Speel Assassin Moon Slot

? Assassin Moon is een online slot met een actiethema van 5×3 rollen en 25 betaallijnen, met een Hold and Spin (HyperHold) bonus met 4 vaste jackpots, Free Spins met Jumbo Blocks, Stacked Wilds en een Win Booster. Een wereld van luxe, spionage en gevaar wacht in deze thriller met hoge variantie, met een Return to Player (RTP) range van 96,08o 92,15 en een top uitbetaling van 12500x uw totale inzet.

Assassin Moon Review

Assassin Moon is exclusief voor Microgaming ontwikkeld door Triple Edge Studios en draait om Luna, een mooie maar dodelijke huurmoordenaar (of huurvrouw) op een gevaarlijke missie in Monte Carlo. Luna verschijnt op de rollen in de vorm van het Wild-symbool, hetzij als een enkel symbool, of in stapels van 2 of 3. Zij is ook het hoogst uitbetalende symbool op de rollen, en betaalt 12 500x je lijninzet voor 5 van een soort.

Assassin Moon is de eerste online slot die wordt uitgebracht onder Microgaming’s HyperHold-merk; een serie slots met het immer populaire Hold and Spin-mechanisme dat een daverend succes bleek te zijn bij spelers in fysieke casino’s. Andere kenmerken zijn gestapelde Wilds, een Free Spins bonus met gigantische 3×3 symbolen op de middelste rollen, en een Win Booster die uw kansen vergroot om de HyperHold bonus te activeren.

Assassin Moon is beschikbaar om te spelen op desktops, laptops en mobiele apparaten voor slechts €0,10 per draai.

Assassin Moon Speleigenschappen

HyperHold

Kijk uit naar de speciale HyperHold Moon symbolen op de rollen. Bij 6 of meer HyperHold-symbolen wordt de HyperHold-bonus geactiveerd, waarmee spelers kans maken op geldprijzen en 1 van de 4 statische jackpots. Alle HyperHold symbolen worden in positie gehouden op de rollen, en de functie begint met 3 gratis re-spins. Elke symboolpositie die niet bezet is met een HyperHold-symbool draait afzonderlijk, en alle extra HyperHold-symbolen die terechtkomen worden ook op hun positie vastgezet, en de re-spins-teller wordt op 3 gezet.

Wanneer de functie eindigt, worden alle geldwaarden die op de bonussymbolen staan opgeteld en toegekend aan de speler. Mini, Minor en Major Jackpots worden toegekend als hun respectievelijke symbolen op de rollen terechtkomen. De Mega Jackpot wordt toegekend als alle 15 rollen gevuld zijn met HyperHold symbolen.

De uitbetalingswaarden van de 4 jackpots zijn:

  • Mega Jackpot – 5000x totale inzet
  • Major Jackpot – 750x totale inzet
  • Minor Jackpot – 150x totale inzet
  • Mini Jackpot – 50x totale inzet

De HyperHold-functie kan worden geactiveerd in het basisspel en in Free Spins.

Win Booster

Door te klikken op de Win Booster knop worden extra HyperHold bonus symbolen toegevoegd aan de rollen, waardoor de speler meer kans heeft om de HyperHold feature te activeren. Het activeren van de Win Booster verhoogt de totale inzet met 2,5x.

Gratis Spins

Free Spins Scatters verschijnen op de rollen 2, 3 en 4 in het basisspel. Bij 3 of meer Scatters worden 10 Free Spins geactiveerd. Tijdens de Free Spins Bonus worden de middelste 3 rollen gecombineerd met gigantische 3×3 symbolen, Jumbo Blokken genaamd. Een Scatter Jumbo Block levert 10 extra Free Spins op. De HyperHold-functie kan worden geactiveerd tijdens Free Spins.

De Assassin Moon 200 Spins ervaring

Toen we het spel binnenkwamen, waren we onder de indruk van het algemene ontwerp en de kwaliteit van het artwork. Het is duidelijk dat er veel tijd en moeite is besteed aan de personages, symbolen en achtergrondillustraties. Nadat we de uitbetalingstabel hadden bekeken en onze inzet hadden ingesteld op €3,75, waren we klaar om te draaien!

Bij spin 23 activeerden we een 20x Big Win dankzij de Luna Stacked Wilds op de rollen 1, 2 en 4. Verder in de speelsessie landden we 3 Free Spins Scatters op de rollen 2, 3 en 4, waardoor de Free Spins Bonus werd geactiveerd. De dag veranderde in nacht, en onze aandacht ging uit naar de middelste drie rollen waarop alleen reusachtige 3×3 symbolen te zien waren voor de duur van de Free Spins Bonus.

Onze Free Spin-ervaring steeg naar een nieuw niveau van opwinding toen we een gigantisch HyperHold-bonussymbool op de middelste rollen landden, wat betekende dat we de HyperHold Bonus activeerden binnen de Free Spins… oh ja! De HyperHold Bonus werd uitgespeeld en we wonnen €33,75 aan geldprijzen, zonder jackpots. Terug naar de Free Spins Bonus, en de rest van de gratis spins werden uitgespeeld. Onze gecombineerde Free Spins en HyperHold winsten bedroegen €68,25, ongeveer 18x onze totale inzet van €3,75.

Assassin Moon ziet er geweldig uit en speelt prachtig. Nadat we onlangs Agent Jane Blonde van Microgaming hadden gespeeld, viel ons de gelijkenis op tussen de stemmeldingen van Luna en Jane. Zou het dezelfde stemacteur kunnen zijn?

Samenvatting van de recensie

Assassin Moon is een goed bedachte en mooi ontworpen slot. Tot nu toe hebben we niet veel Hold and Spin-stijl spellen van Microgaming gezien, en Assassin Moon stelt niet teleur. Met 2 fantastische functies en een maximaal winstpotentieel van 12500x hebben de spelontwerpers van Triple Edge een gepolijst en spannend spel afgeleverd dat een breed spectrum van slotspelers zal aanspreken.

Luna’s openingscommentaar als het spel wordt geladen is “First stop, Monte Carlo” wat ons doet geloven dat dit misschien de eerste is in een serie van Assassin Moon spellen. Als dat het geval is, kijken we er zeker naar uit om onze zwoele heldin te volgen op haar volgende missie vol actie.