Speel Aanval op Retro Slot

Speel Attack on Retro van Triple Edge Studios gratis. Slot Review. Bonuslijst november 2022.

Aanval op Retro Review

Het is grappig hoe de jaren 80 zo geassocieerd worden met de toekomst, en Attack on Retro is daar zeker een goed voorbeeld van. Microgaming partner, Triple Edge Studios, heeft goed werk geleverd met de cyberpunk karakters en de futuristische neon wereld die ze hebben gecreëerd. Het spel komt met drone-aanval willekeurige wilds, en een bonusronde met 3 verschillende opties.

Het speelt zich allemaal af op 5 rollen, 3 rijen en 10 manieren om te winnen, en je kunt inzetten plaatsen tussen 10p en £20 per draai op alle platforms en apparaten. Het basisspel komt met een RTP van 95,58 %, wat een beetje onder het industriegemiddelde ligt, maar als je profiteert van de Hyperspins-functie, kun je de RTP verhogen tot 96,08 %. Je moet natuurlijk wel weten wat je doet, anders zou je de RTP kunnen verlagen.

De random wild feature is iets om te zien, als drones de rollen zullen aanvallen, en neergeschoten worden door lasers van bovenaf. De belangrijkste attractie is nog steeds de gratis spins ronde, waar je kunt kiezen tussen 3 verschillende opties van volatiliteit, multiplier en aantal spins. Reis met Jesse en Billy naar het jaar 2187, en help hen tegen de buitenaardse invasie in een zeer vluchtig spel dat tot 5.000x je inzet uitbetaalt.

Welke symbolen zijn er?

De meest waardevolle symbolen hier zijn de hoofdpersonen, Billy en Jesse, en beide zijn wild symbolen die kunnen landen in reguliere maten, of 1×2 en 1×3. Het hoogste waarde reguliere symbool is de hoverboard, en je hebt ook de reguliere lage waarde royals vertegenwoordigd op de rollen. Je hebt tussen de 3 en 5 gelijke symbolen op een winlijn nodig om te winnen, en hier is de uitbetalingstabel voor Attack on Retro slot:

  • Billy wild symbool – Betaalt 100x voor 5 op een winlijn
  • Jesse wild symbool – Betaalt 100x voor 5 op een betaallijn
  • Hoverboard – Betaalt 20x voor 5 op een betaallijn
  • Keytar – Betaalt 12x voor 5 op een betaallijn
  • Ghetto blaster – Betaalt 8x voor 5 op een betaallijn
  • Power handschoen – Betaalt 6x voor 5 op een betaallijn
  • Koninklijke symbolen – Betaalt tussen 3x en 2x voor 5 op een betaallijn

Wat zijn de bonusfuncties?

Er is een Hyperspin functie inbegrepen, wat betekent dat je elke individuele rol zo vaak als je wilt opnieuw kunt spelen. Dit is natuurlijk niet gratis, en elke re-spin komt met een uniek berekende kost, afhankelijk van hoe het algoritme uw winkansen ziet en hoeveel u kunt winnen.

Wij adviseren spelers meestal om voorzichtig met deze functie om te gaan. Het kan vaak verleidelijk lijken, maar het is niet zo gemakkelijk om echt iets te winnen met de Hyperspins. Het wordt het best gebruikt om je te helpen de bonusronde te activeren, of in zeldzame gevallen waarin je kans maakt op grote winsten.

Er is ook een Random Wilds-functie waarvan je kunt profiteren in het basisspel, en deze kan bij elke willekeurige spin worden geactiveerd. Je ziet zwevende drone symbolen willekeurig verschijnen verspreid over het scherm, en lasers schieten deze robots dan neer, waardoor ze veranderen in wild symbolen. Je kunt tot 15 wilds krijgen in het basisspel door deze functie.

Gratis spins in Attack on Retro

Je moet 3 scattersymbolen op de 3 middelste rollen op dezelfde spin laten landen om de gratis spins bonusronde van het spel te activeren. Je hebt dan 3 verschillende opties om uit te kiezen, en elke gratis spins modus heeft zijn eigen unieke volatiliteit en vermenigvuldigingswaarde. De opties zijn als volgt:

  • Lage volatiliteit optie – geeft je 10 spins en 1x vermenigvuldiger
  • Medium volatiliteit optie – geeft je 5 spins en 2x vermenigvuldiger
  • Hoge volatiliteit optie – geeft je 2 spins en 5x vermenigvuldiger

Tijdens de bonusronde krijg je 2 sticky wilds die ook volledig gestapeld zijn op rollen 1 en 5. Je kunt ook 5 of 10 extra gratis spins krijgen door 2 of 3 scatters te landen op dezelfde spin tijdens de bonusronde. De vermenigvuldiger verandert niet, dus als je verhoogde winsten wilt moet je de medium of hoge volatiliteit optie kiezen.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Je zult geen jackpot vinden op de Attack on Retro slot, maar je kunt hier toch stevige uitbetalingen mee naar huis nemen. De maximale winst van het spel is 5.000 keer uw inzet, wat zelfs voor een zeer volatiel spel solide is. Speel met de hoogst mogelijke inzet van £20, en je kunt hier tot £100.000 bij een enkele draai in je zak steken.

Waar kan ik Attack on Retro spelen?

Je kunt Attack on Retro voor echt geld spelen bij een van de onderstaande casino’s: Waar kun je Attack on Retro spelen.

Wil je niet voor echt geld spelen? Geen probleem, je kan gemakkelijk de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog: Attack on Retro gratis spelen.

Je kunt Attack on Retro ook spelen op je mobiel en tablet, en Triple Edge Studios zorgt er altijd voor dat hun spellen geoptimaliseerd zijn voor de handheld platformen. Dit geeft je de vrijheid om deze retro ervaring met je mee te nemen onderweg, en alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan is je Android, iPhone of iPad.

SlotCatalog oordeel

Attack on Retro is een solide spel van Triple Edge, en het komt met een leuke kleine achtergrondverhaal en een coole futuristische retro wereld. De random wild functie is netjes gedaan, en de bonusronde heeft een optie geschikt voor elk type speler. Voeg daarbij een solide potentieel en een hoge algemene volatiliteit, en je hebt een aantrekkelijk spel dat ook wordt geleverd met de Hyperspins optie.