scatter symbolen kunnen op wild reels terecht komen om je extra spins te geven. Tot slot kunnen de symbolen van de premium karakters gestapeld op 2 of 3 symbolen landen, en Caesar Augustus lijkt een beetje op de kwaadaardige Mr. Mercedes uit de populaire televisieserie van Stephen King met dezelfde naam.

De 200 Spins Augustus gokkast ervaring

We hadden een vrij goede run met dit spel, en je kunt zien hoe de Coin Meter stacked wilds uitspelen voordat we uiteindelijk de bonusronde activeren op 1:11 in de hoogtepunten video. We gingen met de middenweg optie. Dit gaf ons 8 gratis spins met 2 wilde rollen, en je kunt zien hoeveel we wonnen door de video hieronder af te spelen.

Samenvatting

Augustus is eigenlijk een reskin van Age of Conquest van dezelfde ontwikkelaar, want het komt met exact dezelfde functies en rekenmodel. Neon Valley heeft enig succes gehad met het voorgaande spel, dus het is geen wonder dat ze meer willen cashen. Het originele spel leende zelfs de hoofdpersonen van Forbidden Throne, dus deze ontwikkelaar is niet vreemd aan kortere wegen.

Hoe dan ook, de wild reels zijn ook hier onderhoudend genoeg, en ze kunnen leiden tot behoorlijke uitbetalingen in het basisspel. De 1.000x potentieel is een beetje laag voor een medium volatile spel in onze ogen, maar de kop is dat het lijkt zeer haalbaar vanwege alle hoge betalen wild rollen. Het is altijd leuk om opties te hebben zoals je krijgt met de 3 verschillende bonusrondes. Maar de gouden middenweg is waarschijnlijk de beste keuze op de lange termijn.